- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılUçağ içine havaya uçarken arka koltuk boştu, Türk hava yolarıyla , içimden libidom yükseldi bir an, pantalonum açtım bence hafif yorganı vardı üstüme attım, penisimi oynatmaya çalışıyorum yavaşça, oynarken büyüdü ve hafif yorganı resmen görülnüyordu altıdan..
sonuna kadar gelince bırakıyordum biraz insin diye yine ornatiyordum, kadın hizmeti yanıma geçince 31 çeker gibi normal hızle oynatıyordum, kadın hizmeti de beni gördü, gülümde yaptı ve geçti.
neyse penisim yukariya tutuyordum, kadın hizmeti tekrar geçiyor, üçlü koltukle koridora yakın oturdu… sağa sola baktı kimse gelmesin diye, arka gelerek yanıma yaklaştı. Sol el ile sağ bacam dokunuyor, 2 saniye bana dönüp yorganı açtı bakınca (uff) dedi. Penisim tuttu sol eliyle oynatıyor. 2dk oynadı, yüzü penisime yaklaştı bana tam oral yapma istiyordu dudakları açınca, onun şef çağirdi hemen kalktı gitti..
neyse yine oynatıyordum kendimi, bu sefer yolcu bir kadın kızıyla arka tuvalet gidiyordular. Üstü kapattım hala oynatıyorum… tuvalet te biri var yolcu kadın de yan yana kaldı bekliye bekliye beni izliyordu.. anladı… güldü
kızını tuvalet te götürdü bitince onun yerine gitti önde, kızını oturttu önde yolcu kadın tekrar geri geldi yanıma ve oturdu, biraz bekledi.. kimse yok, bana döndü açtı yorganı sağ eliyle aldı penisimi hızlı oynatıyor ve bana oral yaptı..
yapa yapa boğaza getirdi el ile oynayıp üstünde tükürüyordu, tam kayganleştı penisimi.. ağzı ile gıdıp geliyor.. kalkıp bana bakiyor, diyor ki (hala boşalmadın mi? ) hayır dedım, dedi beni bekle geliyorum, kadın yolcu kalktı gitti, bavulunda siyah etek aldı, arka tuvalet girdi , pantolonu çıkarttı katladı siyah etek giydi, çıkınca pantalonu bavuluna kabine attı üstüne, geldi yanıma…
Orta koltuğa oturmuş sağ elim aldı ağzına soktu yaş ettı, bir an biraz uzandı önde baçakları resmen açtı sol ayak önde sol koltuk üstüne bıraktı sağ ayak, sağ koltuk bıraktı, sağ elim akdi eteğı açtı elım üstünde bırakiyor, oynatıyorum, onun sol elini de penisim tutup oynatiyor, sağ elim sağ eliyle tutup parmaklarım sokuyor içine, G noktası ile oynatiyorum
bacaklarını titreyip fışkırdı, suyu tavana değdi, bacakleri kapattı bana yanaştı, dedi ( artık dayanamıyorum) penisime yanaştı, ağzına suyu birleşti penisim üstüne tükürdü sol eliyle her taraf sürdü, orta koltuk geçtim o de üstüme geçtı ön öne yan yana , baçaklerini sonuna kadar açtı, bacakleri tutyordum o de penisimi kendi kendine soktu ! Bir an inlemedi mi !….
o git/gel sürüyordu, gözü yukarda ağzı açık hızlandırıyordu … kadın servisi geçti bi durdu öyle , kafa attı kı… (keşke ben olsaydım) gitti, gelıp gidiyordu, yolcu kadınle iç vajinaya resmen iniyordu sığıyordu, dedi (ay boşaltmam, al devam et) onu aliyorum sertçe sürüyorum.
kadın bi çekti, titreme bacaklarıyla, 😐 yüzüme fışkırdı tavana kadar attı, kadın hala titriyor, onu aldım üstüme sakinleşsın diye, ona dedim, gel tuvalet te gecelım , kadın kalktı elimi tuttu çekti beni, kapinin tuvaleti deli gibi açtı, attı beni ordan , girdi, kapı kapattı, önüme geçti, bu sefer ben soktum sertçe sürüyorum, kadın yüksek sesle inliyordu, saçlarını sertçe tutuyorum ve az çekiyorum, sertçe git/gel sürüp vura vura bağırıyordu, yerde de göl oldu, ona dedim az kaldı boşaltcam, kendini tuvalet üstüne oturdu, bacaklar yukarda, dedi, içime hepsini boşalt bırakma beni, dedi seksten neyi seviyorsun? Dedim, iç vajina istemiyerek oynatmasını bide fışkırma, penisimi tuttu kendine soktu, biraz git/gel sürünce içi oynatıyor resmen, içine boşalttım biraz suyum çikmişti
sonuç… çikartinca yerde yarı oturuyorum az nefes ile, kadın üstüme gelip üstüme oturuyor, penisim alıp, ucunu vajinana sokup içine sokuyor, tam girmeden o kendi içine çekiyor , kaya kaya kolayca tam girdi
dedi dur fazla içimi oynatayım unutma beni, öpuşuyoruz, ve vajina içine oynatıp oynayıp tüm spermlerim üstüme düşüyor, penisim yavaş iniyor
neyse kalkiyoruz üstümüze düzeltiyoruz temizliyoruz , tuvalet ten çıkınca, bütün yolcular bizi bekliyordular , alkış aldık utandik resmen
Uçak 40 dakka inmeye üzerine, kadın yerine gitti, bir kağıt aldı, numarasını yazdı geldi verdi bana ve yerine gitti oturdu.
ucak indi, ve park etti, uçağı de yarısını çeyrek vardı, tüm yolcu çıktılar, sonu biz çikiyoruz, uçaktan çıkar çıkmaz polisler bizi bekliyordular
bizi götürdüler özel odaya 4 saat kalmişiz, para cezası yedik ve 5 sene Türk hava yolariyla binmeye yasak ettiler..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
grup u seven var mi gerçekten. tamamen p*rno endüstrisinin sisirmesi bu. saçma sapan bir şey hiç bir zaman herkes eşit zevk alamıyor farklı bir şey denemiş olmanın dışında hiç bir olayı yok. en azından tek erkeğin olduğu gruplar için söylüyorum
18 Yorumla
Soran+1 yılBen katılmıyorum bir sürü opsiyon denedim hepside ayrı güzeldi
Soran+1 yılİlk değil düzenli
- +1 yıl
Bende grup
- +1 yıl
Bana özelden yazar mısın lütfen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgilim gözümü bağlayıp vajinamda buz gezdirmişti
68 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@feyman00 evet
- +1 yıl
Şanslıymış lakin pişman olmazsın umarım
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis yok olmadım
- +1 yıl
Bakirepin pek önemi kalmamış sanırım artk
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis bakire değilim zaten
Ne idiğü belirsiz gizli üyeye mi anlatacağız lan bunu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki kız kanka ile aynı anda birlikte olmuştuk
Müthişti
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. hatunun evde çocuu kocası uyurken gece alıp arabada yapmıştım 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAralarına katıldığım evli çiftin erkeğinin kendi eliyle tutup sokması
10 Yorumla Karı-koca, kadının kız kardeşi ve ben. 2 gün boyunca bungalov evlerde. Televizyon yok, telefon yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani ailemden biriyle
45 Yorumla
Soran+1 yılKimle
Cevap sahibi+1 yılBurdan yazamam linç yerim
+1 yılGrup du 3 kadın ve ben
24 Yorumla- +1 yıl
Hayal değil yaşadım aşağı da ağla
- +1 yıl
Aşağıda bir kadın aynı şeyi söylemiş yaptın mı diyip emoji atmışsın profil resmin yok kendine güveni olmayan birisin burdan yola çıkarsak muhtemelen hayatın boyunca cinsellik de muhtemelen 10 dakikayı geçemedin ve mastürbasyon bağımlısı birisin elinde nasır olduğuna dair yemin edebilirim şimdi git denginle oyna
- +1 yıl
Soru sahibi se grup işte bu zevkini bilen birisi
- +1 yıl
Sıktın kaybol
+1 yılOlmaması gereken biriyle olmak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGörüşmemiz gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşyerinin arka tarafında yün ve derilerin üzerinde benden 20 yas büyük bir kadınla birlikte olmuştum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılMFM üçlü seks yaptım.
00 Yorumla
+1 yılBakirelipin pek önemi kalmamış sabrım
00 Yorumla
+1 yılEşim evdeyken fb ile yakalanmamız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3lu olabilir
104 Yorumla- +1 yıl
😳😳😳😳😳😳😳😳😳 yaptın mı
- +1 yıl
Buna cesaret eden kadın var mı ya
- +1 yıl
Aha sende bendensin kanka
- +1 yıl
Hep böyle gizlimisin
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 erkek bir kadın grup
30 Yorumla
+1 yılgrup seks
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızın ağzına boşalmistim oralda
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHastanede nöbetimde seks yaptım. Ya sizin?
11 Yorumla- +1 yıl
kime debk geldib
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız arkadaşım üzerime işemişti.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKiz arkadasim parmagiyla yapti bana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. herkes de grup yapmış ya
00 Yorumla
+1 yılGrup
10 YorumlaAnal yaparken boşalamadım ve bu beni yordu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılÇok geç gelmesi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. Femdom.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGrup kanka
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılarkadan yemek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşamadım
00 Yorumla
+1 yılBurdan olmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği