Cinsel Yaşam Kadında G noktası nasıl belirlenebilir? edacantekin Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Tecrübelilerden yardım bekliyoruz Kadında G noktası nasıl belirlenebilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Pubis kemiğinin arkasında, vajina girişinden orta parmağın ikinci eklemine kadar soktuğunda parmağının dokunduğu yerdedir 1 2 Yorumla edacantekin +1 yıl Vayyy en iyi cevap Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Boşuna cinsellik fenomeni değiliz 🥂 Yorumla
GEZGİN5334 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kadında G noktası duygularıdir bence öncelikle erotik sözlerle ama iğneleyici olacak bu şekilde etkilendiği de devamı gelir 1 0 Yorumla
35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Dokunup emerek yalayarak ya da arasında sürterken tepkileri hareketlerini tavırları kasılmaları delirmesi ve inlemelerinden 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Genelde misyoner pozisyonunda daha fazla g noktasına temas ediliyor vajina içinde 3-5 cm ilerde üst kısımda olduğunu okumuştum bi yerde 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Vajinanın üstüne markor kalemi ile seçtiğimiz bi noktaya g harfi çiziyoruz ve oraya g noktası diyoruz 0 0 Yorumla
useron Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dokunarak da yalayarak karşımdakinin tepkilerini hissederek bulurum güzellik 0 2 Yorumla edacantekin +1 yıl Tecrübeli Yorumla useron +1 yıl Öyleyimdir Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Partnerin oksasin nerde aşırı zevk alıyorsan orasidir 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Vajinanın ön duvarında, klitorisin tam altında. 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl g noktası klitorisin içten üstte olan kısmındadır 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Klitorise parmağı sokup gel gel işareti yapınca tavana değen kısım g noktası bence 0 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Vajen girişinden 2 3 cm icerde orayı dokunarak bulabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Zaten dokunduğunda karşıdan tepki geliyor, ufacık bir yer. Vajinadan hemen 1 kaç santim yanında, birde anüs ile vajina arasında olan bölge. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kürek kemiğinin orta solunddan sağa doğru çıkarken 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı. muz gibi penisim var. g noktasına uygun 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kilitoris ve hemen ustu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl saf etkileşim sorusu 0 4 Yorumla edacantekin +1 yıl Meraktan sordum cidden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kendi bedenini bilmiyorsun da buraya mı soruyorsun gerçekten Yorumla edacantekin +1 yıl Değişiyor yani herkes bulamadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl partnerin yardımcı olsun😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Pubis kemiğinin arkasında, vajina girişinden orta parmağın ikinci eklemine kadar soktuğunda parmağının dokunduğu yerdedir
Vayyy en iyi cevap
Boşuna cinsellik fenomeni değiliz 🥂
Kadında G noktası duygularıdir bence öncelikle erotik sözlerle ama iğneleyici olacak bu şekilde etkilendiği de devamı gelir
Dokunup emerek yalayarak ya da arasında sürterken tepkileri hareketlerini tavırları kasılmaları delirmesi ve inlemelerinden
Genelde misyoner pozisyonunda daha fazla g noktasına temas ediliyor vajina içinde 3-5 cm ilerde üst kısımda olduğunu okumuştum bi yerde
Vajinanın üstüne markor kalemi ile seçtiğimiz bi noktaya g harfi çiziyoruz ve oraya g noktası diyoruz
Dokunarak da yalayarak karşımdakinin tepkilerini hissederek bulurum güzellik
Tecrübeli
Öyleyimdir
Partnerin oksasin nerde aşırı zevk alıyorsan orasidir
Vajinanın ön duvarında, klitorisin tam altında.
g noktası klitorisin içten üstte olan kısmındadır
Klitorise parmağı sokup gel gel işareti yapınca tavana değen kısım g noktası bence
Vajen girişinden 2 3 cm icerde orayı dokunarak bulabilirsin
Zaten dokunduğunda karşıdan tepki geliyor, ufacık bir yer. Vajinadan hemen 1 kaç santim yanında, birde anüs ile vajina arasında olan bölge.
Kürek kemiğinin orta solunddan sağa doğru çıkarken
daha hiç aha g noktam orası cok iyi diyen görmedim 😄
bazen vajina üstü bazen dudak
muz gibi penisim var. g noktasına uygun
Kilitoris ve hemen ustu
Klitorisi g noktasıdır
saf etkileşim sorusu
Meraktan sordum cidden
kendi bedenini bilmiyorsun da buraya mı soruyorsun gerçekten
Değişiyor yani herkes bulamadı
partnerin yardımcı olsun😄
İçeride biryerde