Sonuçta Cinsellik karşılıkli olmuyor mu?
Biz neden kullanılmış oluyoruz?
Sonuçta karşılıklı zevk alıyoruz erkek ne kadar zevk alıyoruzsa bizde en az o kadar.
Sizcede bu yanlış bı kavram değil mi?
Sonuçta Cinsellik karşılıkli olmuyor mu?
Biz neden kullanılmış oluyoruz?
Sonuçta karşılıklı zevk alıyoruz erkek ne kadar zevk alıyoruzsa bizde en az o kadar.
Sizcede bu yanlış bı kavram değil mi?
Sekste kullanmak/kullanılmak diye bir şey yok. Bu düşünce, kadının cinsiyet yönünden erkekten aşağı olduğunu ve erkeğin cinsel zevkine hizmet etmesi gerektiğini zanneden geri kafalıların yanılgısı... Kadın da penis sayesinde zevk alıyor, o zaman kadın da erkeği zevk için kullanmış olmuyor mu? Ayrıca, bir kadının sevdiği veya beğendiği bir erkekle seks yapmasının nesi kötü? Seks yapmak neden sadece evli bireylerin hakkı? Evlenince kullanma durumu ortadan kalkıyor mu? Erkekler, bakire olmayan kadınlarla evlenmeyi, "bunu benden önce başkası kullanmış" diye mi istemiyorlar? Arkadaşım sen evlenince karını eski sevgilisinden daha iyi s.. kebileceğinden emin olmadığın için istemiyorsun. Özgüvensizsin yani... Erkeklerdeki bekaret takıntısını bitirecek olan şey, evlilik öncesi bakire olmayan kadınların kendilerini eş adayı karşısında ezik, kusurlu görmekten vazgeçmeleri olur. "Yaptıysam yaptım, sana ne" diyebilmeleri, gerekirse eş adayını şutlamaları gerekir. Bir de kadınlar olarak aktif cinsel hayatı olan hemcinslerinizin dedikodusunu yapmayın, arkalarından k.. şar diye konuşmayın. Bakire olmadığı bilinen kadınlar en çok arkadaşları tarafından gömülür.
Tabikide yanlış, ama kavramsal olarak yanlış, bu ifade insanların tek eslilikle hayat sürdüğü, bir erkeğinde birlikte olduğu kadını yarim bırakmaması gerektiğini düşüncenin eseridir. Kadının kutsiyetini vurgular aslında.
Cevap
17Cevap
Kadın kendini eşya ya da peçete zannediyorsa kullanıldıpını düşünür. Onurlu ve akıllı kadın öyle düşünmez zaten.
Seni seviyorum seninle evleneceğiz gibi saçma sapan sözlere kandığınız için kullanılmış oluyorsunuz ortada kalan siz oluyorsunuz sonra ne yapıyorsunuz vajinanızı diktirip ona buna kendinizi kakalamaya yamamaya çalışıyorsunuz
Kulanilmak diye bir şey yoktur kullanılmak evlenicez seni seviyorum gibi yalan sözcüklerle kaldırılmaya denir bana göre
😂😂😂 bana bi kiz ben sana verdim muhabbeti yapti bu sekilde bende sana verdim dedim
bazıları kendini sevdirmek için erkekle olmak zorunda kalıyor zoraki ilişkiye giriyor.
Bu kızların mantığı zaten beni kullandı mı? Diye soruyorlar
Ona bakarsan da sende erkeği kullanmış oluyorsun
Bunu ben de söylüyorum ama ben söyleyince yargılanıyorum. :D
Anahtarla arabayı çalıştırdığında arabayı mı kullanmış olursun anahtarı mı
Erkek tüm gücünü kıza hissettiriyor, içine girip çıkıyor, ya ne bilim işte kızı istediği gibi yönlendiriyor vsvs. Bundan dolayı erkek baskın olduğu için böyle deniliyor.
tabikide yanliş kavram sonucta sizde erkekten istediginizi aliyorsunuz
bu tabiri biz demiyoruz ki kızlar kendileri söylüyo yoksa alan da verende razı neticede
Bunun farkına varan kadın çıktı sonunda😂
Erkekler aşık numarası yapıyorsa burada bir yalan oluyor cinsellikten bağımsız olarak
Ikisi de birbirini kullanır
Eee bir şey girmesi lazım oraya
Kızlar beklenti içinde oluyor ileriye yönelik
Kullanılan biziz ya
En zeki kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?