Eşimin fetişi yüzünden boşanma raddesine geldik, ne yapacağım?

2 aylık evliyim. Eşimle tanışmadan önce uzun bir süre epilasyona gittim. Böylece tüm vücut kıllarımdan kurtuldum. Evlendiğimiz günün gecesi yani gerdek gecemde eşim çok memnuniyetsizdi sende tek tel bile kıl yok dedi. Bende iğrendiğimi bu sebeple önceden epilasyona gittiğimi söyledim böyle bir yüzü düştü ama umursamadım haliyle çünkü çok yorgundum.1-2 hafta sonra bana kıllı vajina fetişi olduğunu söyledi. Bu şekilde zevk alamadığını söyledi. Bende yapabileceğim bir şey olmadığını söyledim. Sonuçta bitki değil ki sulayım çıksın. Sonra keşke sevgiliyken bana kılsız olduğunu söyleseydin falan dedi. Bende o zaman evlenmez miydin dedim. Açıkçası hayır dedi benim kıllı ve ekşi kokulu bir vajinaya oral yapma gibi bir hayalim vardı uzun zaman bunun hayalini kurdum şimdi bana bunu yaşayamamaktan bahsediyorsun dedi. Böyle bir süre tartıştık sonradan tartışmayı kestik ama soğuk davranmaya başladık birbirimize. Beni sadece cinsel bir obje olarak gördüğünü ve asla aşık olmadığını anladım. Bu benim için bir yıkım süreciydi. Bu gün de dedim ki boşanalım. O da ailemiz bunu kaldıramaz çok geç artık dedi. Ailen olmasa boşanır mıydın dedim. Kesinlikle evet dedi zevk alamadığım kılsız bir insanla olmak istemiyorum dedi. Ailelerimiz umrumda değil dedim ben değersiz bir kadın değilim dedim. Sonra tartıştık en son hayatımı mahvettin dedi gitti. Muhtemelen şu anda başka bir kadının kıllı vajinasını yalıyor. İçinde boğulsun kokudan zehirlensin pislik.

Eşimin fetişi yüzünden boşanma raddesine geldik, ne yapacağım?