ikincisi daha hayırlı oluyor bence haksız mıyım?
libidosu yüksek eş
ayda yılda bir yeter diyen eş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ikincisi daha hayırlı oluyor bence haksız mıyım?
Şimdi her erkek hergün ısteyen kadın der şöyle s. erim böyle s.. erim der ama TIRT. Azgn istekli doyumsuz bir kadını beş erkek doyuramaz kadının azgını çok fena olur adamın iligini kemiğini kurutur. Ikisinin arası en ideali
katılıyorum ya hatta çoğu türk erkeği libidolu kadın kendini yetersiz hissettirdiği için ayda yılda bir yapan kadını tercih ederler
tabii lafta hepsi johnny sins
Cevap
21Cevap
Libido var libido var 😂😂 Ne yuksek libidolulsr gordum harikaydi ama birtane gordum kinhic unutamam asiri yuksekdi libido. Ondan gozum korkmustu 😂 normal yukseklikde bir libido iyidir herseyin aşırı doyumsuzu fazla
Aç olanı günde 2 ile anca doyururlar örnek ben jsjs
İkinci sana abaza dediği zaman şahsiyetine küfür etmemek için kendini zor tutarsın... bu abaza diyenlerin çoğu aseksüel olduğundan böyle ckgkgkgmg
Ayda yılda bir yeter diyen kadın evlenip karşısındaki erkeğe saygısızlık etmesin. Anasının dibinde oturup haddini bilsin.
Haftanın 7 günü hayır demem, hayır cevabını da 3. seferden önce kabul etmem. Yaşasın düzenli seks yapılan evlilikler.
Yani kıvamında isteyen bir kadın ama istediği zaman da gerçekten harikalar yaratan bir kadın
Eski kız arkadaşıom öyleydi ben de öyleyim inşallah eşim öyle olur
Ayda yılda bir yeterli diyen eşle evlilik yürümez.
Bende 7/24 yapan erkeğim
Her gün isteyen kadın candır baş tacıdır
Libidosu yüksek bir kadın tabiki de
ne o öyle ayda yılda bir bayramlaşma gibi...
Erkekte musluk yok ki hergun hergun ilişki olsun
Her gün istesin bikmam
Ayda yılda bir isteyecek kadın yoktur
çoğumuzun annesi öyle bence
Hayır yapıyorlar ruhun duymuyor bence
yok bee hiç sanmıyorum
Ayrıca onlar artık belli yaştalar genç insanlar farklı olur yani şu an sana sürekli yapmak tuhaf geliyor olabilir ama bir erkekle birşeyler yaşarsan sende sürekli istersin bence
isterim yaa keşke yapsam benş şimdideistiyorum
Sjjcjskakd yaşın kaç knk evlenmeyi düşündün mü hiç
19a girdim geçen hafta
Aaa gençsin daha bende 20 ben seni 24 falan sandım
Of sıkıldım ya
Hergün isteyen olursa hergün vurmak lazım
libidolu kadın
Dobra kadın baska
Yüksek
Her gün isteyen tabi
Hergün
Her gün isteyen