Merhaba biz erkek arkadaşımla birlikte uyuyorduk yani gelince birlikte kalıyoruz gece sabah kahvaltı yapıp çıkıyor ama bugün yazdım görüşürsek dışarda görüşürüz eve gelmeyeyim artık dedi eve falan gelmek istemiyor ayrılmak mı istiyor benden anlayamıyorum. Nedeni ne? Bi anda neden dışarda görüşmek istedi ev varken. Bu arada ev ablamın kiradaki evi benim dışımda da bir kız daha var. Soracak olanlar için de evet ilişkiye girdik.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCevap vermeden bir kaç soru soracam izniyle (lütfen yanliş anlama)
dudak dudağa öpuşurken ağzın kokuyor muydu?
ön sevişme yaparken (sen onun üstünde) güzelce yapıyor muydun? Veya ( o senin üstünde) yerken , kokuyor muydu?
sevişirken nasıl oluyorsun? Ona rahatça bacaklarını açıyor musun? O senın içinde sürerken, vajinanı oynatiyor musun? Bu yüzden erken boşaliyor mu?
(burdan cevaplamaya istemiyorsan, dm de yazabilirsin)
diş ilişki sorun yok sa, iç sorunlar olabilir…
02 Yorumla
Soran+1 yılAğzımı kokuyor mu bilmiyorum ama bir erkek arkadaşım kokuyor demişti. Ben ağzıma almıyorum o almamı istiyor denedim ama olmadı. Rahatça açmıyorum o aç diyor öyle açıyorum kendisi oynatıyor içinde penisini. Üstündeyken etkileniyor hızlı yapınca dur diyor kendini tutamıyor sanırım başka da bir şey yok zaten
- +1 yıl
Genelde, bir erkek ile bir kız la cinsel ilişkiye girmesi için, ikiside temiz olmalı (ayak, vajina/penis, ağzıya köküne) kadar temiz olmalı
Yazdığın gibi, (Ağzımı kokuyor mu bilmiyorum AMA bir erkek arkadaşım kokuyor demişti) sen kendin kendine bilemezdin ama öndeki kişi kokuya biliyor..
Düşün, diyelim ki sen ile ben birlikte oluyoruz ve sevişiyoruz misyoner pozisyonda ve ben senin üstündeyim yüzümüz yan yana. Hareket yaparken ağzım burnuna atarken, ağzım resmen kokuyor. Tepkin ne olurdu? Meçbur nefesin kesip yüzün sağa dönersin, sola dönersin. Sununda atarsın beni !
Kokmuş bir arkadaş sevişe bilir miydin? Bakmazsın onu bile dimi? Resmen itici dir …
Ön sevime gelince… genelde kız veya kadınlar, yatağ üstünde patrondur, o ne derse o olur ama, bazı şeyler sevmiyorsun ama belki onun canı çekiyordur ( bana ön sevişme vermezsen darılırım yani) tersine de biraz acemin var
Sevişmede de acemiliğin var neyse o önemli değil, sanırım dur deyince, misyoner pozisyonda de yavaş/yumuşak ile orta hız’ı, hızlı ve sert yapamaz o…
Sonuç : arkadaşın istemediği halde şu var , ağzı koku ile biraz acemiliğin var, acemiliğin sorun değilde o zamanla düzelir, sorun olan ağzı koku o yüzden artık istemiyor, neyse zamanla değişir, sende temizlikte biraz bakım ol, umarım sana döner (o de biraz anlayışlı olmalı
Sonuç 2 : bence sana usta bir arkadaş sana çok şeyler öğretecek biri lazım
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yanında kaldığın kızında beraber yatınca canı çekiyordur onu etik görmediği için dışarıda buluşalım diyordur. Normal degilmi senle o bir odada seviliyorsun o kız da orada mastürbasyon mi yapsin ondan cekiniyordur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
30Cevap
+1 yılİlişkiye girip girmemen beni ilgilendirmez ama sordun diye söylüyorum soğuk yapıyo yakında ayrılır
02 Yorumla
Soran+1 yılAşkım maşkım diyor anlamadım
- +1 yıl
Keşke bir ilşkiyi yürütmek aşkım demek kadar kolay olsa😀
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. çok tuhaf bir durum. ilişkiye girmişsin. evde var ve eve gelmiyor ise aklıma gelen tek şey başka birisini bulmuş olabilir mi
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet durum böyle
Soran+1 yıltamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılAgiz kokun varsa ve buna cozum bulmuyorsan artik seninle yatmak istemez. Ayrica diger kizdan cekiniyor olabilir siz sevisirken o kizcagiz oda da yalniz takiliyor:) arada yan odaya gonder cocugu bak nasil eve abone oluyor 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben kız arkadaşımla yaşayacağım ve eve gitmeyeceğim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. 3 lü yapmak istiyordur. Olmayınca da soğuk yapıyordur artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılLaf mı oldu, başka bir şey mi her halde kendi ailesine kadar yansıdıysa ondandır.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yani dışarıda gezmek istemiş olabilir. Her defasinda sevişip sıkılmayın bence de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDışarıda buluşmak istiyorsan buluşun sonra eve geçersiniz
00 Yorumla Modu yoktur dışarıda olmak istiyordur gerçekten belki bir sürü sebebi olabilir bunun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGit bi bulyş bakalım belki bi süpriz yapcak aa hemen neden kötüye yoruyosun anlamadıkki illa her seferinde eve gelip se. s yapma zorunluluğumu war
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBuluştunuzmu dışarda
Cevap sahibi+1 yıl👀
Soran+1 yılYok aramadı İzmire gitti gelmedi yanıma
Cevap sahibi+1 yılNeredesinizki siz
Cevap sahibi+1 yılYanına gelmeme sebebini söyledimi
Cevap sahibi+1 yılİzmire gitme sebebi neymiş
Soran+1 yılAraç satacakmış gelmeme nedeni de ev arkadaşıma gidecek o birazdan falan demişim ona kızıyor niye gönderiyorsun falan
Cevap sahibi+1 yılPardon pardon sen ev arkadaşını gönderiyon diye hesapmı sorduuu benmi yanlıl anladım
Cevap sahibi+1 yılEe bana bi istek atsana bi konuşalımmı bu kobuyu özlden
Soran+1 yılKanka konuşacak bir şey yok ben eve davet ediyorum gelmiyor artık nedenini bilmiyorum yemek yapayım dedim yine reddetti tamam aşkım diyor istemiyor beli ben de yazmamaya çalışacağım
Cevap sahibi+1 yılBenim anlamadığım bu kız arkadaşını evden gönderme muhabbeti neden yapıyo
Soran+1 yılBirbirini istemiyorlar
Cevap sahibi+1 yılAnladım
+1 yılüzücü bir haberim var.
kokuyorsun.012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani... Neden ya da nerden çıkardın bunu
- +1 yıl
deneyim diyelim. çok büyük ihtimalle ya çok kötü sevişiyorsun, seviştiğini zannediyorsun ya da kokuyorsun. çocuk da kibar ya da pasif bir tip bunu belirtemiyor.
Soran+1 yılKibar biri sanırım kötü sevişiyorum. Ağzına al demişti almadım mesela arkadan yapmak istedi yapmadım evde de domaldım sadece bir daha istedi kabul etmedim yeter dedim ondan sonra böyle yaptı
Soran+1 yılKokuyor muyum bilmem
- +1 yıl
ağzına vs dahi almadıysan tadı kaçmıştır muhtemelen evet.
Soran+1 yılEvet ağzıma bile almadım ondan yapıyor galiba
Soran+1 yılNeyse bugün de yazdım bundan sonra yazmam ne diyim
- +1 yıl
kalınca bir şeyi azğına aldığın bir video yolla ve pişmanım de.
Soran+1 yılSaçmalama
Soran+1 yılGeldiğinde yapsam daha iyi olmaz mı. Kıllıyım Bi de aldın mı tüyleri dedi yok dedim bu kadar üşengeç olamazsın dedi
Soran+1 yılNedir başka derdim
- +1 yıl
varsa demek istedim. senin anlatmak istemediğin derdi eşeleyip bulmakla uğraşacak değilim.
Bıkmış galiba
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden :( benden bıktıysa da neden dışarı çıkalım falan diyor
Soran+1 yılYa... Yatmak mı istemiyor
Almis alcagini diye yorumladim
01 Yorumla
Soran+1 yılAma neden görüşmek istiyor. Yani görüşmeyi kesmedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunalmis olabilir disarda bulusun arada birak seni sevdigini hissetsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBıraktım zaten ama günaydın yazmış bugün yine napmaya çalışıyor bilmiyorum
Soran+1 yılKardeşim ne özeli ya yazıyorsan burdan yaz
Cevap sahibi+1 yılyazmiyorm a*k
Soran+1 yılDefol git. Sapık seni
+1 yılHoşuna gitmemiş demekki seninle birlikte olmak
06 Yorumla
Soran+1 yılGitmese niye dışarda buluşalım diyor.
- +1 yıl
Arkadaşından utanmıştır
Soran+1 yılBilmiyorum.
- +1 yıl
Belki de canı grup çekmiştir.
Soran+1 yılİyice saçmalamayın sevgilim diyorum ne boş boş konuşuyorsunuz.
- +1 yıl
Nolmuş sevgilin olunca sadece sana mı zimmetli oluyor insanın aklından her şey geçer kendisine güvenmemiştir ve bu duruma kendini sokmamak için bi önlem alıp evde görüşmek istememiştir
+1 yılKip bırakmış seni
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun aldatmistir
00 YorumlaSeks yapmak istemiyo sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sevgilimle beraber kalıyorum. Beraber uyuyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUcuz ve kolay olursan kimse sana değer vermez
110 Yorumla
Soran+1 yıl@useron ucuz dediğimde kendini satışa çıkarıyor ya insanlar ondan diyor balina ama ablacım ben satılık değilim erkek arkadaşımla takılıyorum nesi yanlış
Cevap sahibi+1 yılDünya tarihinden beri kadınlar nikah olmadan biriyle yatmiyor. Nikah erkeğe birçok sorumluluk yüklüyor ve kadını koruyor.
hayat kadını para ile bu işi yapıyor.
Sen ise beleşe, hiçbir sorumluluk yüklemeden bedava yapiyorsun.
Adam sana niye değer versin ki? Sen yolda bulduğun eşyaya değer verir misin? Yoksa mağazadan birkac aylik maaşinla taksitle alabildiğine mi değer verirsin. Onun için çabalamadığı emek vermediği ne kıymetli olabilir ki?
Cevap sahibi+1 yıl@useron Gerçekleri söyleyip uyandırmayım demi piliçleri :) bedava yiyonuz bırakıyonuz🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@useron heee hee sırtlan erkek yok hepsi sevgi pıtırcığı🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılEve mi çağırıyordun?
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet kalıyorduk da gece
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasınız?
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yıl31
Cevap sahibi+1 yılİkinizde mi?
Ailenizden ayrı mı yaşıyorsunuz?
Soran+1 yılBen ayrı o ailesiyle
Cevap sahibi+1 yılSevgilini nasıl çağırıyorsun? Yanlış anlama falan olmuyor mu?
Soran+1 yılYooo niye olsun sevgilim değil mi istediğimi çağırırım
Cevap sahibi+1 yılE tamam zaten sevgilin yanlış anlar mı veya bilse ailen cinsellik meselesi gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvdeki kızla aralarında birşeu olabilir mi
05 Yorumla
Soran+1 yılİçki içtiler ben kıskandım kızın tavrını çünkü alkol doldurdum ona olur mu falan dedi kız erkek arkadaşım varken seksi çoraplarıma bakın falan dedi bu tarz şeyler işte
Cevap sahibi+1 yılBaktı mı sevgilin
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBen dün çok sinirlendim kız ağladı ama dedim yani hoşuma gitmiyor dokunma onun eşyalarına. Erkek arkadaşım kazağını unutmuş ben fark edemedim o etti ben de buna kızıyorum işte
Cevap sahibi+1 yıl?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka bir eve gidelim dedin mi
00 YorumlaAlacağını almış
20 YorumlaBegenmedi belliki iliskini
02 Yorumla
Soran+1 yılAma gezmek istiyor dışarda buluşuruz dedi yani
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaska birini cagir
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka biri ne alaka erkek arkadaşım diyorum eskort mu bu çocuk
- +1 yıl
Oyle olsa erkek arkadasini baskalari çağırıyor derdim
Ne kadardır birliktesiniz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılBen gelebilirim vekaleten :D
00 Yorumla
+1 yılOnun her istediğini yapıyormusun peki
00 YorumlaDemekki memnun edememişsin
00 Yorumla
+1 yılbunu ona sor biz nerden bilelim :D
00 Yorumla
+1 yılevin müsait mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Değişiklikler yap
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnunla kalıyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden soğumuş
07 Yorumla
Soran+1 yılSoğusa neden dışarda buluşuruz diyor. Hiç görüşmezdi demi
Cevap sahibi+1 yılÖyle değil cinsel anlamda soğumuş
Soran+1 yılAaa :/ dün aslında 1 kez yaptık tekrar yapmak istedi bırakmadım ondan olabilir mi. Mezara mı götüreceğiz neden var bu dedi
Cevap sahibi+1 yılSeks mi yapıyorsunuz. Ev arkadaşın evde mi oluyor yaparken
Soran+1 yılEvet. Seks yapıyoruz
Cevap sahibi+1 yılDuyuyor mu kız
Cevap sahibi+1 yılBugün çok mu isteklisin niye çağırdın
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşın kaç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri