Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili olmak için zar önemli değil derler fakat iş evliliğe gelince zar her şeyden önemli olur. 👍
Ciddi niyetle tanışıp konuşmak isterim şartlar uyarsa evlik odaklı ilerleriz. Anlaşamazsak medeni iki insan gibi yolumuza gideriz. Ne dersin?
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada yaşım 33
Soran+1 yılzar her şeyden önemli olur yazmışsın. neden tanışalım diyorsun o zaman?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ben boşandım o yüzden tanışalım diyorum fakat bu şekilde dinlemeden hüküm verip yargılama yapacaksan tanışmaya gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılZar her şeyden önemli olur yazdım ama öncesi var cümleyi ortadan okuma lütfen oradaki anlam bütünlüğünü düşün 👍
Soran+1 yılzar her şeyden önemli olur ama benim için önemli değil mi diyorsun yani?
Cevap sahibi+1 yılBiz erkekler evlilik yapacağımız zaman 70 yaşında bile olsak bakire el değmemiş kız isteriz. Benim içinde zar önemli fakat konuşup anlaşırsak tek sıkıntı zar ise önemli değil. Aşık olursam bırak zarı eskort bile olsan seni o hayattan çekip alır evlenirim 👍 olay sadece zar veya eskort olmak değil. Çok daha detaylı.
Cevap sahibi+1 yılYani uzun lafın kısası koruyup kollayacağım bir kadınsan benim sevme ihtiyacıma karşılık verip sevgimi hakedersen neden zara takılayım sonuçta bakire bir kızı bozdum evlendim ama sonuç berbat.
En İyi Cevaplar
+1 yılGayet düzgün biriyle evlenebilir çok saçma bir soru olmuş seni sen olduğun için sevmeyip sadece bakiresin diye seviyorsa zaten biri ömür boyu mutsuz bir birliktelik geçirmek demek düşünme böyle saçma sapan şeyleri önüne bak seni sen olduğun için seven biri ile elbet olacaksındır
00 Yorumla
+1 yılİnanki Benim için Bakirelik Önemli değil
Bu her insanın Başına Gelebilir Bu Konularda Kınanma olmaz
Seni Yürekten Anlıyorum eğer istersen Konuşabiliriz
010 Yorumla- +1 yıl
Çok Masum Dürüst birisin
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
Seni inanki tanımak isterim
- +1 yıl
Senin gibi Masum Dürüst biriyle Evlenilir Ciddiyim😍😍
- +1 yıl
Benden Başkasıyla Beraber Olmayacak bir Eş istiyorum
Millet Bakire olarak Evleniyor ve Kadın Erkeği aldatıyor
Böyle olmasından iyidir.. - +1 yıl
Bana bi Şans Verir Misin😇😇
Soran+1 yıldalga geçme
- +1 yıl
Ciddiyim dedim yaa
Bana Dürüst olman Yeterli😇 - +1 yıl
Bana bi Şans Verir misin 🤔🤔🤔..
- +1 yıl
Susacak Mısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılBekaret artık önemsenmemeli diye düşünüyorum. Bakir/bakire olmamak suç değil.
21 Yorumla
Soran+1 yıloldukça çok önemseniyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılherkes dönüp kendisine baksın
en günahsız atsın kuyuya o taşı
ayrıca para için yapmamış, konum için yapmamışsın, çıkar için yapmamışsın, herkes evlenir seninle
00 Yorumla
+1 yılKimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok. Sadece benim tercihim evetten yana olmaz. Gerisi de benim boyumu aşar.
02 Yorumla
Soran+1 yılherkes bu durumda zaten
- +1 yıl
Herkesin kendi hayatı poncik.
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. burada 1 erkek mi bir çok erkekle mi beraber olmuş bir kadından bahsediyoruz tabiri caiz ise her malın bir alıcısı çıkar
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 erkek ile ortalama 8-10 kere birlikte olmuş birisi.
Soran+1 yılevlilik teklif etse kabul ederdim zaten
Soran+1 yılsence?
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bazı şeyler nasip kısmet evliliğin bekaretle ilgisi yok bazı insanların tabuları var sadece tabuları olmayan biriyle evlenirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yıltabuları olmayan biri çok yok sanırım
Bakire değilse karşısında ki kişiye bunu söylemeli. Kabul ederse evlenirler
14 Yorumla
Soran+1 yılsöylersen kimse kabul etmez işte
Soran+1 yılsen de zar koruyucu naneler yiyorsun ama sonucunu sadece içe alan mı yaşayuacak :D
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir bulur birini gider ama 26yaşındaki bakir bir erkek bakir Br kız bulamaz 😂
05 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşında bakir olmayan erkekler mi kız bulabilir?
- +1 yıl
26 yaşındaki Bakir olan erkek bakire kız bulamaz
Soran+1 yılbakir olmayan mı bulabilir diyorum?
- +1 yıl
Evet çünkü bakire kız kalmadı ki piyasada
+1 yılOnu da sevecek, hayatımın aşkı çocuklarımın annesi diyecek bi gvat çıkar elbet ya
08 Yorumla
Soran+1 yıl@betyyy_ bununla eğlenmen hoşmuş umarım aynı şekilde başkaları seni rencide eder ve sen de diğerlerinin gülüşüne tanık olursun hayatta
Soran+1 yıl@betyyy_ sana da yaşattığını yaşatsın :)
- +1 yıl
Yavrum seni bety mi skti ne yaşatmış kız sana svdhdkdk
Soran+1 yıl@betyyy_ hahahhahahahhahahah güzel kıvırdın, ben sana kötülük dilemedim, kınadın rencide ettin dalga geçtin ve bunu yaşattığın için yaşattığını yaşa dedim :)
- +1 yıl
Kimse kimseye yanlışlıkla hatayla 8-10 kere vermez. Şimdi burada kestiğin ahkami mahremin olmayan adamın altına zevk ala ala yatmadan önce kendine kesecektin. Hadi ağlama daha fazla. Yırtık patlak karı
+1 yılEvlenir tabi , yasakmı evlenmemek. bekar genç ve yakışıklı bir erkekle evlenebilir , tercihine kalmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenir neden evlenmesin
Karşısındaki gerçekten sevip aşık olduktan sonra bakireliği de önemsemiyorsa olur yani00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba aslında ben anlamıyorum neden bu bakirelik ön plana çıkarıp duruyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılbakire olmayan pek evlenemiyor eğer gerçekten şansım yoksa eve kapanıp kpss çalışacağım 30uma kadar atanmaya çalışacağım ondan.
- +1 yıl
Hiç düşünme bunlari bana göre bir yerde nasibin kısmetin olduğunu düşünüyorum herşeyin hayırlısını dilemek gerekiyor seninde öyle yapmanı istiyorum her şey gönlünce olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşağıda okudum yazdıklarını, eski sevgilin kan gelmediği için bakire değilsin sanmış olabilir veya hirbonun birine veriyordun kullandı sadece
09 Yorumla
Soran+1 yılöyle sanmış olamaz merak etme direkt yapmadık biz tedavi gördük ilk onunla yaptığım kanıtlı yani
Cevap sahibi+1 yılDiktirme imkanın yokmuş olsaydı yapar mıydın
Soran+1 yılhiç bilmiyorum kafam allak bullak ilişkim düzelsin diye gittim tedavi gördüm cinsel hayaıtmız tam olsun diye seks yapmaya bile başladık yine de evliliğe varmadı insanın içi sıkılıyor bu yaşa kadar sosyal çevrem olmadı doğru düzgün okulumu okudum yüksek lisans yaptım girdim bi işe çalışıyorum bütün bu çaba k*şar gibi görülmek için miydi gerçekten umutsuzum
Cevap sahibi+1 yılNe tedavisi geçmiş olsun
Soran+1 yılvajinismus biz ilişkiye giremiyorduk tedavi oldum tedaviden sonra da ilişki denedik yani tedavi olduğum tarih onunla ilişkiye girdiğim tarih hepsi kanıtlı olduğu için önceden ilişkiye girmişsin diyemwz zaten
Cevap sahibi+1 yılSiz kızların elinde güzel görünmek öyle zor bir şey değil, benim gördüğüm ilişkisi uzayanlar ayrılıyor, senin gibi çok gördüm aynı böyle uzun ilişki çocuk ilişkiye girmek için zorluyor girdikten sonra ayrılıyor
