Cinsel Yaşam 35 yaş bir erkeğin fiziksel ve cinsel gücünün zirvesi olduğu neden kabul edilmiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 18-25 arası ergenler aşırı kıskanıyor biz 35 yaş abilerini çünkü prime dönemindeyiz fiziksel, cinsel, mental seviyemiz en üst noktada. Güncellemeler+1 yıl Xx 35 yaş bir erkeğin fiziksel ve cinsel gücünün zirvesi olduğu neden kabul edilmiyor? Cevapla Sevgi Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BuseDesuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Bence seksi seks yapan tecrübe değil gençliğin verdiği ateş. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Gençten kastın kaç yaş aralığı Yorumla
Amniyon___Sivisi Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Her anlamda tecrübe edinmiş yastasin tam olmussun işte ne güzel 18 ligi naoalim çocuk mi büyütcez daha deliği bulamaz o mk takılma sen onlara 2 1 Yorumla AtesliPrens03 +1 yıl Su akar yolunu bulur Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. 35den sonra sen, temsili.. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Sen 6 sene sonra 35 olunca öyle olabilirsin ama erkeğin cinsel gücü 35 yaşta zirvedir. Bilimsel kanıtlı. Sexual merket value yaz araştır. Yorumla eğlenbenimle +1 yıl cinsel güçle SMV aynı şey mi oğlum 😄 Yorumla Soran +1 yıl @eğlenbenimle smv ne iştebkr erkeğin cinsel olarak, yakışıklılık olarak zirve oldigi yaş Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Abi Türkçeni düzeltsen zaten karizmatiksin. Yorumla eğlenbenimle +1 yıl yoo gördüğü talep o. 35e cinsel performans mı kalır aq 25ten sonra hep asagi Yorumla Soran +1 yıl @eğlenbenimle 25 ten sonra aşağı mi yok 20 abartma. 50 den sonra azalır Yorumla eğlenbenimle +1 yıl 20 30 arası max 30dan sonra yavas yavas dusus. bilimsel diyon bi arastir bakalim😄 Yorumla Aristokratımsı +1 yıl @eğlenbenimle Ben 29um fişek gibi. Yorumla Soran +1 yıl @eğlenbenimle demin 25 dedim şimdi 30'a çıktın bir karar ver Yorumla eğlenbenimle +1 yıl sana ne lazimsa işte. az bi adam gibi arastirda düş şu işlerin peşine Yorumla Soran +1 yıl @eğlenbenimle araştır diyorsun iki ifaden birbirin ile çelişiyor bir 25 den sonra bayır aşağı diyorsun ikincide 20-30 arası Zirve sonra düşüş diyorsun. 25 ye mi düşüş 30'da mı karar ver 😀😀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tamam koca bebek, en prime sensin. Ağlamana gerek yok. 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesss olgun erkeklere nasıl içinizin gittiğini bilmiyoruz sanki. Her genç kız 35 yaşında erkek bulma peşinde Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kesinlikle öyle. 35 yaşındayım. 20 li yaşlarda hiçmişim diyorum resmen 2 0 Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl hormonal ve vücut olarak o yaşlarda tam olgunlaştığımız için. 0 0 Yorumla
TheBadFellaX Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Abi aksine benim gibi kardeşlerin seni kıskanmıyor, kadınlar kabul etmiyor daha genç kızları istememizi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kıskanan var kardeşim. Yorumla
ozannarass Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Ama gerçek şu ki gerçekten tecrübe farklılığı gösterir her koşulda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence seksi seks yapan tecrübe değil gençliğin verdiği ateş.
Gençten kastın kaç yaş aralığı
Her anlamda tecrübe edinmiş yastasin tam olmussun işte ne güzel 18 ligi naoalim çocuk mi büyütcez daha deliği bulamaz o mk takılma sen onlara
Su akar yolunu bulur
35den sonra sen, temsili..
Sen 6 sene sonra 35 olunca öyle olabilirsin ama erkeğin cinsel gücü 35 yaşta zirvedir. Bilimsel kanıtlı. Sexual merket value yaz araştır.
cinsel güçle SMV aynı şey mi oğlum 😄
@eğlenbenimle smv ne iştebkr erkeğin cinsel olarak, yakışıklılık olarak zirve oldigi yaş
Abi Türkçeni düzeltsen zaten karizmatiksin.
yoo gördüğü talep o. 35e cinsel performans mı kalır aq 25ten sonra hep asagi
@eğlenbenimle 25 ten sonra aşağı mi yok 20 abartma. 50 den sonra azalır
20 30 arası max 30dan sonra yavas yavas dusus. bilimsel diyon bi arastir bakalim😄
@eğlenbenimle Ben 29um fişek gibi.
@eğlenbenimle demin 25 dedim şimdi 30'a çıktın bir karar ver
sana ne lazimsa işte. az bi adam gibi arastirda düş şu işlerin peşine
@eğlenbenimle araştır diyorsun iki ifaden birbirin ile çelişiyor bir 25 den sonra bayır aşağı diyorsun ikincide 20-30 arası Zirve sonra düşüş diyorsun. 25 ye mi düşüş 30'da mı karar ver 😀😀
Tamam koca bebek, en prime sensin. Ağlamana gerek yok.
Kesss olgun erkeklere nasıl içinizin gittiğini bilmiyoruz sanki. Her genç kız 35 yaşında erkek bulma peşinde
Kesinlikle öyle. 35 yaşındayım. 20 li yaşlarda hiçmişim diyorum resmen
hormonal ve vücut olarak o yaşlarda tam olgunlaştığımız için.
Abi aksine benim gibi kardeşlerin seni kıskanmıyor, kadınlar kabul etmiyor daha genç kızları istememizi
Kıskanan var kardeşim.
kimsenin kimseyi kıskandığı yok herkes işine bakıyor bence
Ama gerçek şu ki gerçekten tecrübe farklılığı gösterir her koşulda
Aynn