Bu görseli hangi sığır çizmişse, hatalı çizmiş. G noktası vajina duvarının hizasındadır, öyle parmakla ulaşamazsın. Bu sebepten doggy pozisyonu kadınlar tarafından sevilir, zira vajina boyunu kısaltarak penisin duvara yaklaşmasını sağlar. Vajina duvarının en geride kaldığı misyoner gibi pozisyonlarda ''yav zevk alıyorum tam boşalacak gibi oluyorum ama bir türlü gelemiyorum'' sitemleri oluşur. Bu tip uzun pozisyonlarda çük boyu 17'nin altındaysa, vajinal orgazm gerçekleşemez. Hangi 12 santimlik eleman çizmişse, tüm pembelilere de inandırmış bu mevzuyu, yok öyle bir şey..
Orta parmagini deliğe sokarsın ve hemen bir iki cm içeride deliğin üst kısmında mahmuz gibi bir çıkıntı vardır onu parmakla yukarı kanırttınmı kadın en yüksek zevki alır. Kixlik zarı olmayan kızlarda bu noktayı kurcalayarak mast yaparsa zevkin doruğuna ulaşır.
Arife tarif gerekmez tatlım bildiğin şeyleri sorma anlat öğrensinler :) Vajinal bölgenin 4 ile 8 cm içerisinde bulunur vajinal iç duvardadır kaliteli bir sekste zaten çok kolay bir şekilde uyarılır.
Ben hepsini buluyorum kanka🤫🤫... a, b, c, ç, d, e, f, g, h, ı, i, j, k, l, m, n, o, ö, p, r, s, ş, t, u, ü, v, y, z... Gelll vatandaş gelll... korsanin iyisi burdaaa..😂😂
Bu noktaya yaptığım basıyla ve masajla orgazm anında işettiğim kadınlar bile oldu. G noktasının yeri efsane değil, bir gerçek. Vajina ön duvarına yeterli baskıyı uygularsanız sonuç alırsınız.
Mahallemizde bir abimiz vardı kulakları çınlasın aklıma o geldi yorumları okuyunca 😀 ona sormuştum klitoris nerde diyee oda bana ben anlamam koris moris tuttumu geçiririm demişti😂😂 Bazı kitleye anlatamassınız uğraşmayın 😬
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben bir soru sorayım. Bu şekilde olunca kızlık zarı bozulur mu?
En İyi Cevaplar