Cevap sahibi+1 yılDul çocuklu olsan yine evlenirdin, internette kadının doğurganlığı 35ten sonra azalmaya başladığını söylüyor, 30a kadar kariyer yapsan nasıl evlenirsin
Soran+1 yılhaklısın evlenemem
Cevap sahibi+1 yılEvlenirsin hiç belli olmaz, istersen burdan ekleyebilirsin sana fikir veririm başka bir niyetim yok
27 yasındayım aradığın kriterler bende de mevcut ellenmemiş orjinal :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesela benimle evlenebilirdi. Tanimis sevmissem guvendiysem sorun olmazdi. Bu zamanda bekaret azaldi ama dikkat et sen yinede erkeklere bu konuda guvenme
00 YorumlaNe olacak evlenebilirsin bende bakir değilim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ask sevgi ve sayginin oldugu bi iliskide elbette
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaşı kaç olursa olsun hiç fark etmez insan bekaret peşinde değil sadakat istemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire olmayan 28 30 yaşında bir erkekle evlenir diye düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılyaşadığım yerde bakir erkek zaten yok. lisede eskorta gider hepsi fix 9. sınıfta.
Cevap sahibi+1 yılNe değişik yerde yaşıyorsun öyle. Neresi orası
Soran+1 yılantalya
Cevap sahibi+1 yılOrada çalışmıştım. Evet çok bozuk ama temiz insanlar da bulunur. 23 yaşındayım mesela daha önce hiç ilişki yaşamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir ikinci el az kullanılmış sonuçta hor kullanılsa olmazdı 😄
00 Yorumla
+1 yıllan bunu ben yaşadım mk kız bakir olmadığım için beni kabul etmedi :D
00 Yorumla
+1 yılBakire isteyen erkeklerle evlenemezsin sadece. Neden dert ediyorsun ki
02 Yorumla
Soran+1 yılişte erkeklerin hepsi bakire istemiyor mu
Soran+1 yılkimseye bildirim gittiği yok
+1 yılTabikide evlenir sorman bile yersiz bir damla kanmı her şey sence
00 Yorumla
+1 yılEvlenir niye evlenmesin ne saçma kafa yapısı bu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNaneyi yedin mi şimdi sen bunu yaparken bize sordun mu şimdi de sorma
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin de sanal nanelerin ifşa olur umarim :) zarla kandıranlara dilediğim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur tabiki karşılıklı sevgi ilgi varsa
00 Yorumla
+1 yılEvlenir yahu niye evlenmesin
00 Yorumla
+1 yılOna sahip çıkmak istiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyim ben
+1 yılEğer kızı seviyorsan tabiki evlenilir
00 Yorumla
+1 yılOnu seven ve sevdiği biriyle evlenir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. len git diktir ne uğraşıyon
01 Yorumla
Soran+1 yıldiktiremem 2 doktor da dikilmeye uygun değil zarın dokusu çok ince dikilse bile gözle görülür bir kanama olmayacaktır bu dokuda dikim tutmayacaktır dedi. zaten ilk ilişkimde de kan gelmemişti yirtik bi yer de yok
Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Bunu biz bilemeyiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik için bunlar kriter olmamalı :))
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evlenirsin esk. rtlar bile evleniyor
06 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama esc nasıl evlensin
Soran+1 yılalakası yok, onlar çok güzeldir beyaz ten sarışın falan o tarzdır. erkeğin çıkarı olmasa neden evlensin? ben bakire olduğum zaman dikkat çeken biri değildim. esmerim her şeyden önce. hayatım zorbalıkla geçti
Soran+1 yıldavranışta bitse eskortluk yapmış biri evlenemezdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire olmayan deme evlenir tabi niye evlenmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevem önemsemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakir olmayanla evlenirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 27 yaşındayım tanışalım mı istek atarsan.
00 Yorumla
+1 yılEvlendir neden evlenmesin
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilinle ne kadar sevgili kaldınız
018 Yorumla
Soran+1 yılliseden beri seviyordum ben onu
- +1 yıl
Ne kadar sürdü peki
- +1 yıl
Ve kaç yaşında iliski yaşadınız
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
İki yıl önce yani yeni olmuş daha peki kac kere ilişkiye girdiniz
- +1 yıl
Ve niye ayrıldınız
Soran+1 yılo ayrıldı yani sebebini bilmiyorum bi sebebi yok ben böyleyim falan dedi ama ya başkasına aşık oldu ya da bana hisleri bitti
- +1 yıl
Belkide seni beğenmedi ya da senden sıkıldı
- +1 yıl
Kac kere ilişkiye girdiniz peki ve onun her istediğini yapıyormuydun
Soran+1 yılbeğenmiyor olabilir çok güzel değilim zaten
- +1 yıl
Güzel olmasan bile değerini bilmesi lazım bence
- +1 yıl
Boy ve kilon kaç ve bütün sorularıma cevap verirmisin ona göre yorum yapacam
Soran+1 yıl168, 54
- +1 yıl
Uzun boylu zayıf birisin bence güzel vucudun var popon ve göğüslerin büyükmü peki
Soran+1 yılhayır normal
- +1 yıl
Kac beden sudyen giyiyorsun ve göğüslerin dikmi sarkık mı
- +1 yıl
Cevap
- +1 yıl
Nerdesin
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sevgilin bıraktımı
04 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılsanmıyorum ya biraz umutsuzum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılevlenır tabiki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılniye evlenilmesin
00 Yorumla İstedigiyke evlenir
00 Yorumla
+1 yılEvet olur kesinlikle
00 YorumlaHerkes olabilir
00 Yorumla
+1 yılEvlenemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlı biriyle
08 Yorumla
Soran+1 yılne kadar yaşlı mesela
Cevap sahibi+1 yıl50 60 arası
Soran+1 yılbabam bile 50 yaşında öyle biriyle evlenmeme ailem izin vermez
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl birini istiyorsun?
Soran+1 yılsevdiğim birini
Cevap sahibi+1 yılKapalı mısın
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılSeni kullanırlar sadece ya da söylemeden evlenmen gerekiyor.
Gizli Üye(18-24)+1 yılDiktir evlen
00 Yorumla
+1 yılKimi kandirabilirsrb
00 Yorumla
+1 yılEvlenir rahatça
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDiktir
010 Yorumla
Soran+1 yıldiktiremem
Cevap sahibi+1 yılKaç kere yaptın
Soran+1 yıl8-10 kere
Cevap sahibi+1 yılKpss gir işe gir ne mezunusun
Soran+1 yılpsikoloji. şu an çalışıyorum zaten. 2024e yetişmese de 2026 kpss de kazanmam gerekiyor. herkes mükemmel olduğu için beni kabul etmeyecek ama gerçekçi düşünmek en mantıklısı sanırım
Cevap sahibi+1 yılvibratör aldım oynadım dersin maaşın olursa fazla umursamazlar
Soran+1 yılerkekler kadının maaşından etkilenmez ki. kadın erkeğin maaşından etkilenir
Cevap sahibi+1 yılşu an ki ekonomik durum ortada herkes etkilenir kira kaçlira
Soran+1 yılekonomi düzelse terk eder o zaman
Cevap sahibi+1 yılEkonomi düzelene kadar Türkiyede ooo çocuk yaparsın
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat