Penisin girişinden önce dilin girmeye çalışması iki deliğin arasında dilin gezerken kadının altında ne yapacağını bilmez şaşırmış şekilde saçlarımdan tutarak bastırmasi inleyip dudaklarını ısırması vs aşırı haz verici şeyler hemen bırakıp içine girmek istersin ama onun bu hazzı doya doya yaşayıp seni tutarak titremesinden de vazgeçemezsin 😀
Hele kadın kucaktayken penis dibine kadar giriyor. O anda dudaklardan öpmek, kızın kasıklarıma sürtünmesi, serin poposunu elimle kavramam... Aslında düşününce her anında yoğun bir cinsellik var
Farkettim bakire olmana rağmen nelerden zevk aldığını biliyorsun. Bu arada memeleri de unutmayalım kucaktayken bir memeyi erkeğin ağzına alması ve ötekini de avuçlaması kadında ani bir haz patlaması yaşatıyor
İlk girişten önceki ön sevişme ve yoğunlaşan ıslaklık ve sıcaklık sonrasında yavaşça önce başı sonra hepsinin girmesi. Birde favorim sıvının ılık ılık içine gelme ve akma anı.. tarifsizler..😋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence girişten öncesi sevhetli olursa haz dolu olursa o girişi beklemek ve ön sevişmeyi bırakmamak iki arada bir derede kalmak o
Aşırı iyi
Aynen o güzel bir an
Penisin girişinden önce dilin girmeye çalışması iki deliğin arasında dilin gezerken kadının altında ne yapacağını bilmez şaşırmış şekilde saçlarımdan tutarak bastırmasi inleyip dudaklarını ısırması vs aşırı haz verici şeyler hemen bırakıp içine girmek istersin ama onun bu hazzı doya doya yaşayıp seni tutarak titremesinden de vazgeçemezsin 😀
Yaşanması gereken bir an bence de..
Yaşamasını gereken anlardan daha anlatmami ister misin ya da evet yaşanmssi gereken bir an veya degil diye yorumlamak ister misin?
Yazabilirsin evet
Yani ban yeme riskin yüksek buradan yazarken 😀 senden de bir kaç duymak isterim yaşanması gerken anlardan aklında hayalinde olan
Nereye kayboldun?
Heyyoo
İlk girerken ki o sıcaklık, Hepsini sokarken ki o tamamlanmanın verdiği huzur ve boşalırken ki o his
Bence de tam anlamıyla onlar
Hele kadın kucaktayken penis dibine kadar giriyor. O anda dudaklardan öpmek, kızın kasıklarıma sürtünmesi, serin poposunu elimle kavramam... Aslında düşününce her anında yoğun bir cinsellik var
Öyle evet
Bakiresin galiba jsdks
Evet ama bu nelerden zevk alacağımı bilmediğim anlamına gelmez
Farkettim bakire olmana rağmen nelerden zevk aldığını biliyorsun. Bu arada memeleri de unutmayalım kucaktayken bir memeyi erkeğin ağzına alması ve ötekini de avuçlaması kadında ani bir haz patlaması yaşatıyor
İlk girişten önceki ön sevişme ve yoğunlaşan ıslaklık ve sıcaklık sonrasında yavaşça önce başı sonra hepsinin girmesi. Birde favorim sıvının ılık ılık içine gelme ve akma anı.. tarifsizler..😋
Neyden tat alacağını biliyorsun
@Gamiyarass eh öyleyimdir biraz 😋
Öylesin öylesin, tanrı banada senin gibisini versin 🤗
Kesinlikle o ön sevişme hazzı doruklara çıkma ve içine girmekle ön sevişme arasında gidip gelme çelişkisi o zevk 😀
@Soran seksle aran iyi gibi :)
Fena sayılmaz seninde öyle sanki 😊
İlk girerken o yumuşaklık ve sıcaklık hissi birde boşaldığım an
en derinlerine kadar girdiğim an , derinliklerini keşfettiğim an , olanca gücümle abandığım an
Bakire seviyorum o heyecandan bacakları falan titriyor ya beni benden alıyor
İlk giriş ve sonrasında sert becerirken hissediyorum.
ritim tutup artık gözlein kaydığı an ve anal yaparken içinde tamamen kaybolduğunu görmek
En sonda vajinanin icine ılik ilik bosalma ani ve vajinadan spermlerin tasip akması
Partnerimin orgazm anları
Olay sertleştikçe
Öpüşme ve devamında oral seks için ne düşünüyorsun?
Denemedim 😅
bilmem
aynısııı😁
Hiç yaşamadım
Ben de, hayal ediyorum sadece
Neden dkskxkc
Öyle biri yok hayatımda
Ben de evlenmeden aska
Mantıklı
Hepsinin girmesi 😚
Evet o doluluk hissedilmeki
Kesinlikle ya 🙂 Heleki analda 😍