Arkadaşlar boşanma aşamasında olduğum eşimde bir şey oldu, ne yapmalıyım?

Yaklaşık evliliğimde 3. yılım ve cinsel anlamda çok sorun yaşıyoruz. Ben 30 yaşındayım eşim 34 Eşimde fizyolojik olduğunu düşündüğümüz ciddi bir ereksiyon problemi vardı. Tedaviler vs denedik cinsellik dışında (ailesinin istememesi vs) Başka şeyler de olunca biz baya baya boşanma kararı aldık aileler bile biliyor. Ama son zamanlarda saçma sapan bişeyler olmaya başladı. Eşimle normalde ayda bir kere bile cinsel ilişkiye giremezken 17 yaşında ergen gibi saçma sapan yerlerde yaklaşıyor bu beni rahatsız ediyor. o problem hiç yokmuş gibi. başka birinden etkilendiğinden de şüphelendin Kaç kere konuştum sadece Empmen diye bişeyden söz etti tedaviyi aldığını söylüyor ama ben ilaç kullandığını düşünüyorum. Daha önce hiç yalanını yakalamadım ama beni hayatında tutmak için ilaç kullanıyor olabilir mi? tek sorunumuz cinsellik de değil kıskançlığı aşırı derecede fazla.. Sizce gerçekten tedavi mi alıyor yoksa yalan mı söylüyor? 3 yıldır her anlamda mutsuzdum soğudum diyebilirim ama bu durum beni telaşlandırıyor

Güncellemeler
1 yıl
arkadaşlar eswt nedir ilaç ne işe yarar gidip soramam ben ama ben soğumuşken böyle bişey olması kafamı karıştıyor mesele dürüstlük
Arkadaşlar boşanma aşamasında olduğum eşimde bir şey oldu, ne yapmalıyım?