Erkekler hiç penisinize darbe aldınız mı aldiysanızı nasıl bir duyguydu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılPenis mi testis mi? İkisine de cevap vereyim. Penisime 2-3 kez aldım. Eğer kalkık haldeyse kemik kırığı gibi bir acı oluşuyor yani özel bir acı yok, normal bir yerime diz atsan da vereceği acıyı veriyor. Asıl hassas nokta testislerdir. Oraya aldığım darbenin sayısını ne sen sor ne ben söyleyeyim. Hatırladığımdan çok unuttuğum vardır. Ağlanası bir sancı yaşatıyor. Öksürüklere boğuyor, yerlerde kıvrandırıyor. Üst üste defalarca kez şiddetli vurulduğunda kusturabilir. Sancı mideye vuruyor çünkü. Küçükken tekme yediğimde ağlardım ama artık dayanabiliyorum. Yine de akıl almaz bir sancı yaşatır. Şimdiye kadar sadece kızlardan darbe yediğim için belki bu kadar az zarar görmüştür yani kızın gücü azdır sonuçta dimi? Yine de perişan ediyorsunuz o yüzden sadece hak edenlerin testislerine vur lütfen. Penise vurabilirsin oraya bir şey olmaz sorun yok yani.
120 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yıloha o kadar uzun uzun anlattım peki dedi ya sana tekme atarım bak :(
Soran+1 yılHmmm
Cevap sahibi+1 yılne hmm ya gel dövüşelim bak kim önce karşısındakinin şeyine tekme atarsa o kazanır :D
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılhaha garanti olsun diye üst üste 2-3 tekme atcaksın dimi? :D yere düşersem pes ettim demektir bak yerdeyken vurma ağlarım :D
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılçok soğuksun ama ya komik bir konudan bahsediyoruz eğlenceli konuşsak ya? kıvranışımız falan gayet komik.
Soran+1 yılAynen gayet komik Hahaha
Cevap sahibi+1 yılhele bir de tam isabet ettirirsen al çekirdeğini geç karşıma seyret, hiçbir filmden bu kadar keyif alamazsın haha
Soran+1 yılAynen öyle :)
Cevap sahibi+1 yılne kadar güçlü olduğunu bilmiyorum lütfen ilk tekmeyi biraz insaflı vur, baktım güçsüzsün aban istediğin gibi haha :)
Soran+1 yılKarete biliyorum
Cevap sahibi+1 yıloha her tekmende yere düşmem kesin gibi o zaman?
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılo zaman dövüşürsek zaten %100 senin kazanma ihtimalin. boşuna dövüşmeyelim ben karşında duruyum sadece sen tekme at. geç karşıma eğlen, her kalktığımda tekrar vur falan çok komik olur bence :D
Soran+1 yılEvet iyi olur
Cevap sahibi+1 yılAynen haha yapalim bunu ya
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirde yasiyosun?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız arkadaşlarımdan biri (ama sevgilim değil) sevgilisi tarafından aldatılmıştı. biraz kızla dalga geçmiştim bu konu üzerine. kızda sinirlenip bacak arama tekme atmıştı. üzerine gülerek " simdi rahatladım keşke bunu beni aldatanada yapsaydım" dedi. bir kere de erkekler tuvaletinde pisuvar tuvaletimi yaparken kabinden bir kadın çıktı. ben 20 yaşındayım kadında rahat 35-40 vardı sok oldum. kadın bana "ne bakıyorsun kadınlar tuvaleti arızalıydı ne yapsaydım" dedi. bende ona "aynı arıza erkeler tuvaletinde olsa ve kadınlar tuvaletine bir erkek girse hoş olurmuydu" dedim. kadın sinirlenip bana "ama uzattın görende birşey yaptım sanır. hem o kadar küçük ki hiç birşey gözükmüyor merak etme" dedi. bende ona "önemli olan işlevi" diyerek penisimi gösterdim. sonra kadın yanıma geldi ve diziyle cinsel organıma vurdu. sonrada ben acıdan kıvranırken "bak artık işlevide kalmadı" deyip gülerek gitti
66 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahaha
Cevap sahibi+1 yılgülme öyle bak acısı geldi aklıma 2 gün ağrımıştı. sen hiç vurdun mu bir erkeğin cinsel organına
Soran+1 yılVuracam bu gidişle
Cevap sahibi+1 yılneden vuracan ve kime
Soran+1 yılBirine
Cevap sahibi+1 yılNe yaptı bu biri sana
+1 yılBen çok aldım kendimi bildim bileli halâda arada bir alıyorum alıştım artık.
05 Yorumla
Soran+1 yılFutbol mu oynuyon
- +1 yıl
Hayır futbol, u sevmem. Uzak doğuvspor antrenörüyüm bazen acemiler vurabiliyo kaza ile nadiren.
Soran+1 yılHmmmm
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum. Unutmuştum ilk darbede sizi hatırlıycam.
Soran+1 yıl:)))
+1 yılBen birininkine cok pis tekme atmistim yerde kivranmasini izlemistim
42 Yorumla
Soran+1 yılHahaha sebep
- +1 yıl
Laf atmisti ajahahaha
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
66Cevap
Penis derken.. yani eğer testislere ise evet 3 defa ve biri çok kötüydü.. kuzenimle top oynarken tartıştık ve bana kızıp şeyime sert tekme attı ve ordan uzaklaşıp 15 dakika kıvrandım tam yumurtalıklarıma geldi onu rahatlıkla dövebilecek güçteydim ama o acıyla dövemedim bile çok fena aklım gitti :)
16 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya sonra dövseydin
- +1 yıl
Başka birgün yine oldu kavga o yaptığıda geldi aklıma tek vuruşla yüzünü kana boyadım asfalt kana boyandı zaten acısını fena çıkardımda köyde aldım bir darbe yine 2 yıl önce bahçemizi ot motoru ile temizliyordum motor yerdeki odun parçasını şeyime attı kıpkırmızı olmuştu bayılıyordum bide az kalsın :) çok hassas ya aklı gidiyor insanın hafif bir darbe bile yumurtalığı ağrıtıyor ta karnıma vuruyo acısı :)
Soran+1 yılZhmmmm
Soran+1 yılAynen :))
Bayanın birini reddettim diye basmıştı dizi. Oyyyş ;d hayatımın en karanlık ve en mutsuz günleriydi 1 ay açıkta kaldım birşey yapamadım. Darbe aldığıma mı üzüleyim yoksa ilişkiye giremediğimemi üzüleyim şaşmıştım.
04 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Soran+1 yılBozuldumu yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada ki bir üyeden beddua yedim ve başıma geldi https://i.hizliresim.com/n5gBd0.jpg sonra bunun resmettim.
31 Yorumla
Soran+1 yılHaha
+1 yılilkokulda simit oynarken almıştım.. başı falan mosmor olmuşltu işerken bile canım yanıyordu.. çok acayip bir kırgınlık oluşuyor insanda.. anlatılmaz yaşanır bir duygu.. *_*
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
+1 yılboncuklu tabancayla head shot
kavgada 1 2 tane daha vardır
hani sen şimdi çoğu şeyi net gorebılıyorsun ya darbe geldıkten sonra göremıyorsun yaşama arzun elinden gidiyor01 Yorumla
Soran+1 yılHmm :))
+1 yılalmaz mıyım yaa bisiklet sürerken çocukluk dönemlerimde çok kısaydım pedala ayağım zor yetişiyodu birden kaydı pedal ayağımın altından ayaktaydım bende hayalar demire çok sert çarptı aklıma geldikçe hissederim acısını
04 Yorumla
Soran+1 yılKesin ağladın
- +1 yıl
yok ağlamadım da o acı ağlatmıyo zaten insanı buz gibi oluyosun ya kanı çekiliyo insanın
Soran+1 yılHmmmm
- +1 yıl
büyüyene kadar geçmedi acısı 17 yaşıma gelince geçti :)
O acı tarif edilmez yaşanır , bir an hayattan kopuyor insan , obur dünyaya gidip geliyorsun anlık.
03 Yorumla
Soran+1 yılHavada sana ne oldu
Soran+1 yılHmmm
+1 yılpenisim veli nimetim be özenle korurum :)) ama testislerime darba aldım :) jetski kullanırken ters dalga geldi fazla zıpladım birden koltuğa düşünce baya bir sancısı oldu 2 günde anca geçti =))
03 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
- +1 yıl
sen vainana darba aldın mı ya da göğüslerine darbe aldın mı nasıl bir duygu ve his :)
Soran+1 yılHayır
Bowling Topu ÇArpmıştı Ard arda 2 kez Bowlin Topunu Ödemek zorunda kaldım =( @FreezoN @Rusasigi @themarmarasea Belden aşaa esprii , tarzım değildir ama NE yapim Oldu işte :PPP
03 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Nefesin kesiliyor aniden. Aniden karincalanmaya basliyor karincalanmayi bırakıp yerini felaket bir testis ağrısı alıyor hareket edemiyorsun dokunsan aciyor dokunmasan gönül razi değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayırdır sana ne oldu
Soran+1 yılHmmm
+1 yılTop carpti bir ara hemde resmi macta carpmisti yani cok sertti. kendime gelememistim. yumurtalar sanki gobrk deligimin ustune gelmisti.. o derece kotuydu yani..
04 Yorumla
Soran+1 yılEee maç ne oldu çıktın mı
- +1 yıl
Kaleciydim cikarmadi bir 5 dakka faln mac durdu. nefesim kesilmisti ama o kadar ki kotu bir duygu..
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Yaa musadenle gizlenicem
Motosiklet kazasi gecirdim o esnada testislerimi carpmistim cok sert fenaydi
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
+1 yılpenis çok acıtmaz esas onun altındaki hassas takımlar acıtır hem de ne acı anlatamam.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayırdır ne oldu
- +1 yıl
Vakti zamanında olan şeyler boşver.
Soran+1 yılHahaha peki
+1 yılAldım kavgada aldım sonra top çarptı falan hatırlatma korkunç bir sızlama oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya çabuk geçiyor mu
- +1 yıl
Geçiyorda o sızlama geçene kadar kendinden geçmezsen iyi
Soran+1 yılBana bişey olmaz ;)
O herkese olur arada ama hayalara gelmediyse cok acitmaz yani karsidan değil asagidan gelen bir darve cok kotu
14 Yorumla
Soran+1 yılTattın yani
Soran+1 yılNeden
+1 yılEvet basketbol topu sert bir şekilde çarptı maç yaparken hocamın teknesiyle durduruldum çok acı vericiydi
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılIliski siradasinda kız arkadaşım ısırdı. Ve en hassas olan yeri yumurtaligi bir sıktı agridan sancidan duramadım...
06 Yorumla
Soran+1 yılEe sen ne yaptın o an
Cevap sahibi+1 yılIliskiye girmedim ki... o gün cinsel işkence yaptım kıza :)
Soran+1 yılHmmm :)
Cevap sahibi+1 yılEğer istersen cidiyetligie ve durustluğe önem vererek yapabiliriz... gerçekten durustluğe önem veren bir kişiliğe sahibimdir... istemesende canın sağ olsun.
Soran+1 yılYapabiliriz derken
Cevap sahibi+1 yılYapabiliriz derken konu olarak arkadaş olabilirmiyiz. Yanlış anlaşılma bir durum olmasın sizin için. Bakın bunun için güvende verebilirim. Senin için bir mahsuru yoksa tanisabilirmiyiz dürüstçe duygularımın yüreğimin gerçekleri durustlukle ve yaklasacagimdan emin olabilirsiniz...
Gizli Üye(36-45)+1 yılpenis çok önemli değil de taşşaklara alınan darbe çok şiddetli olursa eşşek cennetine gönderir adamı, karate kursunda bu şekilde söylenir
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
+1 yılPenise gelen gelen darbe önemli değilde yumurtalara gelen darbe sakatlıyor insanı :/
02 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
- +1 yıl
aynen öyle :/
Top geldiğinde ağzımdan burnumdan kulaklarımdan alev çıktı
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
he köpek almıştı hepsini ağzına küçükken o yüzden köpekleri severim ama aynı zamanda çok korkarımda :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
testisime yumruk attı bir arkadaşım kavga ediyoduk özür diledi sonra ama ben bayıldım o derece mosmor görüyodum her yeri başım zonkladı çok kötüydü
15 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Soran+1 yılYoo değil :))
Soran+1 yılSana gülmedin :)
+1 yılFutbol topu haricinde almadım.. Karın ağrısı oluyor. Adet sancısı o olsa gerek🙊
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
+1 yıltop çarptı çoğu kez kaç defa rafadan haşlandım hatırlamıyorum. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
+1 yılbir kızdan almıştım o acı anlatılmaz ama onun altına
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Ters iliski yasadigim kiz agrida agladiktan sonra vurmustu :/ 1 hafta agridi
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya :)
Ayyy soruyu okurken bile içim cız etti ya. Aklıma geldi bir anda.
010 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya :)
Soran+1 yılHmmmm ya proje tutukluk yaparsa
Soran+1 yılBelli olmaz :)
Soran+1 yılEee o Hashas bir proje ne de olsa :)
Soran+1 yılÖyle
Kızgın kumlardan hiç serin sulara dalamamak gibi bir duygu
04 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Soran+1 yılBilmem
Gizli Üye(18-24)1 yılPenise atılan tekme acıtmaz testise atılan tekme acıtır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPipiyi değilde t. aşakları vurdumu çok ama çok acıyor :)
13 Yorumla
Soran+1 yılSen vurdun mu
Cevap sahibi+1 yılEvet acısını unutamam
Soran+1 yılHmmm
+1 yılBu kadar kişi kalkıp senı penisi ile dövse yeridir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSert bir top geldiydi acayip kötü bir durum. Özellikle o 2 top var ya yumurta gibi penisin altında orası acayip kötü oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYapma ya o kadar kötü mü
100 km hizla gelen topun darbesi=2 saat kesintisiz ağrı (yerde kivrandiracak şiddette)
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm :))
Gizli Üye(30-35)+1 yıloff aklıma gelince içim tuhaf oldu. o bisikletten ayağının kayıp üstüne oturmak. off
04 Yorumla
Soran+1 yılVaay
Cevap sahibi+1 yılsiz bilmezsiniz o acıyı : ) :p
Soran+1 yılHahaha
Cevap sahibi+1 yıl: ) : ) İyi Akşamlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenis acımaz yumurtalıklar felaket acıyor bir kere arkadaşımın ayağı değmişti yerde kıvrandım :( çok kötü
02 Yorumla
Soran+1 yılNoye deydi ki o ayak acaba
Cevap sahibi+1 yılTop oynarken 😄
+1 yılküçükken testislerimin üzerie düştüm.. tarifsiz çok kötüydü
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılTop oynarken çok geldi inş bir şey olmamıştır ha birde sap kısmına şerefsiz bir tane kene yapısmıştı
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere top geldi ama hiçbişey olmamış gibi yaptım kızların önünde 'yıkılmadım ayaktayım'
03 Yorumla
Soran+1 yılFazla acımamış o zaman
Cevap sahibi+1 yılsanadamı geldi? :D
Soran+1 yılYooo nasıl gelebilir
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski sevgilim yanlışlıkla kafasını vurmuştu. yere yığılıp kalmıştım sancıdan
117 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :) ) sonra ne oldu
Cevap sahibi+1 yıldefalarca özür diledi yüzü kıpkırmızı olmuştu utancından ama özür dileyince geçmiyor tabi :)
Soran+1 yılAllah bilir onu yaptın diyemi ayrıldın :))
Cevap sahibi+1 yılyok canım onun yüzünden ayrılmadık ama bu yaptığının cezasını ağır ödedi:)
Soran+1 yılNe yaptın
Cevap sahibi+1 yılsinemada o incittiği yere iyi davranmasını istedim
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılsaçma bir filme girdik. gündüz seansıydı zaten. ağzına almasını istedim diyorum
Soran+1 yılAldi mı
Cevap sahibi+1 yılzaten sevgili koltuğuna almıştık biletimizi. ilk önce tereddüt etti korktu falan. sonra biraz okşadım bacaklarını falan. azınca o da yaptı biraz
Soran+1 yılHmmm
Cevap sahibi+1 yılve hiçbir zaman yutmak istemiyordur ama sinemada olunca mecbur yutmak zorunda kaldı hepsini. işte bundan dolayı ağır ödedi:)
Soran+1 yılNiye ayrıldınız
Cevap sahibi+1 yılanlaşamadık en sonda birbirimizi kırmadan ayrılmaya karar verdik.
Soran+1 yılEn iyisi
Cevap sahibi+1 yılikimiz içinde en doğrusu bu oldu
Soran+1 yılHnmmm
Gizli Üye(36-45)+1 yılfutbol oynarken sert bir şutta top kasığıma çarptı. benim malafatın canı çok yandı tabi...
05 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya ne yaptın
Cevap sahibi+1 yılişemek gerekiyor o anda. sonra geçiyor yanma hissi ve sızı...
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılpeki sen orana sert darbe aldın mı?
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir arkadas yanlışlıkla vurmuştu, işte o acı varya o acı anlatılmaz yaşanır
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptın
Cevap sahibi+1 yılGözümü yumdum kalbime gömdüm :)
Soran+1 yıl::))
Gizli Üye(36-45)+1 yılOo gençler yar. rak muhabbetimi yapıonuzz. Seviye yerlerde yani ee güzell.
00 Yorumla
+1 yılAllah korusun. Almadım, almayı da istemem.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayat bu belli olmaz
- +1 yıl
Orası öyle.
sevgilime atmistim yanlislikla
25 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu o
Soran+1 yılHahahaha o ne yaptı
Soran+1 yılHmmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılo anlatılmaz la yaşamak lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılBiz tadamayiz
Cevap sahibi+1 yılaynen o da var değil mi ama şu kadarını söyleyeyim sana 1 hafta çok kötü bir agrı çekersin yani o derece çok berbat bir şey sakın bir erkeğin penisine vurma öldürebilirsinde haa :)))
Soran+1 yılHmmmm :))
Evlat acısı kötü birşey yaşamayan bilemez
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmw ya :)
+1 yılkavga ederken darbe almistim
03 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
- +1 yıl
yaa oyle iste
Soran+1 yılPeki :)
anlatılmaz o duygu
yaşanır ancak..04 Yorumla
Soran+1 yılBiz tadamayiz o acıyı
Soran+1 yılYapma ya :)
Off Okurken Bile İçin Gitti.
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
evet. hiç tavsiye etmem. çok kötü bir ağrı.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
İnsanin nefesi kesiliyor
05 Yorumla
Soran+1 yılHadi be
Soran+1 yılZıplayınca ne oluyor
Soran+1 yılPeki
+1 yılEvlat acısı gıbı derler cıdden kotu bırsey
04 Yorumla
Soran+1 yılHmmmmm
- +1 yıl
:)) off dusuncesı bıle kotu
Soran+1 yılYaa
- +1 yıl
evet
+1 yılalmadım ama almış gibi büzüştü şimdi
02 Yorumla
Soran+1 yılYapma ya
- +1 yıl
aynen
Çok geldi hepsi de futbol yüzünden
00 Yorumlaben aldım çok acımıştı :( :(
03 Yorumla
Soran+1 yılYapma ya ne oldu :))
Soran+1 yılPeki :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBdsm yaparken Sahibem mandal takmıştı her yerine
03 Yorumla
Soran+1 yılUydurma be
Cevap sahibi+1 yılResim atarım istersen?
Soran+1 yılYok saol
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle karın ağrısı gibi birşey :(
04 Yorumla
Soran+1 yılHmmm :))
Cevap sahibi+1 yılsen niye duyunca mutlu oluyorsun? :) biri seni sinir etti tekme mi attın? :D
Soran+1 yılAtcam hazırlanıyorum
Cevap sahibi+1 yılne yaptı sana?
Gizli Üye(30-35)+1 yıldokunmayın halilime..
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılTopların darbe almasından iyidir
05 Yorumla
Soran+1 yılHahdha
Cevap sahibi+1 yılAyrıca penise sıcak sıvı dökülmesi sayılıyo mu
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılKahve dökmüştüm bir keresinde :(
Soran+1 yıl:))
hayır almadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki