+1 yılBir kişinin yüzü hakkında böyle bir yorum yapması, genellikle onun cinsiyetine ve tercihlerine bağlıdır. Her bir birey farklıdır ve kişisel tercihleri de farklılık gösterebilir. Kimi erkekler bazı fiziksel özellikleri çekici bulurken, diğerleri için ise bu özellikler önemli olmayabilir. Ayrıca cinsel çekim ve ilişkilerde fiziksel çekicilik, duygusal bağlantılar ve diğer pek çok faktörün birleşimiyle şekillenir. Bu nedenle, bir erkeğin yüzü azdırıcı olarak nitelendirmek, onun gerçek duygularını veya tercihlerini belirlemek için tek başına yeterli bir gösterge olmayabilir. Her insan kendi benzersiz tercihlerine sahiptir ve bu, karşısındaki kişinin yüzü dahil birçok faktörü içerebilir. Ancak bu çok rahatsız edici adam seni sevmek değil S@km@k istiyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
@soran kuzum her gün seni düşünerek boşalan seni sevmiyor seni obje olarak görüyor. Arzulamak illaki olacak ama yerinde ve zamanında bir defa haftanın yedi günü seni düşünerek yapan biri ve bunu sana söyleyen biri seni kullanıyor demek buna müsade etme sana böyle yazmasına müsade etme. Geri çek kendini
210 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istiyorum artık diyo ee ben hangisine inanayım
Soran+1 yılEvlenince cinsellik yok mu sanki
Soran+1 yılBeni düşünerek boşalması evet başkasını mı düşünsün
Soran+1 yılYazmam özelden
Soran+1 yılOlmaz
Soran+1 yılYa burdan yaz uzatma nedenine baslatma
Seni yatağa atıp amacına ulaştıktan sonra o çok sevdiği yüzüne bile bakmayacak, klasik erkeklerin ufak yalanlarını aşk sevgi sana çömez birisin. Neyse hata yaparak tecrübe edinerek öğrenirsin gerçekleri şimdilik toysun.
22 Yorumla
Soran+1 yılYa ne toyluğu sen arzulamıyon mu sevdiğini
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. netten tanıştınız sanırım...
ya seni çok beğenip sana yükseldi ya pek kimseyle tanışmıyor ya da çok istekli bilemedim
ama seni daha çok cinsel olarak istediği apaçık13 Yorumla
Soran+1 yılAynen internetten tanıstık 2 senedir konusuyoruz buluscaz 1 aya fazla istekli ara ara seksting yapıyoduk unutamadım seni diyo ilk seksting yaptığımız an hep aklında kalmış
Soran+1 yılYakışıklı çocuk niye bulamasın ki kimseyle değil sadece benimle konustuğunu söyledi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz sorunlu , neden mi çünkü aşırı, herseyin aşırısı zarardır. Bu tip aşırı yoksunluk içinde ve bu durumdan kurtuldugunda bu gün seni çok azdirici gören ilk fırsatta baskalarinida aynı şekilde görür
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sende seviyomu diosun 😂😂

lan bu sapık adamın ölüsünü bile miker kaç kurtar kendini 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanıyorum ben ama🙄
+1 yılSen evlenmeden sevişmem dediysen o kadar azmış ki seninle evlenir bu sırf s*kmek için :d
330 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünüyo evet beklerim smdmfmg
- +1 yıl
Seni sevdiğini pek düşünmüyorum, bence cinsellik için kullanıcak, yolunu yapıyor. Uzak dur bence kankim
Soran+1 yılNasıl öğrenebilirim o zaman sevdiğini biz 2 senedir konusuyoruz buluscaz 1 aya da
- +1 yıl
2 senedir sevgilisiniz ama hiç görmediniz mi birbirinizi?
Soran+1 yılSevgili değiliz flörtöz konuşuyoduk reelde buluşamadık daha evet
- +1 yıl
Buluşmaya az bi zaman kalmış ya, sana iltifatlar edip buluşunca seninle bir şeyler yaşamak istediğini belli ediyor :d eğer öyle bi isteğin yoksa şimdiden yol ver
Soran+1 yılBi de benim sevgililerim vardı ondan yaklaşamadı
- +1 yıl
Anladııım, istiyosan bi şans ver, şöyle bi tart ama bence bundan romantik ilişki anlamında bi cacık olmaz
Soran+1 yılKafede bulusuruz dedi öyle eve atcak hali yok bence ya reelde utanırım öyle rahat olmam diyo bilmiyorum iyi gözlemlemem lazım bulusmada
Soran+1 yılAma çok yakışıklı ya bırakasım da gelmiyo libidosu yüksek sadece baya
- +1 yıl
Sen bilirsiiiin duygusal anlamda hiçbir şey vermeyip sadece cinsellik için seninle birlikte olacak birisi gibi. Eve atmasa bile kafede otururken eli kolu rahat durmayacak diyim ben sana. Şimdi utanırım falan filan diye seni kandırıyor bu
- +1 yıl
Bak p*rno bile zevk vermiyo sadece sen diyerek seni bu ilişkiye mecbur hissettiriyor
Soran+1 yıl3. Ve 4. Bulusmada öpüşme olur ama ileriye gitmem dedi
- +1 yıl
Sen bilirsin dediğim gibi, ben uyarılarımı yaptım
- +1 yıl
Gerisi sana kalmış
- +1 yıl
İstiyosan ilk buluşmada sevişebilirsin de ama duygusal, romantik bi ilişki istiyorsan bu çocuk sana kaçıncı buluşma olursa olsun onu vermeyecek
Soran+1 yılHem romantik hem arzulayan birini isterim sıfır cinsellik konusmadan sevgili olunmaz ki evlenince mi öğreneyim cinsellikte nasıl olduğunu zaten seks yapmam evlenmeden ona da dedim maks öpüşürüz
- +1 yıl
Dediğim gibi romantik ilişki ihtiyacını karşılayan birisi olmaz
Soran+1 yılYani onu söylemem gerekiyo o zamsn dimi az romantik davran diye
- +1 yıl
Desen de sana duygusal açıdan bir şeyler hissetmediğinden seni o yönden asla doyurmaz. Seni sevmiyor, cinsellik istiyor.
- +1 yıl
Seven sevdiğini arzular evet ama birisini arzulamanın tek şartı o kişiyi sevmek değildir
- +1 yıl
İnsan sevmediğini de arzular ve karşındaki kişide olan şey de bu
Soran+1 yılBu kadar kesin konusmasan seni seviyorum diyo ama ya
- +1 yıl
İnsanlar yalan söyleyebilir biliyor musun?
Soran+1 yılBenim inanmamam lazım sevmediğine o kadar tartıştık yine bırakmadı
- +1 yıl
Kuzum benden bu kadar sen laftan anlamayacak kadar kör kütük aşıksın bu çocuğa. Başına gelebilecekleri, ilerdeki üzüntülerini ben önleyemem. burada kim ne derse anlamayacaksın dinlemeyeceksin. Sana daha fazla uğraşamıycam. Umarım hatanı anlarsın
Soran+1 yılEn iyi siz biliyonuz mk daha güzel sözler beklerdim o yüzden karşı çıktım bu kadar
- +1 yıl
Bak bir kişi bile senin tarafında değil, herkes aynı düşüncede. Kaç kişi cevaplamış soruyu. Anlamak istemiyorsan senin kalın kafalılığın. Sonra çok ağlayacaksın. Aşktan gözün kör olmuş ve gerçekleri göremiyosun. İnsanlar göstermeye çalışınca da sinirleniyosun. Ne halin varsa gör. Sonra dersin o kadar insan beni uyardı da ben onları dinlemedim diye :d
Soran+1 yılBenim için Ankara 'dan İstanbul'a taşınacak bir de sevmeyen yapmaz bence
