Cinsel Yaşam Bu aralar aşırı yükseğim, sorun bende mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Bu aralar aşırı yukseliyorum ya geçmiyor bir türlü sizde de böyle mi yoksa bende mi sorun var? Bu aralar aşırı yükseğim, sorun bende mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gece___Mavisi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl bende de aynı durum havalar ısındığı için olduğunu düşünüyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Havalar hepimizi çarpmış 😂 Gece___Mavisi +1 yıl bence bu herkes için geçerli çünkü herkes böyle diyor bende dahil
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Böyle maalesef. Bir yolu bir şeyi olmalı bunun. 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yok sanırım kediler gibi aydan dolayı mı nedir yahu hahaha. 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Geneld eoyle olunca bol bol mastürbasyon ile idare ederek hayat suruyorum 0 0 Yorumla
Karamel52 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben hep öyleyim günde 2 3 kez mastürbasyon yapıyorum. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. burada herkes böyle 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl aynı durum bende var yaaa 10 5 Yorumla ŞuTigin1 +1 yıl Herkes kuduruk Yorumla Soran +1 yıl Ne yapacağız böyle ya Yorumla marco_polo +1 yıl bu yastasin evlenmedin mi Yorumla ŞuTigin1 +1 yıl Bul birini Yorumla zibidygonzales +1 yıl selam ben durum çözen Yorumla
zibidygonzales Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl kasıklarındaki kan dolaşımını hissetmiyorsan yükseğim diyemezsin :D 0 0 Yorumla
Erdem3939 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Sende sorun yok normal durum, sohbet etmek istermisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl E normal bu ben de öyleyim ama artık dayanamıyorum yüzeysel de olsa birşeyler yaşamak istiyorum artık 0 10 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ister miydin peki sadece bu şekilde bir şeyler yaşamak Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kırma beni lütfen ♥️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada mısın Yorumla Soran +1 yıl Çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kusura bakma ciktiyrdim şimdi girdim gördüm burada mısın çıkayım ona göre hemen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani siteden çıkmıştım yazdığını şimdi gördüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada mısın ordaysan çıkayım hemen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada mısın. Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Havalardandır bende de var biraz 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Havalar hepimizi yükseltti 😂 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl İndiğimiz yere dikkat etmek lazım 😅 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hepimiz yükaeğiz 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aynen bizde öyleyiz. Düzelir inşallah 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hepimiz boyleyizz yaa 0 0 Yorumla
The_metehan Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Adetin yaklaşıyor galiba 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. sorun yok normal bir durum 0 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Aynı durumdayiz. Konuşalım mı 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben hep oyleyim bunla yasamaya alistim 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bende de böyle 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende öyleyim Havalardan bence e 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şey yapıyor musun Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yükselme de sıkıntı yok ama o an ne yapıyorsun 0 0 Yorumla
Sempatiko44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Ben de oyleyim mastürbasyon sayısı kac bi günde 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 2 3senin Yorumla Sempatiko44 +1 yıl Benim de bazen günde 3 bazen 3 4 günde bir Yaş kac sizin Yorumla Soran +1 yıl 20 yaşındayım Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Aynı durumdayız 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende çok yükseğim. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. bahar geliyor normal 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bnde 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. mevsimsel 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bende öyleyim ya 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bizde 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çözüm var mı :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
bende de aynı durum havalar ısındığı için olduğunu düşünüyorum
Havalar hepimizi çarpmış 😂
bence bu herkes için geçerli çünkü herkes böyle diyor bende dahil
Böyle maalesef. Bir yolu bir şeyi olmalı bunun.
Yok sanırım kediler gibi aydan dolayı mı nedir yahu hahaha.
Geneld eoyle olunca bol bol mastürbasyon ile idare ederek hayat suruyorum
Ben hep öyleyim günde 2 3 kez mastürbasyon yapıyorum.
burada herkes böyle 😂😂
aynı durum bende var yaaa
Herkes kuduruk
Ne yapacağız böyle ya
bu yastasin evlenmedin mi
Bul birini
selam ben durum çözen
Sanırım oral yapılacak özellikle aşırı ıslak bir kızsın
yardımcı olayım beraber sönelim. benimde ihtiyacım var
kasıklarındaki kan dolaşımını hissetmiyorsan yükseğim diyemezsin :D
Sende sorun yok normal durum, sohbet etmek istermisin
E normal bu ben de öyleyim ama artık dayanamıyorum yüzeysel de olsa birşeyler yaşamak istiyorum artık
Sen ister miydin peki sadece bu şekilde bir şeyler yaşamak
Evet
Kırma beni lütfen ♥️
Orada mısın
Çık
Kusura bakma ciktiyrdim şimdi girdim gördüm burada mısın çıkayım ona göre hemen
Yani siteden çıkmıştım yazdığını şimdi gördüm
Orada mısın ordaysan çıkayım hemen
Gizliden
Orada mısın.
Havalardandır bende de var biraz 😅
Havalar hepimizi yükseltti 😂