Cinsel Yaşam Beyler, diyelim evleneceksiniz, çok hamarat olan bir kadınla mı evlenirdiniz yoksa yatakta çok iyi olan bir kadınla mı? dilaramar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Gelecek cevapları o kadar çok merak ediyorum kii :) Güncellemeler+1 yıl Hamarat derken sadece yemek değil, tüm ev işlerinden bahsediyorum.. Beyler, diyelim evleneceksiniz, çok hamarat olan bir kadınla mı evlenirdiniz yoksa yatakta çok iyi olan bir kadınla mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Aşık olduğum kadınla evlenirim. hamarat olması ya da yatak önemli değil. 0 2 Yorumla dilaramar +1 yıl Aradığım cevap u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Mutlu olmak içinMutfakta hamarat olmalıYatakta iyi olmalıTam bir ganım efendi olmalıEn önemlisi de bu üç kadının birbirinden haberi olmamlı 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Temizliği yemeği maddi durumuna göre dışarıdan kadın tutar yaptırırsın.Peki yatakta kötü olan kadının yerine dışarıdan kadın mı tutalım haftada 2-3 gün gelsin de eksikleri gidersin. 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Çok hamarat olsun isterim zaten yatakta da iyi olur en azından bir standartı olur cinsellik hiç olmayacak bir kadın olmaz 0 0 Yorumla
popkekamalimonlu Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İlk opsiyon yatakta kötü mü? Baya çelişkili bir soru. Net yatakta iyi olan bu arada, gerekirse Trendyol yemekten sipariş veririz nedir yani. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Ev işleri bir şekilde halledilir. Yatakta iyi olması çok daha önemli. 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hamarat olmasına gerek yok mutfağı birlikte çeker kavururuz 😊 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yemek dışarıdan da yenir ama yataktaki uyum yakalanamazsa o ilişki olmaz. 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yatak önemli tabiki yemek disardada soylenir kadin disarda soylenmez 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hamarat olanla evlenirdim yatakta iyi olan o kadar önemli değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yatakta da iyi olsun isterim tabi ama sadece yatakta iyi olması evinde bir işe yaramıyorsa uzak dursun derim her işte hamarat olan kız makbuldür 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 2 si de iyi olanlar dururken neden düşük modele bineyim 😂 0 2 Yorumla dilaramar +1 yıl Senin modelin kaç :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @dilaramar 90 model ☺️ Yorumla
oSman_290999 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer oyuzden hamarat olsun 😍 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. yatak daha onemli 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hamaratı seçerim, diğer konuyu ona ben öğretirim 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Ortası yok mu 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hamarat kadin 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. yatakta iyi olan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Aşık olduğum kadınla evlenirim. hamarat olması ya da yatak önemli değil.
Aradığım cevap
Teşekkürler
Mutlu olmak için
Mutfakta hamarat olmalı
Yatakta iyi olmalı
Tam bir ganım efendi olmalı
En önemlisi de bu üç kadının birbirinden haberi olmamlı 🤣🤣🤣
Temizliği yemeği maddi durumuna göre dışarıdan kadın tutar yaptırırsın.
Peki yatakta kötü olan kadının yerine dışarıdan kadın mı tutalım haftada 2-3 gün gelsin de eksikleri gidersin.
Çok hamarat olsun isterim zaten yatakta da iyi olur en azından bir standartı olur cinsellik hiç olmayacak bir kadın olmaz
İlk opsiyon yatakta kötü mü? Baya çelişkili bir soru. Net yatakta iyi olan bu arada, gerekirse Trendyol yemekten sipariş veririz nedir yani.
Ev işleri bir şekilde halledilir. Yatakta iyi olması çok daha önemli.
Hamarat olmasına gerek yok mutfağı birlikte çeker kavururuz 😊
Yemek dışarıdan da yenir ama yataktaki uyum yakalanamazsa o ilişki olmaz.
Yatak önemli tabiki yemek disardada soylenir kadin disarda soylenmez
Hamarat olanla evlenirdim yatakta iyi olan o kadar önemli değil
Yatakta da iyi olsun isterim tabi ama sadece yatakta iyi olması evinde bir işe yaramıyorsa uzak dursun derim her işte hamarat olan kız makbuldür
2 si de iyi olanlar dururken neden düşük modele bineyim 😂
Senin modelin kaç :)
@dilaramar 90 model ☺️
Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer oyuzden hamarat olsun 😍
Yatak diger isler bendee 😅
Hamarat tabii aç kalamam
yemeği ben yaparım ya sorun değil :D
yatak daha onemli
Hamaratı seçerim, diğer konuyu ona ben öğretirim
Yatakta iyi olan kadın olsun
Ortası yok mu
Hamarat kadin