- +1 yıl
Okeyyyyyyyy ennnnn çok bu çocuk seviyo, yakında seni ay pardon dağları da delicek senin için :d
- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılSen güzel iyi bir kadın olabilirsin de karşındaki tam bir abaza hıyar =)
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya😭
- +1 yıl
Valla öyle =)
Bu aşik değil sapik bildigin yazilara bak mk
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Bu bildiğin abaza ln her mesajı azmak ile ilgili 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü arzuluyo
Soran+1 yıl:D
- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yıl4 saatle yarım saat sözlerine inandın mı? ve dudakların çok mu seksi asjhaha
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet dudaklarım büyük
- +1 yıl
yüzün azdırıyor ya ne demek istiyor sence bu durumda :)
Soran+1 yılArzuladığı belli
- +1 yıl
yüzünü mü ağzını mı :)
Soran+1 yılHer yerimi seviyo soruda yazdım zaten
- +1 yıl
yüzüne vurgu yapmış ama :)
Soran+1 yılÇünkü vücut atmıyorum azdırır diye daha çok yüzümü görüyor
- +1 yıl
konu ağzın :) ve ağzına alacağın :)
Soran+1 yılEvlenmeden yapmam
- +1 yıl
he he
Soran+1 yılİnanma mk bakireyim
- +1 yıl
yap yapma bana ne ben gördüğümü söylüyorum :) ya da olacağı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu üst düzey bi abaza az bulunur tehlikelidir yetkililere haber verip kendinizi koruyun
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
Cevap sahibi+1 yılYalan desen var
Sadece yüzüne bakarak nasıl boşalabiliyor ya da bunu neden yapıyor
Aşk sevgi olsa bunları mı der sadece sevişmek istiyor senle
Soran+1 yılSeviyorum diyo sen sevdiğini arzulamıyon mu bakarak değil hayal ediyorum diyo sen kızarsın diye resmine bakıp bosalmıyom dedi
Cevap sahibi+1 yılYalanlarda boy boy böyle bir insanın pardon insan dedim neyse tek amacı cinsellik olur
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl4 saat mastürbasyon yapan birisi ya yalancıdır ya da iktidarsız. Takılma sen fazla bu laflara.
17 Yorumla
Soran+1 yılBen de inanmıyodum ama 2 senedir konusuyoruz 2 sene yalan söylemz bi insan onunla seksting yaptığımda tek benimle 1 saat sürmüş o da rekor dedi baskasıyla zevk almamıs hiç uzun sürdüğü için
- +1 yıl
Sekstingin 1 saat sürmesi normal değil. En az 2 saat sürmeli 😂 tek başına mastürbasyon yapmakla seksting yapmak çok başka durumlar. Benden saba tavsiye" Devir kötü kolla kötü "
Soran+1 yılYa saçmalıyon senin kaç saat sürüyor sanki
- +1 yıl
Hanımefendi benim mastürbasyon seksting ya da ilişki sürem sizi ne ilgilendiriyor :) siz konuştuğunuz kişiyle bir orta yolu bulmaya bakın 😂 karşınızda ki şahıs belli ki sizi evire çevire duvardan duvara vura vura sevme derdinde. Bir önceki yorumumda yazdığım tavsiyemi dinleyin.
Soran+1 yılO zaman yorum yapma 1 saat de az değil gayet uzun süre
- +1 yıl
Tabiki de uzun. Kimisine 1 saat uzundur kimisine 5 saat kimisine de 5 dakika. Süreye takılmayın. Size takmaya çalıştığı şeye takılın. Tabi mecazen takılın.
Soran+1 yılYa bi yürü git ben de sana takacam şimdi
+1 yılaferim boyle devam et furki seni s. kip birakinca aklın başina gelir
00 Yorumla
+1 yılBu da soru mu adam seni skcem diyor ne yüzü aw
24 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istediğini söylüyo ama
- +1 yıl
Kandırıyor seni herkesin her söylediğine inanmayın
Soran+1 yılEe kime inanalım o zaman 2 senedir konusuyom ben bunla
- +1 yıl
Kimseye güzel kardeşim herkes birini * peşinde sen bunla evlensin bu seni sadece cinsellik için kullanır bir gram değer vermiyor sana
+1 yılBuna sevgi demiyoruz. 🤣
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istiyo 3 sene sonra zaten 2 senedir konusuyoz toplam 5 sene beklemiş olcak beni
+1 yılŞarap gibi kadınsın dese daha iyidi
16 Yorumla
Soran+1 yılYani ciddi mi benimle
- +1 yıl
Bu yazışmaların devamı öncesi olsa derdimde sadece buna bakarak ciddimi denmez
Soran+1 yılİnsan sevdiğini arzular
- +1 yıl
Tabikide aksini diyen yalan söyler zaten sjsjs
Soran+1 yılEe o zaman
- +1 yıl
Sadece bu konuşmadan ciddi olup olmadığı anlaşılamaz bunu demeye çalışıyorum sana skdksk
+1 yılZhsj nasıl bı vucudun yüzün varsa artık baksana
14 Yorumla
Soran+1 yılHahshshdf kuduruyo
- +1 yıl
Ahsh valla baksana belki görsem ben bile kudurcam sjjd
Soran+1 yılNormal konusmam bile azdırıyomus hep inliyo telefonda
- +1 yıl
Shshdh dur yaoma bak zaten dua et gizlisin bebiş
Hayır sadece arzuluyor
116 Yorumla
Soran+1 yılDün sordu beni sevmiyo musun diye seviyorum dediğimde sen dedim ben çok seviyorum dedi ama gerçekten mi bilmiyorum değerlimsin diyo hep
- +1 yıl
Net değil işte
Soran+1 yılEe nerden anlayabilirim
- +1 yıl
Bu yazilan mesajlara gore anlamıyor isen sana anlatmak imkansız
Soran+1 yılİnsan sevdiğini arzulamaz mı evlenmek istiyorum da diyo
- +1 yıl
İnsan tabi ki sevdiğini arzular ama her arzuladığını sevmez
Soran+1 yılSordum bi tek beni arzuluyomuş başkasında böyle olmamış
- +1 yıl
Çok komiksin sen başkasını arzulamis olsan seni seven birine baskasinida arzuluyordum der misin
Soran+1 yılValla ben dürüst olurdum ya
- +1 yıl
İşte bak en başta ne dedim sana bu mesajlarda sonra sana hiçbir şey anlatılmaz dedim
Soran+1 yılBen seninle sadece seks için konusmuyorum normal de konusuruz dedi
- +1 yıl
Canim benim her soylenene bakarsan bak şimdi bende sana aşık oldum seni arzuluyordum 🤣🤣 bilmem anlata bildim mu
Soran+1 yılSen dürüst bi insan değilsin o zaman
- +1 yıl
Tabi ben dürüst değilim onlar dürüst ben anlatmaya çalışıyorum ama tekmeyi yiyince de dürüst kum anlarsın
Soran+1 yıl2 sene boşuna mı yazar insan beni silmedi ki hiç
- +1 yıl
İyi tamam bişey demiyorum ben iyi gunler sana
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılyatağa atmak istiyordur kalbini bilmem
10 Yorumla Vücudun demek istemiştir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Hocam İbrahim Tatlıses Kissg görüyorum
00 YorumlaSon derece doğal anormal bişey yok ki burada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
+1 yılBuluşmada istediğini alıp bırakır
12 Yorumla
Soran+1 yılSaçma saçma konusma
- +1 yıl
Adam skecem diyor bunun saçma sapanı mı var
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Arzularsın tamamda niye hep yüzün
10 YorumlaSenle olmak istiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet o belli ama evlenmek istediğini de söyledi 3 seneye
Nude için taban hazırlıyo belliki 😂
164 Yorumla
Soran+1 yılAtmam ki
Soran+1 yıl2 senedir konsuuyoruz seksting yapıyoduk ara ara insan bence sevdiğini arzular ben de hoslanıyorum ondan
Soran+1 yılBen 23 o 27 28 olması lazım
Soran+1 yıl3 seneye çünkü okulum var onu bekliyo derslerini geç de evlenelim diyo bilmiyorum
Soran+1 yılBen öğretmenlik o da pilot olcak
Soran+1 yılBeklerim diyo ona göre seviyodur bence
Soran+1 yılDimi 3 sene niye beklesin? Zaten 2 senedir peşimde
Soran+1 yılNe bileyim herkes önyargılı daraltı geldi bana
Soran+1 yılEe yorumlara bak herkes mikecek falan yazmıs ciddi değil diye
Soran+1 yılGelmem özele
Soran+1 yılSevgili değiliz daha internetten tanıştık bulusunca ciddi olmak istiyorum o da öyle
Soran+1 yılÖyle yani bulusmadan sevgili olmam dediği için ben de öyle düşünüyorum artık
Soran+1 yılÇünkü sesimden tahrik oluyo inliyo telefonda dün gece de bosalttım arada ah falan yapmam bile fena uçuruyo onu
Soran+1 yılHisleri varmış bana duygu hissetmediğim biriyle yapamam dedi
Soran+1 yılTek sende böyle oldum dedi hep aynısını söylüyo fıskırıyorum diye baskasınds öyle olmamış hiç
Soran+1 yılSen öyle mi yapıyosun
Soran+1 yılp*rno da boşalamıyo beni arzuladığı açıl
Soran+1 yılAçık gayet
Soran+1 yılBaşkasını mı arzulasın
Soran+1 yılDertleşiyo benimle
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılDaha sevgili değiliz ben de değerlendircem ilk bulusmada
Soran+1 yıl1 aya
Soran+1 yılBenim için Ankara 'dan İstanbul'a taşınacak bir de
Soran+1 yılSoruyu silerim büyük ihtimal insanlara sinir oldum çünkü
Soran+1 yılSırf 1 ay beklicen mi bunun için
Soran+1 yılBen evlenme teklifi bile etceğini düşünüyorum çünkü bulusunca görürsün ne kadar ciddi olduğumu dedi
Soran+1 yılBütün erkekleri çıktım onun için başka erkek ekleyemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılSapıkça bir durum
00 Yorumla
+1 yılSen neymişsin be
04 Yorumla
Soran+1 yılNeymişim
- +1 yıl
Çok mu güzelsin
Soran+1 yılBenden güzelleri de var
- +1 yıl
Muhakkak
Gizli Üye(25-29)+1 yılgerçekten samimi bence
010 Yorumla
Soran+1 yılTek sen samimi yorum yaptın mesela nerden anladın ciddi olduğunu
Cevap sahibi+1 yılseven sevdiğini arzular gayet normal canım ya sen seviyor musun bunu
Soran+1 yılSeviyorum da insanlar niye karşı çıktı bana yorumlara baksana
Cevap sahibi+1 yılbakıyorum çünkü amacı kötü gibi geliyor ama erkeği görmeden tanımadan bir şey diyemem
Soran+1 yılKonusuyoz 2 senedir 3 sene de beklicem diyo evlenmek için sevmeyen insan sabreder mi bu kadar
Cevap sahibi+1 yılsabretmez evlilik ne zaman
Soran+1 yıl3 sene sonra
Cevap sahibi+1 yılmüsait misin
Soran+1 yılNe için
Soran+1 yılYok eklemem
- Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılhikayeee
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKirletir bırakır.
120 Yorumla
Soran+1 yılSen arzulamıyon mu sevdiğini
Cevap sahibi+1 yılGerçekten sevdiğim bir insanı arzulamadım.
Soran+1 yılKimi arzuladın sevgilin varken
Cevap sahibi+1 yılTakılmalık sevgililerimi arzuladım.
Soran+1 yılCiddi ilişkin varken diyorum mastürbasyon esnasında kimi düşündün
Cevap sahibi+1 yılP*rno izliyorum. Düşünerek yapamıyorum.
Soran+1 yılİşte o p*rno bile izlemiyo beni düşünüyo bence daha güzel evlenince de karın vermediğinde p*rno izlersin sen
Cevap sahibi+1 yılSaf duygularla birini sevmek arzulamamanın neresi kötü onu anlayamadım?
Soran+1 yılKötü işte karını arzulamayacaksın
Cevap sahibi+1 yılKarım olunca arzulayacağım. Neresi kötü bunun?
Soran+1 yılSevgiliyken arzulamıyosan ilişkide hiç sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılSiz sevgiyi, sadakati, beğeniyi sadece bel altından mı ibaret sanıyorsunuz?
Soran+1 yılEvliliğin yüzde 90ı cinsellik biliyosun dimi
Cevap sahibi+1 yılEvliliğin %90 cinsellik. Sevgiliyken tadına baksın Bi daha istemez seni emin ol. Denemesi bedava.
Soran+1 yılEvlenmeden yapmıcağımı söyledim?
Cevap sahibi+1 yılSorunda bu bilgiye yer vermemişsin.
Soran+1 yılEe o zaman
Cevap sahibi+1 yılBu bilgiye yer verseydin böyle yorum yapmazdım.
Neyse düşüncenizi değiştiremem.
Bu senin hayatın.
Soran+1 yılHala aynı mı düşünüyosun
Cevap sahibi+1 yılBu konuşmayla fikrimin değişeceğini düşünmediniz sanırsam.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeler yazdın çocuğa böyle oldu
0113 Yorumla
Soran+1 yılNormal konusmamda azdırıyo bana karşı böyle hep
Cevap sahibi+1 yılEe sende seksting yapıp boşaltıyorsun dimi kudurmuş çocuk
Soran+1 yılEvet seksting yapmasam da bosalıyo dün telefonda normal konusalım dedim sesim tahrik ettiği için inlemeye başladı boşaldı
Cevap sahibi+1 yılYuh o kadarda değil. Senide azdırdı dimi bu sen boşaldın mı
Soran+1 yılBiraz yardımcı oldum ama arada ben de inledim yapmasam da mastürbasyon
Soran+1 yılBen bıraktım mastı ama çok sulandım inlemesi azdırıcı baya
Cevap sahibi+1 yılNiye yapmadın. Seni ne inletti
Cevap sahibi+1 yılNiye bıraktın. Çok sulandın kaldın mı öyle
Soran+1 yılYaptıkça yapasım geliyo çünkü artık yapmıcam mastürbasyon
Soran+1 yılBen o boşalsın diye inledim yardım et diyince
Cevap sahibi+1 yılBuldun tabi istekli çocuğu ona oral yaptırcan dimi köle gibi kulanacaksın
Cevap sahibi+1 yılGüzel inledin mi çok sulanınca nasıl oldun
Soran+1 yılEvlenince yaparım ondan önce değil bunu o da biliyo sence ciddi midir benle
Cevap sahibi+1 yılCiddi olmasını istiyorsan kıvrandır. İstediklerini verme evliliğe saklat her şeyi. Ama bu kadar sulanınca da boşal kendine yazık etme
Soran+1 yılNude bile atmadım
Cevap sahibi+1 yılZaten her gün boşalmak ister bu seninle
Soran+1 yılOna rağmen böyle
Soran+1 yılEvet her gün diyo evlenince sjdjjff
Cevap sahibi+1 yılAtma zaten o vucudu kimse görmesin bak ben görüyor muyum kaldı ki o çok sulandırıp inlemelerini duymuş çok bile
Cevap sahibi+1 yılEvlenince sen her gün istersin o kaçar bakma sen ona senin hakkını veremez o
Soran+1 yıl21cm nasıl veremesin çok sert yapıyo bir de sesteyken dinletiyor bana nasıl 31 çektiğini
Cevap sahibi+1 yılYahu şu an öyle evlenince oral yapacak seni doyuracak beklenti çok. Erkeklerin çoğunun aklı gir çık boşal yat olarak çalışır. Yoksa şu an eline geçsen çıkarmadan beş atar o çok suluya
Cevap sahibi+1 yılSen bile şu an konuşurken sulanıyorsun evlenince artık orası alışınca girince bile çok sulanmayacak
Soran+1 yılOna kalsa her yerimi yalamak istediğini söylüyo bence doyurur beni
Cevap sahibi+1 yılNe yapıyorsun 😃
Cevap sahibi+1 yılNerelerini gördü ki yalamak istiyor
Soran+1 yılYüzümü sadece vücudumu da kapalı gördü açık atmadım arzuluyo işte
Soran+1 yılSevmeyen insan niye yalasın dimi herkes bana kükredi yorumlarda
Cevap sahibi+1 yılVay abaza vay görmeden kudurdu demek. İnlemen neysede. Sen de baya ateşlisin kabul et
Cevap sahibi+1 yılAynen bakalım ama yalayacak mı
Soran+1 yılBenim libidom yüksek evet
Soran+1 yılYüzüm sesim yetiyo azdırmaya tek o demedi başka erkekler de dedi
Cevap sahibi+1 yılBelli belli şu an bile yüksekliği buraya geliyor. 21 i içinden çıkarmazsın sen
Cevap sahibi+1 yılSanmam yeteceğini
Soran+1 yılAhahshhsf 21den büyüğünü bulamam ki zaten
Cevap sahibi+1 yılBulursun millet neler yiyor. Ama seninki dardır ilk başlarda sana o ödül değil ceza olacak
Cevap sahibi+1 yılBirazdan gelir yine naptım diye sana
Soran+1 yılBen orijinal isterim o ilaç kullanmıyo
Cevap sahibi+1 yılSen bi canlı gör içine al bakalım sonra anlarız 😂
Cevap sahibi+1 yılGeç yazdığına göre var şu an bir şeyler zaten
Soran+1 yılHayır biri görüş yazdı ona cvo veriyoduö
Soran+1 yılBeni seviyo mudur sence
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum artık sulanmadın mı yani
Cevap sahibi+1 yılSenin miniği vucudunu seviyor o kesinde seni bilmiyorum sen seviyor musun
Soran+1 yılBen seviyorum da onun sevip sevmemesi önemli
Cevap sahibi+1 yılO sever bu azgınlıkla kölen olur hatta. Her gün boşalıyor mu seninle
Soran+1 yılBen onunla konusmadığım günlerde beni düşünerek boşalıyo her gün yaptığını söyledi dün
Soran+1 yılKonuşmadığım günlerde bile beni düşünüyomus yani
Cevap sahibi+1 yılNasıl düşünüyormuş.
Cevap sahibi+1 yılSen onunla boşaldın mı hiç
Soran+1 yılHayal ederek bosalıyo işte
Soran+1 yılBen boşalamıyorum sadece inlerim
Cevap sahibi+1 yılNasıl inliyorsun ses tonun nasıl. Niye boşalamıyorsun
Cevap sahibi+1 yılNasıl ediyormuş işte seni
Soran+1 yılSes tonum etkileyici her erkek etkilenir etkilenmeyen görmedim
Soran+1 yılÇünkü odaklanamıyorum biriyle seste yaparken bosalmıyom işte
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen seksting seviyorsun. Sen de ne fanteziler vardır varya
Cevap sahibi+1 yılGüzel inliyorsun yani daha becerilmeden
Soran+1 yılmastürbasyon yapıyo gibi yapıyorum ama aslında yapmıyorum popomu havaya kaldırınca inlemeye baslıyorum işte ama fake inleme ya sldmfmf gerçekten inlemiyoduö
Soran+1 yılO fanteziler de bana kalsın
Cevap sahibi+1 yılSen mastürbasyon değil baya kucakta zıplıyor sun
Cevap sahibi+1 yılNasıl fake inleme
Cevap sahibi+1 yılŞurda bi saattir ilişkine yardım ediyorum sanaldayız yabancıyız kasma bu kadar ne demek o fanteziler bna kalsın
Soran+1 yılEe anlatayım sen de bosal öyle şey mi olur
Cevap sahibi+1 yılYuh o kadar kolay mı boşalınıyor. Bence ben değilde sen fena boşalırsın anlatırken
Soran+1 yılAjajsjhdhd ya isteklenirsin işte ben sadığım o yüzden anlatmam daha fazla
Soran+1 yılGelmiyom mk
Cevap sahibi+1 yılNe kızıyon lan
Cevap sahibi+1 yılBoşalamıyor diye bana gider yapıyo ya
Soran+1 yılKendim rahat bosalıyorum kimseyle konusmadan
Cevap sahibi+1 yılNasıl
Soran+1 yılSuyla yapıyorum elimle bosalamıyorum
Cevap sahibi+1 yılDuşta mı hayalle mi
Soran+1 yılEvet hayalle
Cevap sahibi+1 yılKimi nasıl hayal ediyorsun
Soran+1 yılSence niye bosalamıyorum duşta da denedim telefonla konusurken yaparak ama yine bosalmadım
Soran+1 yıl3 saat sürdü bir de artık acı verdiği için su bıraktım olmuyo telde konusurken
Cevap sahibi+1 yılÇünkü tetiklenemiyorsun. Seni tetikleyecek fanteziler olmalı.
Cevap sahibi+1 yılYuh üç saat suyla okşadın mı inim inim inlemişsindir ya
Soran+1 yılHayır azıyorum hosuma giden şeyleri söyletiyorum ama asla bosalmıyorum
Soran+1 yılSu tuttum sadece
Cevap sahibi+1 yılO zaman artık yalanıp becerilmen lazım basit geliyor bu
Cevap sahibi+1 yılSenin vucudun nasıl böyle
Cevap sahibi+1 yılKlitorisine su tutup becerildiğini mi hayal ettin
Soran+1 yılMasttan zevk almıyorum artık o yüzden bıraktım mastı balık etliyim kısayım
Cevap sahibi+1 yılBelli zevk almadığın artık içinde hissetmen lazım. Kısa dolgun yani memeler kalça büyül
Cevap sahibi+1 yılSen kucaktan inmezsin net seks yapsan
Soran+1 yılMemem büyük değil geri kalanlar büyük basenlerim de var
Cevap sahibi+1 yılMemen kaç beden ucu kabarıyor mu azınca
Soran+1 yılEvet 80b olması lazım
Cevap sahibi+1 yılÇocuk bunları görse ne boşalır kudurur dimi
Cevap sahibi+1 yılŞuanda çok sulu belli ne yapıyorsun peki
Soran+1 yılDers çalışcam
Soran+1 yılEvlenince görür artık
Cevap sahibi+1 yılÇalışabilcen mi bu halde
Cevap sahibi+1 yılSeni en çok ne tahrik ediyor
Cevap sahibi+1 yılBu çocuk seni evlenmeden bağırta bağırta becerir
Soran+1 yılBen istemiyorum evlenmeden
Cevap sahibi+1 yılSende bu istekle dayanamazsın öpse yalasa seni
Cevap sahibi+1 yılşu an bile deli gibi becerilmek istiyorsun belli
Soran+1 yılDayanırm yalamasına izin vermem
Cevap sahibi+1 yılVerirsin sen. Yakında dayanamazsın
Cevap sahibi+1 yılÇok sulu olduğun için kafan dağılsın diyr mi ders çalışacaksın
Soran+1 yılDinime düşkünüm günah olduğunu biliyorum
Soran+1 yılSınavlarım var
Cevap sahibi+1 yılÖyle de minik seni dinlemiyor ama sürekli sulanıyor
Cevap sahibi+1 yılÜç saat suyla kudurmak nedir
Cevap sahibi+1 yılDuşa girince yine ister o doymaz
Soran+1 yılBıraktım mastı yapmıcam daha
Cevap sahibi+1 yılNeyse boşaldım teşekkür ederim sana kolay gelsin ders çalışmanda
Soran+1 yılBiliyodum zaten
Cevap sahibi+1 yılNeyse teşekkür ettim en azından
Cevap sahibi+1 yılburada mısın
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat