@edalie bende öyleydim. aklında hep p*rno şeyler var ondan kaynaklı bence başka bir şeye odaklan kanka bide bu geçici zaten olmuyor diyosun ya sıkılıcaksın bir zaman sonra bide aklına şunu getir eğer çok aşırı mastürbasyon yaparsan ilerdeki partnerinle zevk alamazsın hatta şu an bile zevkin 5dkya düşücek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
vibratör ya da vibratör kullanarak açlığınızı doyurabilirsiniz ;)
dizginleyemezsin. bol bol mastürbasyon yapıp istek azaltcaksın. bi dönem sonra normale dönersin.
Dizginleme daha beter olursun sal kendini tadini cikar her zaman boyke azmicaksin ya
Yani mastta çözmese vereceksin et ete değecek çare o
Başka Bi şeylerle uğraş hatta 1 hafta boyunca yapma hiç düşünme bile özelikle gece falan. Normaldir ama geçer zamanla
Düşünmeden edemiyoruz ki
@edalie dusunmiceksin kanka işte kendine hırs yap 1 hafta boyunca yapma sonra eskisi gibi olmamaya başlıyorsun
Ben 1 hafta tutuyorum hep sonraki hafta hep yapıyorum öyle yaptım kendime
Olmuyor yapamıyorum ki ne kadar müsait bile olmasam yapıyorkrn buluyorum kendimi
@edalie bende öyleydim. aklında hep p*rno şeyler var ondan kaynaklı bence başka bir şeye odaklan kanka bide bu geçici zaten olmuyor diyosun ya sıkılıcaksın bir zaman sonra bide aklına şunu getir eğer çok aşırı mastürbasyon yaparsan ilerdeki partnerinle zevk alamazsın hatta şu an bile zevkin 5dkya düşücek
Cinsle birliktelik yaşa
Kaliteli mastürbasyon ile söndürebilirsin anca
bakıre ısen mastürbasyon degılsen vibratör
Oruç tutabilirsin zaten 3 aylardayiz iyi olur
Var mı biri hayatında
Dizginleme. kendine dokun rahatla
Odaya kapat kendini en sağlıklısı 😂
birşeyler sokarak
Yardımcı olabilirim aslında
İster misin?
orada mısın
nereyem yükseliyon