35 yasindan sonra cinselik yapsam sorun olur mu bekaretim gitmedi Hala denedim biriyle olmuyor cok canim yaniyor ilerde pisman olurmuyum yapmadim diye fazla kalmadi 40 yaslarda menopoze basliyormus
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıleğer ki evlilik düşüncesi varsa kalan hayatın için, boşuna sitem etmeye gerek yok. bir an önce evlenmeye bak çünkü yaş almış gitmiş. sağlık açısından da evlilik için ilerleyen bir yaş, duygusal ve mantık anlamında da.
biriyle denediğini ama iyi geçmediğini söylemişsin, içindeki açlığı bastırmak için yaptığın anlaşılıyor. eğer ki evlilik yolu kapalıysa boşuna dışarıya küsmeye gerek yok. kendine bir dost hayatı, sürdürülebilir bir partner veya fb bulacaksın. ya da flörtlerinle deneyimleyeceksin. ama dediğim gibi, evlilik yolu kapalıysa.
- bir de zaten bekaretim gitmedi demişsin ama öyle ya da böyle bir temasa geçmişsin. güvenilir birileri varsa hayatında belli sınırlar dahilinde de yapabilirsin illa birleşme olmadan.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadın 40 yaşında menopoza girmez, giriyorsa bazı nedenler vardır ama bu konuda uzman değilim. 50’li yaşlarında ayda iki defa regl olabilen kadınlar tanıdım, yani menopozun için daha zaman var. İlişkiye girmemek kötü vs. diyemem ama istiyorsan girebilirsin, bunu yaşayabilirsin. Sanırım vajinismus gibi bir problemin var, acı duyduğun için kaçınıyorsun. Aslında bu konu evli veya partner varken daha kolay çözülebilir. Çözülmesi için ise bana göre bir kadının duygularının keşfedilmesi ve seks yapmayı çok arzu etmesi gerekiyor, o zaman kolaylıkla birleşim sağlıyor. Elbette partnerin olursa psikolojik olarak destek almak bu konuda önemli.
01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi o zevki yaşamazsan çok pişman olursun. Mevzu sadece içine bir penisin girmesi değil. Bir erkeğin bedenine cinsel ilişki sırasında temas etmen, onunla bütünleşmen. Bunu kendinden esirgeme. Ben 30-35 yaşlarında olup evlenmediği için henüz seks yapmamış kadınlar için gerçekten üzülüyorum. Hayat çok kısa, saçmasapan gerekçelerle kendinizi bundan mahrum etmeyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler herşeyi yapıyor sizde onlara yana yana bir obje gibi kendinizi saklıyorsunuz. Bu arzuları bastirmaya gerek yok
Daha önce denediginiz kişiler sorunlu kişilerdi demek ki tam olarak güvenmediğiniz için kendinizi kastınız. Beğenip arzuladigin ve güvendiğin biriyle yaşamanızı öneririm
Sevişmek çok güzel bir şey00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
50Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır neden kötü olsun herkes sevişmek zorunda değil
12 Yorumla
Soran+1 yılCok sagol sonunda normal biri 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurada sana saçma sapan geç kaldın çürümüş diye yazanlara aldanmayın onlar ab@zaliktan düz duvara tırmanan kişiler. Bu yaşa kadar hata yapmışsın bence birisini bulup evlen öyle yap
32 Yorumla
Soran+1 yılNiye hata oldu simdi istedigim biri cikmamasi. mi hata oldu bi garipsin
Cevap sahibi+1 yılHata yapmamışsın demek istedim aptal telefonunun otomatik klavyesi öyle yazmış
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe kalmış ki geriye bir eşyanız var düşünün ve siz bunu kullanmıyorsunuz, ömrü bitiyor. Biyolojik olarak durum bu manevi boyutunu da siz bileceksiniz.
12 Yorumla
Soran+1 yılGuzel yorum maalesef Tek yorum mantikli olan tskler.
- +1 yıl
Rica ederim mantığı seven biriyim hakkınızda hayırlısı olsun ☺️
+1 yılDostum güvenilir biriyle yaşa çünkü cinsellik fiziksel olarak gereken bişey sadece zevk değil
18 Yorumla
Soran+1 yılCok sagol guzel yorum
- +1 yıl
Rica ederim destek istersen buradayım 🖖🏿
Soran+1 yılOlay o bak o resim atan biri var sayfamda dalga gecmis iste cogu oyle erkekcik beyinli maalesef
- +1 yıl
Yani normal bence ortalama ıq seviyesi yerlerde biliyorsun ki
- +1 yıl
Kimdir nedir bilmem ama dalga geçilmez saygı duymak lazım
Soran+1 yılSonucta kadin olmasa nasl dunyaya geliceklerdi kadina saygi duymak lazim onlarin doguran da bi kadin ve onlardan o dalga gectigi yerden cikti 🤣
- +1 yıl
Orası doğru ama saygı genel anlamıyla pek yok
- +1 yıl
Bence bunca yıl hiç bişey yapmadan kalmak saygıyı hakediyor gerçekten nasıl dayandınız
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslinda cinsellik denemekle yapmamakla olmuyorla degil sen yaptigin kisinin sana jsteksizligi beceriksizligi ile yapamamissiniz. Olay su cinselligi sevmen istek arzuna gore yasayip yasamamaya karar vermen gerekir.
00 Yorumla
+1 yılBence cinsellik yaşayın zaten bu yaşınıza kadar merak içinde beklemişsiniz sizinde dediğiniz gibi 40 ta menepoz var düzgün TEMİZ birisi ile birliktelik yaşayın bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenebilirsen evlen bekaretini saklamışsın bu kadar zaman. Eğer evlenemiyorum diyorsan sen bilirsin bu zamana kadar durman bile mucize zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılDenedim olmuyor dedim Sana iyi oku konu evlenmek felan degil.
+1 yılMenopoz olmak cinsel ilişkiye engel değildir. Partnerin seni hazırlayamamış. Tam kıvamına getirseydi acı değil zevke erişirdin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılküçük vibratör ve vibratörlerden yardım alarak vajina kasılmalarını alıştırabilir bu sorundan kurtulabilirsin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen zaten bakire degilsin ki yani bosu bosuna beklemene gerek yok
03 Yorumla
Soran+1 yılTek anlayan sen yapmak da istemiyorumki soru zaten yapmasam pisman olurmuyum du aslinda kizlar Dan cevap ayarlamam lazimdi tum erkekler sen haric olayi Baska anlamis dogru duzgun okumamislar aferim sana
- +1 yıl
Bak ben 32 yasima geldim p*rno videolari haric canli canli yanimda çıplak kadin gormedim seks yapmadim bunda pismanlik olacak bir durum yok ki bu senin istemene bagli bir sey işte ben kalkip şuraya buraya gidip gormek gezmek cok istiyorum demekle ayni durum çok istiyorsan yaparsin istemiyorsan yapmazsin bu senin istemenle kararinla ilgili ee tabi yapmayinca insan bir yandan istiyor yasamak aklina böyle geliyor yapsam yapmasam nasil olur diye buna cok fazla takilma nasıl istiyorsan öyle yap hele hele burada yorumlara da bakma takılma burası cok takilacak bir yer degil zaten
Soran+1 yılHaklsiin cok sagol edepli insanlar herzaman kendini beli ediyor ne guzek
+1 yılYo neden olasin ki menapoz olsa bile sadece çocuğun olmaz zevk alırsın ki kasmaman lazım sana tecrübeli genç biri lazım zevk alman icin
00 Yorumlao saatten sonra bir şey yaşamana gerek yok çürümüştür zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılCok sagol morel icin
Gizli Üye(25-29)+1 yılMenopoz 50’li yaşlarda başlar ancak. Bence gerçekten sevdiğin ve değer verdiğin biriyle evlendiğinde yaşamalısın her şeyi. Özele gelir misiniz, bir şey soracağım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kolay partner bulursun, önemli olan düzgün birini bulmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani şöyle yaşın büyük değil gençsin hala bende yasamadım daha insanı rahatlatır güvenilir birini bulursam bende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlık sorunun yoksa seks konusunda bilinçli bi erkek eritir seni yatakta. Ne olduğunu anlamadan inlemeye başlarsın ve emin ol aldığın zevkin yanında aşırı da zevk verirsin aşırı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk alamazsın. Ben bir erkek olarak söylüyorum. Sanki hep geçici bir heves.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlgun işi bilen seni anlayan biriyle yapsan olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşına iyi düzgün biri çıkmamış ki yapmamışsın diğer yorum yapan canım dikkatte alma boş ver
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılS* alakları demiştim canım yazmış
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. gidip bi beceriksizle denemiş bide 😂 biraz daha yapmazsan filmin sonu şu haberin olsun 😂 😂
011 Yorumla
Soran+1 yılBunun icinde sen olmaysin? Dalga gectigin insanlar icin
Soran+1 yılSen gül devam ;))
Soran+1 yılSenin kadar ser... Degilim Boyle resim atip acilmadan iyade Allah seni o giridin yere soksun o.. cocugu..
Soran+1 yılKuyruk acin var belki kadinlar yuz vermiyor yazlik zavali
Soran+1 yılSikayet Etim seni ;))) hadiii
Soran+1 yılAnnen de var Boyle travma dolusun oglum sen hadii
Soran+1 yılKadinlari Boyle gostercek neler yasadin acaba 🧐
Soran+1 yılAy tüh kadinlarda bunlara ömür boyu katlaniyor KAC gramdi 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. artık dene yap yani doya doya kasma kendini zevkini çıkar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılne dertler var ya kasma kendini akışa bırak
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklsn bize dert degil ama yazan erkekler bayaa dert konusu olmus 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEn diri en verimli zamanlarını boşa geçirmişain, zevkten mahrum bırakmışsın kendini. S.. kilmekten kimse ölmüyor, ne kadar canın yanabilir?
01 Yorumla
Soran+1 yılYa herse y sanki o hersey i Ona bagliyorsunuz siz erkekler anladik artik yapamiyorsunuz onsuz ama bir bak bakalim Annen babandan baskasina hic bakdimi..
+1 yılBen nazikçe açılmadan bekaretini alır seni yatakta çok mutlu ederim canım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 35 ne kadar bişey yasamadiysan ne bilim yani sorun var demektir
010 Yorumla
Soran+1 yılHemen sorun var Allah senide sorunlarla imtihan etmesin ozaman. Olduuuu
- +1 yıl
Haydaaa sorun var kısmı sende var demedim çoğunun kafasında bu olur
Soran+1 yılYa Bit kivirma Ben zaten kizlardan yorum bekliyordum yanlis Etikett etmisim tum alakasiz erkekcikler burada bulusmus sanki
- +1 yıl
Önce sen bir terbiye takın ne ergen akillisin ammkkk
Soran+1 yılSende bikmadinmi sorunlu kadinlardan okadar abaza ergensin yanii
- +1 yıl
Yav kızım git kumunda oyna sen çılgın bakire moduna sokmussun kendini
Soran+1 yılAllah seni Beter etsin sevdiklerinle sinasin Baska bisey demiyor Çok yaşa öl defol sayfamdan.
- +1 yıl
İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar
Soran+1 yılSende bir ite hasret Kal ozaman
- +1 yıl
😁😁😁 acidimi acıdı acıdı belli
Bnve istedigin biri olmamiss yapardin
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle helallll beee anliyan sensin.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılherkes için kötü sürekli yaşamak gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılYapinca Demi aynen Bende o yuzden yapmadim bekledim anlasabilcem birini
- +1 yıl
yaşamamak kötü yapmak gerekir seni tqtmin etmiyenle ne işin olacak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen biraz bu olayı tabu haline geitrmişssin
04 Yorumla
Soran+1 yılDenedim olmadi biraktim duzgun biri cikarsa olur
- +1 yıl
İliaki çıkar ama sen biraz kendinle başetmelisin
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Ne yapman gerektiğini biliyor musun 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZamanı gelince olur biter cinsellik
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen sanki cok buyuk bsiey o cogu sacma yazan erkek keske senin gibi beyinlerini Baska seylere kulansalar
- +1 yıl
Aynen öyle onun için de dert etme hayatı pozitif enerji içinde yaşa
+1 yılne yaptın sen yaa 35 yıl
01 Yorumla
Soran+1 yılHic topla oynadim
hiç mi kısmetin çıkmadı
011 Yorumla
Soran+1 yılIstemedim hepsi arzali
Soran+1 yılArza mi herkes dogru insanlar olucak diye bisey yok körmüsün etraf ayrilanlarla dolu Sana Gore dogru herkes arzali
Soran+1 yılSende merak etme kinadigni yasarsin
Soran+1 yılSen git kendini tespit etir olduu hadii
Soran+1 yılSeni üzmesinler.
