Cinsel Yaşam Sevgilimle bu buluşmada çok yakınlaştık. Sizce benden soğumuş mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Güncellemeler+1 yıl Beni soydu sonra tüm vücudumu emdi, şaplak attı kalçalarıma ve sonra da domaltıp sürttü Sevgilimle bu buluşmada çok yakınlaştık. Sizce benden soğumuş mudur? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sanmıyorum aranızdaki duygu ve tensel temas ilgiyi arttırır. 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ayyy ne heycanlı... sevgilin yakışıklı, fit kalın ve büyük şeyliymidi, nasıl tatmin oldunmu 3 1 Yorumla PeachLicker +1 yıl Yanıyorsun galiba sakin ol hahah Yorumla
hakan332210 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Istedgıne ulaşmadıysa soğumaz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Versem soğur mu yani Yorumla hakan332210 +1 yıl Evet aynen öyle soğur başka tatlara yönelır Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Daha yakinlasirr bencee 1 1 Yorumla Soran +1 yıl tamam o zaman Yorumla
tugrul3461 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Verdin mi doğru söyle 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla tugrul3461 +1 yıl O zaman boş ver Yorumla
celalettinckr Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Tam tersi daha fazla ısınmıştır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. yok daha cok baglanmistir 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Neden soğusun 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Y’a ilişkiye girmedik ama beni soydu sürtündü ne bilim ilk defa bu kadar yakınlaştım bi erkekle o yüzden korktum soğur mu acaba Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Yaşlar kaç Yorumla Soran +1 yıl O 23 ben 24 Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Yani soğuyacak bir şey yok Vücudun temizliği güzelse Bence soğumasın Peki sen ne hissediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Güzeldi evet hatta bacakların hiç tüy yok neden dedi Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Yani pürüzsüz bir cildim var cinsel organında öyle pürüzsüz ilk defa bir erkek gördüm Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Niye soğusun 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim çok yakınlaştık ama vermedim Yorumla Cefternal +1 yıl Yani akıllı olgun biriyse soğumaz Yorumla Soran +1 yıl Daha çok ilgilendi sanki ve mayısta tatile gitmeyi planlıyorduk. Uçak biletlerine bi bak dedi Yorumla Cefternal +1 yıl En güzeli Yorumla
useron Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ne yaptınız yani 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Sürttü beni soyup Yorumla useron +1 yıl O zaman soğumamıştır merak etme sen Yorumla Soran +1 yıl tamam ama ben pişman oldum söylesem mi bi daha bu kadar yakınlaşmak istemediğimi Yorumla useron +1 yıl O pişmanlık zaten geliyor hep kızlara ama merak etme ikinciye üçüncüye yaşadıktan sonra dördüncüye kendin istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Zaten korkuyorum vermekten çok istiyorum zoe tuttum kendimi sok dememek için Yorumla useron +1 yıl Tamam kontrol sende olsun sen üstte ol sen sürt 😉 Yorumla
AtesliPrens03 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Evlenmeden çok yakınlaşma 1 0 Yorumla
Senaderlerbana Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Sanmıyorum 1 0 Yorumla
Dr_Han Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Mesela? 1 0 Yorumla
istanbulromantiği Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Ağzına mi verdi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla istanbulromantiği +1 yıl Ben veririm ama Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. aynen 1 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Niye soğusun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sanmıyorum aranızdaki duygu ve tensel temas ilgiyi arttırır.
ayyy ne heycanlı... sevgilin yakışıklı, fit kalın ve büyük şeyliymidi, nasıl tatmin oldunmu
Yanıyorsun galiba sakin ol hahah
Istedgıne ulaşmadıysa soğumaz
Versem soğur mu yani
Evet aynen öyle soğur başka tatlara yönelır
Daha yakinlasirr bencee
tamam o zaman
Verdin mi doğru söyle
Hayır
O zaman boş ver
Tam tersi daha fazla ısınmıştır
Emin misin
yok daha cok baglanmistir
Neden soğusun
Y’a ilişkiye girmedik ama beni soydu sürtündü ne bilim ilk defa bu kadar yakınlaştım bi erkekle o yüzden korktum soğur mu acaba
Yaşlar kaç
O 23 ben 24
Yani soğuyacak bir şey yok Vücudun temizliği güzelse Bence soğumasın Peki sen ne hissediyorsun
Güzeldi evet hatta bacakların hiç tüy yok neden dedi
Yani pürüzsüz bir cildim var cinsel organında öyle pürüzsüz ilk defa bir erkek gördüm
Niye soğusun
Ne bilim çok yakınlaştık ama vermedim
Yani akıllı olgun biriyse soğumaz
Daha çok ilgilendi sanki ve mayısta tatile gitmeyi planlıyorduk. Uçak biletlerine bi bak dedi
En güzeli
Ne yaptınız yani
Sürttü beni soyup
O zaman soğumamıştır merak etme sen
tamam ama ben pişman oldum söylesem mi bi daha bu kadar yakınlaşmak istemediğimi
O pişmanlık zaten geliyor hep kızlara ama merak etme ikinciye üçüncüye yaşadıktan sonra dördüncüye kendin istiyorsun
Zaten korkuyorum vermekten çok istiyorum zoe tuttum kendimi sok dememek için
Tamam kontrol sende olsun sen üstte ol sen sürt 😉
Evlenmeden çok yakınlaşma
Sanmıyorum
Neden soğusun
Mesela?
Ağzına mi verdi
Hayır
Ben veririm ama
aynen
Niye soğusun