Normalde sadece öpüşür elleşirdik kıyafet üzerinden o da. Dün ama iyice azdik. Bunu binanın bodrumuna çektim. orada yiyiştik. Bana oral yaptı kendisine oral seks çektim. Ama gelişigüzel olduğu için yikayamadim çamaşırımı falan da değiştiremedim haliyle. Ama ağdaliydim pürüzsüzdü. İğrenmiş midir. Çok yalamadi. Ben onunkini köküne kadar aldım sıvazlayıp boşalttım döllerini de yaladım. popon falan da yalayim sokayım dedi de bilemiyorum. Böyle şeylere takılır misiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Saksoyu oral seks diye düzelten KS 🙄 götü de popo diye ne diye kibarlaştirirsin
Dün sevgilimle ilk defa yakınlaştık, benden soğumuş mudur?
Anonim bir şekilde anlatılıyor sen benim kimliğimi mı biliyosun? Ne var. Ayrıca cevabını almak istediğim bir soru için sorulmuş bir soru şunlar şunlar oldu diye anlatmak icin değil
Yoktu ama ağzıma alisim profesyonelden farksızdı başka nesnelerle hep alıştırma yapıyordm çünkü ve çok rahattım hiç cekinme falan olmadı kendimden beklemediğim şekilde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kız bütün cinsel hayatını anlatmış aw İnsanda biraz özel kavramı olur
Şu yaptığını erkek yapsaydı sevgilisiyle neler yaptıklarını şu an o erkeği yerin dibine sokardiniz herkese ozelimizi anlatıyor diye
Anonim bir şekilde anlatılıyor sen benim kimliğimi mı biliyosun? Ne var. Ayrıca cevabını almak istediğim bir soru için sorulmuş bir soru şunlar şunlar oldu diye anlatmak icin değil
Anonim ya da değil ne farkeder, özel yatak muhabbetleri sonuçta. İki kişinin özeli
Bence igrenmemeli ya benim oyle bir sansim olsa karsimdaki zevk aliyorsa ben onu daha cok zevk alsin diye daha fazla yalar emerdim ama o az yalamis
Az yaladiysa da direk ise koyulayim diye de dusunmus olabilir hemen icine gireyim gibi
Yok bir daha ki sefere seni s*iker ondan sonra gider.
Her haltı yemıssın kanka soktursaydın barı yazık cocuga
Arkadan girmesine müsaade etmedim?
Önden girmeli arkaya parmak sokarak
Öne nasıl izin verim bakireyim
cidden Bodrum'da kimse görmedi mi?
Hyr genişti karanlıktı hızlı davrandik bide
Neden soğusun hoşuna bile gitmiştir senin hoşuna gitti mi
Beni tam tatmin edemedi
Neden
Bilmiyorum acemiydi
Senin deneyimim var mıydı
Yoktu ama ağzıma alisim profesyonelden farksızdı başka nesnelerle hep alıştırma yapıyordm çünkü ve çok rahattım hiç cekinme falan olmadı kendimden beklemediğim şekilde
O da alışır zamanla ama libidosu yüksekse
Bana biraz abartı gibi geldi.
Neyi tam olarak
Anlatılanların hepsi bir erkeğin anlatacağı şekilde yazılmış.
Yok ciddiyim yaşandı erkek falan değilim ya
Ben inanmıyorum sen istediğin kadar kız olarak yaz, bizim lisedeki abaza erkekler aynen böyle anlatırdı.
Peki
Off o bodrumu keşke basaydım.
Soyle bi kiz nasip olur mu
Bodrumda yapanın çok da standartları yoktur zaten
Evi teklif etti ısrarcıydi da ama dinlemeyip içime girer diye istemedim
Girsin
Sana girsin
Ağzından çıkart öyle konuş
Ağlama seninkini de alırım
Alırsın
Ohhhh
Az şey değilsin sen de 😁