Tüm yorumları okudum da toplumumuzun fanteziden ne kadar uzak olduğunu, seks yaşamını daracık bir zihine hapsetmiş olduğunu, cinsel ilişkinin vajinanın tahakkümünde kaldığını, ondan başka başlangıç ve bitişin düşünülmediğini gözlemledim, Demem o ki arkadaşlar neden herkes boşalma konusunda vajinadan uzaklaşamıyor? neden hep condomdu, geri çekilmeydi, ilaçtı felan diye vajinaya entegre düşünceler içinde? boşalma zamanı belli olmayan, ansızın gercekleşen bir şey değil bunun verdiği imkanla vajina haricinde ve ondan kat be kat çok haz veren bir sürü boşalma alanı, şekli var, boşalmaya yaklaşıldığında bu alanlar pozisyonlar değerlendirilmeli, bu sayede farklı hazlar yaşanmalı, seks hayatı renklenmeli bence, dünya ya bir daha gelemeyeceğiz , siyah beyaz yaşamayı bırakın hayatınızı renklendirin...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
585Cevap
Boşalacağını anladığında çıkmak 🤷🏻♂️
Duvara sürtmek
Boşaltacağım zaman dışarıya boşalmsası
Evet spiral, kafa rahat poligon serbest.
Prezervatif
Bence hiç yapmamak
Doğum kontrol hapı ella
Spiral zaten
bence geri çekilme
Spiral
Ertesi gün veya prezervatif
Bencede
Seks yapmamak
Kondom olsa gerek
Spiral
Lastik
spral bence
Kondom
Yaklaşmamak
Geri çekilme bence
geri çekilme :D
Geri çekilme
En etkili yöntem
Geri çekilme
yapmamak:)
Geri cekilme yapiyoz biz yillardir sorun olmadi😅
Kondom tabi ki
Prezervatif
Hiç ilişkiye girmemek
@gizliüye onlarda da yırtık çıkıyor kullanıyorsan dikkat et yoksa hamile kalabilirsin 😉
Siprayil
Yok israil
İlişkiye girmemek
Spiral
Hap...
İğne
Geri çekilme iyidir
Prezervatif
Zina yapmamak
Hahaha
Ya ne korunması boşal gitsin 🙈
Ohhhh en sevdiğim sen boşalıyor musun 😋
Prezervatif öneririm.
ama erkeğin aldıgı zevki yarı yarıya azaltıyor prezervatif :/
@MmartKedisi yapacak bir şey yok maalesef
Sen spiral takmayı düşünmedin mi hiç? deri aldı olanları da var... ( En azındna cocuk doğurma yaşın geçtikten sonra )
bence prezervatif..
Ertesi gün hapı
cirkin olmak
Neden
Hap sanırım. Kontrolün elimde olması daha iyi.
İlaçc
Bencede sprail
Bence de ispiral
Sevişmemek :)
kick boks
ella😖
Koruyucu başlık
Hamilelik 🤣🤣🤣
🙂
Tüm yorumları okudum da toplumumuzun fanteziden ne kadar uzak olduğunu, seks yaşamını daracık bir zihine hapsetmiş olduğunu, cinsel ilişkinin vajinanın tahakkümünde kaldığını, ondan başka başlangıç ve bitişin düşünülmediğini gözlemledim,
Demem o ki arkadaşlar neden herkes boşalma konusunda vajinadan uzaklaşamıyor? neden hep condomdu, geri çekilmeydi, ilaçtı felan diye vajinaya entegre düşünceler içinde? boşalma zamanı belli olmayan, ansızın gercekleşen bir şey değil bunun verdiği imkanla vajina haricinde ve ondan kat be kat çok haz veren bir sürü boşalma alanı, şekli var, boşalmaya yaklaşıldığında bu alanlar pozisyonlar değerlendirilmeli, bu sayede farklı hazlar yaşanmalı, seks hayatı renklenmeli bence, dünya ya bir daha gelemeyeceğiz , siyah beyaz yaşamayı bırakın hayatınızı renklendirin...
Te deseo un feliz día... Adiosss
Sıkısmemek
En zor yontem o ya
tam üzerindeyim
Nasıl dursunlar
@leo00-28 ben de
aferin kızıma
Denedin mi?
İğne
Kondom kullanmak
Kondomdan bayanlar zevk alabiliyormu?
Ne spirali ya. En iyisi prezervatif