Soran+1 yılSende dalga gectigin insanlari kinamadan ölme.
Gizli Üye(18-24)+1 yılAh be tecrübeli olsaydınız ilkim olun isterdim tecrübeli biriyleyapmak iyidir
01 Yorumla
Soran+1 yılGit o isi yapanlara ne geziyon sayfamda
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik ihtiyaç sonuçta
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİsteseydin şimdiye kadar bir sürü iliskin olurdu
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmasimi gerekiyordu hayir hep kötü ornekler var. O senin dedigin kadinlar hepsi oyle mutsuz oyle yuzleri solgun... Hic istemedim kafa Dengi cikmadi dogru durust.
- +1 yıl
İste bak tercih etmediğinden :))
Soran+1 yılKendime sadigim Elin picleri bak sorunlar cogu Boyle beyinciklerle dolu sen olmak istermiydin?
- +1 yıl
En güzelini yapıyorsun. İnsan kendi kendine de yeter zaten
+1 yılDoğru kişi pişman etmez
00 Yorumla
+1 yılBu saate kadar durmuşun yapma bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Pişman olmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo yaşa kadar hiç istemedinmi 🙄
03 Yorumla
Soran+1 yılErkekler hep skntydiii istemedim
Cevap sahibi+1 yılsana düzgünündenk gelmemiş bence meslek var mı? bu arada
Cevap sahibi+1 yılaşagıda bi hanımefedi öok güzel yorum yapmış yüreğine sağlık söylediğimi cevabının altına ilteöenizi isterim bende gördüm birinin çürümüş diye yorum yaptıgını be kadar edebsiz ve kötü bir yorum pis düşünce mide bulandırıcı insanlar la aynı nefesi almak üzüyor 😒
+1 yılBence çok pişman olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılNiyeki
- +1 yıl
Çok değişik ve özel bir duygu
Soran+1 yılBak turkiye kafasi cok medeni erkekcikler var oku yorumlari kadinlar cok mutlu Demi nekadar mutsuz kadinlar var acaba neden bunlarin hepsi burada ya evli ya sevgilisi var ve bunlardan ne beklersin?
- +1 yıl
Turkiye kafası derken? Okuyorum zaten bana mi diyorsun? Evet evli ve sevgilisi olan insanlar çok çünkü doğru düzgün seks yapmayı bilmeyen çok insan var hepsi bencil. Bencil olmadan yapılan bir seks gayet zevkli ve güzel bir duygu
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden sorun etmiyorsan eğer yap gitsn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılihtiyac hissediyosan yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCokmu buyuktu neden olmadi?
00 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar beklemissin az daha sabret
00 YorumlaYap ne olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılYani sorunlar sacma erkeklere Dolu
Yok be kanka takma sen eşini bekle bence
10 Yorumla
+1 yılNasıl birini arıyorsun ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Zaman gelip geçiyor
00 Yorumla
+1 yılKötüü
00 YorumlaSenin tercihin buradakilere göre karar verme
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen zaten benim amacim buradakilerine Gore Karar vermek
+1 yılPatlamaya hazir yanardag var karsimizda 🙃
011 Yorumla
Soran+1 yılAY yok füzee Sana giricej
- +1 yıl
Hahhha güdümlümü🤩
Soran+1 yılSenin cücügün kadar gudumlu🤣
- +1 yıl
Ooo o zaman nukller bomba 🤩
Soran+1 yılPehh her oyle diyen erkek ama minak cikiyor Türk erkegi arastirmada 95%
- +1 yıl
Alla alla arastirmalar bana raslamadi ama yanardag🤩
Soran+1 yılAllah seni kör etsin diycem o dalga gectigin seye hasret Kal BIZ embesil
Soran+1 yılPisssss kokmus yasli basli Amca
Soran+1 yılBu agir oldu amcaaa denilence erkekler deleniyorsnbybdbdbd
Soran+1 yılYanardaggggg dürr affet 🤣🤣
- +1 yıl
Ne diyon kiz 🤩kendi kendine konusuyor senin durum vahim 🤩
Nerde yaşıyorsun ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sen bilirsin
00 YorumlaNeden yapmadin
05 Yorumla
Soran+1 yılSeni bekledim
Soran+1 yılAferim sana burdaki abazalar kurban olsun sana
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında