AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
500Cevap
Kondomlu ilişkilerden Maalesef çok fazla zevk alınmıyor Yani en azından çoğunluğu böyle istiyor zevk alan var almayan var yukarıda da aynı buna benzer bir soruyu cevapladım spiral daha doğru bir yöntem
bildiğim tanıdığım güvendiğim kişi ile kondomsuz gibisi yok. İlla kondom olacaksa incesi tercih.
pandemi zamanında maskeler üzerinden öpüşmekle maskesiz öpüşmek arasındaki fark gibi bişi :))
kondom hassasiyet azaltır
mesela teninize bir kıl değse hissedersiniz
ama eldiven giyersenz hissedemezsiniz
ya da bir hasas işi yaparken eldivenli ya da eldivensiz yapışını düşünün aynı fark var
Kondomlu olan kötü olur bence hiçbir şey hissetmezsin 😜 Kondomsuz daha iyi herşeyi en ince detayına kadar hissetmek gerekir
mümkünse kondomsuz, boşalacağım sırada başka şeyler düşünmek istemem ve döllerimi en derine göndermek isterim :)
fakat şartlar el vermiyorsa mecbur kondomlu.
Eğer sağlık sorunu yoksa ya da hamilelik riski yoksa kondomsuz
Vana açık kalırsa gaz kaçağı olur ve yangın çıkar. Kondomlu
Popüler soruya bir de ben cevap vereyim bari, kondomsuz 😂
Kondomlu tabi ki... Sonuçta teknoloji gelişti :)
Yuh sonsuz cevap almışsın 🤣 oral'ı bile kondomla yapan partnerimden sonra her zaman kondomsuz diyorum ajdkdjxk
Jajaja cok komik 🤣🤣
Hahaha * ağzını bile korudu ya o dilin tükürüğün hissiyatını alamayacaksam ne anlamı var ki oralin di mi ama 🤣🤣
Jsjsjs 🤣komik geldi 😋
Küsüp hiç yapmamazlık tribine girmesin diye riske de giremedim. Aramızdaki yabancı maddeye rağmen zevk almış gibi yaptım shdkdhdm 🤣
Hahaha yalancı 🤣
Ya hahaha napıyım ama geri bıraksa ve kendiliğinden inse depresyone girerdim. Kondomun üstünden de olsa güzel emmişti ağzına sağlık 🤣🤣🤭
Demek ki sende sevmissin iyi kondomlu günler 😁🤣🤣🤣
Hahaha hayır ya dilinle ıslatarak yapmayınca %1000 azalıyor zevk ama o an o kadarıyla yetiniyim en azından demiştim 🤣🤣🤣 çok pisliksin sen de shkshdkdjk 🤭
Niye pisliğim YAA 🤣
Dalga geçtin gıcıksın sen kesin yarıda bırakıp kalkar beni ağlatırdın 🤣🤣😬😑
Seni yarıda bırakmak lazım 🤣
Çok zalimsin ya bu büyük kötülük olur biliyorsun di mi 🤣
Yooo aslaaa 🤣🤣🤣
Ya uf başladıktan sonra geri bırakırsan yeminle ağlarım ve çok kızarım 🤣🤣😒
Jajajaja 🤣🤣ağla bişi olmaz erkekler de ağlar
Hahaha çok kötüsün ya oraya tekme atsan yarıda bırakman kadar acıtmaz inan 🤣🤣
Tekme atmam 🤣🤣🤣
Yarıda bırakmayıp bitireceğine söz verirsen bir tane vurmana izin veririm 🤣🤣
Oyle bir isteğim yok ki yarı da bırakayım 🤣🤣🤣
Oha tongaya düştüm ya hem hiç yalamayıp hem de tekme atma hakkı kazandı 🤣🤣 Neyse çelik boxer giyeyim de ayağın acısın 🤣🤣😝
Hahajaj 🤣🤣tamam goy bakalım
Sen o kadar yılansın ki vurmadan önce onu da indirirsin 🤣🤣
Aaaa yılan da olduk
Öylesin tabii sinsi tehlikeli ve çok da akıllı bir yılansın hem de 🤣🤭
Ayıp be tanımıyorsun bileee
Haha haklısın ama bana yaptığın bunca eziyetten sonraki analizim buydu. Yoksa eminim özünde iyi birisindir 😅💐
Sana eziyet yapmadım 🤣🤣🤣
Önce yarıda bırakacağınla korkutup sonra hiç yapmayacağını söyledin. Durduk yere bir tane de testislerime tekme atma hakkı kazandın 🤣🤣
Hahhaa sana eziyeti poşet üzerinden yalaynlar yapmış bere
Sjdkhfkfjk en azından bitirdi canı sağ olsun 🤣
Tekrar mi arasak sende fantezi olmuş 🤣🤣🤣
Hahaha hayır bir daha poşetle istemem. En sevdiğim şey olan oralden soğutma beni lütfen 🤣🤣
Cok Hoşuna gitmiş ama 🤣🤣🤣
Hayır kız kötünün iyiydi işte. Hiç yoktan anlamında yani yoksa tercihim değil 🤣🤣
Jajajja 😂
Sabah işe gideceğim için erken yatacağım ama sohbetin o kadar keyifli ki bırakıp da gidemedim 🤣
Şimdi ne yapalım bilemedim poşetli kızı mi cagirsak 😂😂
Kafana geçireceğim o poşeti senin göreceksin 🤣🤣 yatmaya gideyim sabah yine yazayım belki gelirsin makaraya devam ederiz olmaz mı 🤣🫠
Hadi bakalım iyi geceler 😂kafam sığar mı acaba 🤔
Inanılmaz bir icat ya açtıkça genişliyor bence sığar 🤣 iyi geceler Sabah görüşürüz best sayko yorum arkadaşım 🤣🤭🌸
Jajajaja tamam gorusurux
Ahaa kaçtı 😂
Yaa unuttum yazmayı zalim bestim çok özür ya geldim geldim 😂
Ama olmaz ki Ben unutulacak insan mıyım 😂🤣
Asla asla tamamen benim eşekliğim ya kafandaki poşeti çıkarıp bana geçir hemen hak ettim 😂😂
Poşet olmadan geçiremem maalesef 😁😁😂
Alıyım ayıpsın of pahalı da ya kafama geçirilmesi için alacağım günün geleceğini hiç düşünmezdim 😂😂😬
Tamam parasını ben veririm ya merak etme 😂
Ya ne delikanlı kadınsın hahah yine düşürdün kendine 😂 poşetli poşetsiz sen nereni istiyorsan ben yalıyım shfkdjdk seviyorum gururlu güçlü kadınları (hayır ben alırım)
Hahahaha Ben yaliyim diyo olay ne ara buraya geldi 😂😂😂😂
Lanet poşeti bu amaçla kullandığımız için alay etmiştin ve şimdi de satın alıyoruz diye max böyle kullanırız dedim ya daha fazlası haddime değil diye hahahaha 😂
Hahahah poşetten by kadar nefret edeni de görmedim 😂😂😂
Ya etmem de hissiyatı azaltıyor diye dedim ama seninle yeniden eğlenceli geldi hahaha hep kafanda hayal edip gülücem 🤣🤣🤣
Hahaha tam gaza gelmiş takmissin poşeti partnerin hazır tamam girecekken hahaha diye bir sesle yerlere yıkılıyorsun 😂😂😂😂
Hayır bunu açıklayamam da yani neye güldüğümü anlatamam, anlatsam da inanmayacağı gibi deli deyip iki tokatlar geri indirir 😂😂😂
Ohhj mis boylece 😂😂erkeklerden dolaylı yoldan aldım hincimi 😂😂😂
Çok acımasızsın ya ne kendi yapıyor neden yapanın bitirmesine izin vermiyor. Kendiliğinden ine ine bir gün kırılırsa o zaman sorarım sana hesabını 😂😂😂
Hahaha inerek 😂kırılmaz yalnız biraz biyoloji lütfen
Kırılma denmiyor mu ona ya bilimsel konuşmuyorum ben bilginle dövmesene beni of penis kırılması diye bir şey var ya ondan dedim 😂
Var da indiğinde kırılmaz 😂😂yumuşak şey niye kırılsın komusturuyon beni 😆😆😆
Yumuşak değil ki kemik gibi sertken kırılıyor yani dizinle vurup çatır çutur kırılması gibi değil tabii ki adı kırılma sadece ve kötü bir şey o da 😂
Ine one kırılırsa diye yazmışsın ya inerek kırılmaz onu demek istiyorum 😆😆elbette öyle normal kırılma değil biliyorum
En zirve anda geri çekilince kırılmıyor mu teknik bilginle benj bir aydınlat hemen 😂😂
Hayır yahu gerçekten penis kırılması var o dediğin düşme sönme falan
Kırılma neyden oluyordu? Bitirmeden bırakma çok yaşadım da korkuyordum hep bundan 😂😂
ereksiyon halindeki penisin ani ve şiddetli bir kuvvete maruz kalması nedeniyle oluşur. Çoğunlukla cinsel ilişki sırasında penisin pelvik kemiğe veya anüsle vajina arasındaki perine bölgesine çarpmasıyla meydana gelir. Kırılma bu yarım kalmaktan kırılmaz korkma
Darbe de çok aldım onda bile kırılma sorunu olmuyor. Vajinanın içerisi ne karışık ya içeride çok tehlikeli şeyler olabiliyor 😂😂🤭
Niye bee 😁😁😁
Bilmiyorum çok karışık içiniz ya bizimki dümdüz ne güzel sadece uzayıp kısalıyor 😬😬
Besi karışık bee şu an kendimden şüphelendim 😁😆😂
Hahaha karışık tabii şekli çok değişik, içeride farklı farklı yollara giden labirent gibi mağara var 🤣🤣🤭
O kadar değişik gelmiyor bize 😂😂😂
Yıllardır seninle çünkü tanıyorsun labirentini. Nereden giriliyor, neresi nereye çıkıyor falan 😂😂😂😬
Sen yeni tanıdın sanırım
Sjdkdjdk yok ama çok hakim değilim bir tuhafıma gidiyor sizinki 😂
Hahaha hadi bakalım öyle olsun beee
Beni mi kırıcan bee hahah
Zaten oralı daha çok seviyorum ama poşet olayından sonra özgüvenim kırıldı işte shdkdjdk
Kırarlar anacim 😂😂kırarlar
Şş dur dur sen kırarlar diyince neremi kıracağından emin olamadım hemen bir baraj kurayım ne olur ne olmaz 😂😂
Kur kur sen yine de kadınlara dikkat et 😂😂😁
Ediyorum zaten ama sana ekstra dikkat edeceğim. Tam kemikken sıkı bir tekme ile bana İstiklal Marşını tersten okutacakmışsın gibi bir hava seziyorum hahahahaha 😂😂😬
Hahhaha niye böyle bir şey yapayım 😂🤣
Kırılma nasık oluyor öğretmek için ya da sırf feministliğinden vurup rahatlarsın dedim ne biliyim sayko seni 😂😂😬
Banane milletin seyinden 🤣🤣🤣bela alamam başıma 😬
Hahaha acıdı diye seni dava edicem diye mi korktun 🤣🤣😬
Sen edersin oooo beklenir
Hahaha yok be senle uğraşılır mı shkffjk çok acırsa oturur biraz ağlarım geçer ama hayatta şikayet etmem 🤣🤣😬
Korkma benden bu kadar sen ne iş yapıyorsun
Kamudayım isim veremem uzman kadrosundayım. Sen ne iş yapıyorsun nerdensin?
Uzmanlığını yesinler bende kamudayim isim veremem🤣🤣🤣
Hahaha ikimiz de merak edicez şimdi ama nasıl olacak o 🤣
Et biraz merak iyidir diri tutar 🤣🤣
Bu tekmeden daha çok acıtır ama bir ara mutlaka öğrenmemi (z) lazım 😂😂
Hahaha bu da meraklı çıktı burcun ne
Terazi senin
Oooo kurnaz zeka ben aslan 🤣
Fena kapışırız hem de iki kamulu mük uyum 🤣🤣
Kapışmak için mi muk 🤣🤣🤣
Hayır genel uyumumuz mük ya her gün her gün kapışılmaz o eğlenceli olmaz 🤣🤣
Himmm anladım çok gizli iş yapan beyfendi 🤣
Ya dalga geçmesine gizli falan değil ama burada niye paylaşalım bir ara özelden söyleriz ikimiz de 🤣🤣😬
Olur bana uyar
Tamamdır eklşiriz bugün. Sen de az çok tanıyorsun beni. Görünce şaşıracaksın zaten 🤣🤣
Ilginç
Çatla meraktan 🤣 eklşiriz akşam eksik bilgileri tamamlarız
Hadi bakalım
Vakit geldi mi 😂
Sen gelene kadar ben uyurum 😂
Geldi geldi
Tamam hazır mısın şimdi istk atıcm dönüs yap
Şaşıracaksın oha sen miydin diye 🤣
Hadi at bakalım
Geldim
Ohaaaaa
Hahahaha sürprizleri sever misin 🤣
Severim tabiii
Şaşırtmacalı 🤣
Tabi ki kondomsuz..
kondom olunca bir meyveyi soymadan yemiş gibi
kondomsuz ama o meyvenin tadına ulaşmak
örnek şeftali, kivi, vs
Kondomsuz tabi ki. Kondomla olunca yeterli zevki alamıyorum ve hevesi de kaçıyor insanın keyif vermeyince. Ama kondomsuz hiç durasım gelmiyor yaptıkça yapıyorum çok keyifli oluyor.
kalın bir yaprağın kondomlu ya da kondomsuz etki farkı yoktur. vajinanın ıslaklığı ve esnemesi etkiler.
kadın karşısındakine güven vermişse, kendiside güveniyorsa, kesinlikle kondomsuz girerim. o giriş anındaki sürtünme hazzı harika. ama kondomda daha farklı haz verir. kararı kadın verir.
Anladım peki
Buraya yazan erkeklerin yuzde 80i senden dusunerek cevap veriyordur. Hic penetrasyon videosu seyrettin mi?
Benden derken
seni dusunerek diye yazdigimi saniyordum. Klavye duzeltmesi acizligi
Himm anladım peki izlemedim bu arada tıp ilgimi çekmiyor 😂
umarim erkeklere karsida bu kadar durustsundur. seni jartiyerle gormek dilegiyle diyeyim
Sen beni niye göresin jartiyerle 😂😂😂
Dedigim gibi bu bir dilek. Gorup belkide objektif yorum yapabilirim.
Benim herkese jartiyerli goruntumu gösterdiğimi düşünmedin herhalde
Kesinlikle hayir. Bunu yuzyuze yapmamiz lazim :)
arka tarafina takilan kopcayi taktirmak istersin. belli mi olur lazim olur belki :)
İstemiyorum hiç bir şeyi ben
Dedim ya bu benim hayalim. sen istiyorsun demedim.
Hayalin çok kötüymüş😂😂
Bakis acilarimizin farkli olmasini anlayisla karsilayacagini dusunmustum. ben mutluluk vericiyim sende mutlu olucusun.
Kondomsuz tabikide bişey anlamıyorsun ve zevki yarıya düşürüyor bence kontrol her iki taraf içinde daha iyi içine boşalma ve birbirine çıplak deymesi daha zevkli diye düşünüyorum
Şimdi şöyle düşün.
1- Birinise Baklavanın tadını anlatıyorsun tabi o kişi hiç yemediği için bunu anlatman ne kadar mümkün?
2- İkinci soruna gelince o kişinin ağzına bir dilim baklava veriyorsun ve olduda bitti Maşallah 😂😂
1-kondomlu.
2-kondomauz.
kondom ile yapmak Gaz maskesi ile gül koklamak gibi...
14th july!!
Neeeee
Ben olgun bir bayanla yattigimda bana zorla kondomu cikarttirdi. Kendi korundu hap ile. Ve hayatimda ilk defa kondomsuz yaptim. Ve o andan sonra ben hic s*KS yapmamisim dedim. Artik kondomsuzmu daha zevkli yoksa olgun kadinmi. Bilemiyorum
Et ete değecek öncelikle
hissetmek lazım o sıcaklığı
ve daha fazla ıslandıkça ritim artmalı
şapkayla bunu hissetmek zor
Kondomu şöyle düğün portokal yersin de kabuğunu soyarsın beyaz tabaka kalır ya bir dilim yersin tadını alamazsın kondomsuzu da şöyle düşün portakalın o beyaz tabakasını da soyup yediğin ve aldığın tat 🙂🙂🙂😃
Kondomsuz tabi ki hiç anlatmiyim bebişim hissetmem lazım kısaca 🤣🤣
aynen öyle yavru
Riski göze alıyor musun
korunma derdi yoksa kondomsuz korunmak gerekiyorsa kondom lu
Senin önceliğin nedir peki
Kondom asla olmaz o sertliği o şap sesleri hissetmem lazım iliklerine kadar beni hissetmeli partnerim 😍
Kondom olunca da hissediyor 😁😂
O kadar fark ediyor Ki inan poşet araya girmesin ya zevkimizden mahrum kalmayalım
Erkek için fark ediyor olabilir
Geri çekilme yönteminde fantezi de gğzel oluyor farklı yerlere 🤗
Hahha tamam sen kondomsuz yapp
Sen hep kondom mu kullandırıyorsun ilişki esnasında :)
Evettt
Nerde yaşıyorsun :)
İstanbul
Takip edebilirsin o zaman 😅
Niyeee
Yazcam 😅
Bukadar uzun zaman cevaplanan soruya yazmasam olmaz kesinlikle kondomlu diyorum sonra cinsellik hayatı azalıyor
ertesi gün hapı/doğum kontrol hapı kullanılacaksa kondomsuz daha iyi olur. İlla ki hissiyat olarak fark ediyor
Erkeğin siki kadının * girecek değecek et ete kondomsuz iyi spiral taktır
Sen bu işi biliyorsun kanka
Et ete değsin, zaten evlenmeyecegim adamdan da ben ne zevk alırım ne de yatarım.
Kondonlu ya da kondonsuz
Her ikiside iyi oluyor
Kondomsuz başlayıp doruk noktalara ulaştıktan sonra kendimi sıkıp bir kondom molası veriyorum :)
Et ete deyip şak şak diye ses çıkacak, yoksa o s*ksin tadı tuzu olmaz 🔥tabi her önüne gelenle kesinlikle s*KS yapılmaması lazım
kendime güveniyorum aynı zamanda daha fazla haz için kondomsuz.(gaz maskesiyle gül koklanır mı? )
Kondomsuz, farkı anlatalım bir yerde yemek var camekanin arkasında ekmeği cama bandirmak var birde içeri girip yemeğe bandırma var
Kondomsuz. Eger kendini geri cekebiliyorsan. Yoksa yapilmamali. Ha illa yapilsin denilirse ilac vs icip kondom takip yapilmali.
kondomsuz, sormuşsun cevap veriyoruz, ten teni hissetmeli ona göre ıslaklık içinde zevke gelir
Ikı taraf icinde kesinliklr kondomsuz evlıler kesnlıkle hapla veya sprale korunmalı kondomla keyfi olmaz
kesinlikle kondomsuz zevk alamıyorum kondom varken his bile alamıyorum
Kondom sacma bisey ya. Madem deymiyecek neden giriyoruz. Yok giriyorsak neden deymiyoruz.
Bi sus ya 😂 agzina aci biberli kondom takarim 😂
Sahi aci sevenler aci biberli kondom kullanirmi ki 😂 kafamda sacma sorular 🤦
Sana aci biberli kondom alacam
Çok yakar 🤣🤣
Ajaha hele surtunme ile olusan isiyi dusun 😅😅
Ateş atma bu olsa gerek 🤣🤣
Ates ne kelime volkan patliyacak dur sen 😅😅💦💦💦
Durdum 🙃🤣🤣🤣
Kutun niye kapaliki 💦💦
Herkes yazmasın diye
Ac birazcik 😅
Niyeee
Saka dedim ahaha
Maksadim saka yapmakti.
Pekisu 🤣
💦💦💦😁
Bu konuya seyfo dayının bi sözüyle netlik getireyim 😅
Ben kondomsuzu tercih ederim. dah zevk verici oluyor. Kondom olunca sanki ben değilde kondom seks yapıyor gibi hissediyorum.
bazen bazı konularda istek arzu ve hazzı en uca en zirveye çıkarmak istiyorsan araya engel koyamazsın 🤷🏻♂️
Kondomsuz daha güzel oluyor, et ete degecek 😂
Daima prezervatifli. Bu yüzden hala cevap geliyor:
Kondomsuz tabiki ama sadece 1 kere kondomsuz yaptım, hem bi kaza çıkmasın hemde hastalık falan bela aramaya gerek yok kondoma devam
Bundan gayri dibine vur dibibine dibi eğlenceli rımtıtım
ünlü düşünür şafak sezer ne demiş.
'''et ete değecek ağa''
Eşimle yaşayacağım ilişkiyse, kondomsuz. Tuzlu ve tuzsuz yemek kadar farklı
Kondomlu şöyle; hani o çok sevdiğin gömleği mağaza vitrininde görüyosun tam dokunucan patt elin cama çarpıyor. Kondomsuzda ise mağazaya girip bu gömleği isteyip ona dokunup hemen orada deniyosun ya işte kondomauzun hissiyatı tamamen bu.
Her zaman kondomlu tercih ediyorum. Güvenlik için önemli. Mazallah öpüşürken hamile kalınabilir
Bence kondomsuz çünkü erkeğin organını hissetmek daha harika
Riski alıyor musun
Tanımadığım güvenmediğim kişi ile kesinlikle kondom. Bildiğim biri olsa kondom kullanmam
Kondomsuz birleşme candır ondan ötesi patlicandır😂o sıcaklığı islaklığı hissetmek herşeydir
Elbette kondomsuz. İçine boşalmayacağım hiç bir kadının içine girmem...
Sacma soru. Bu bir tercihtir. Biri öyle der biri böyle der. Bunları duymak neyi değiştirir..
Kondomu takıyorsun ya ama sonra içinde parcalaniyor o güzel oluyor 😁😁😋
Aklıma Seyfo dayının Memati'yle diyaloğu geliyor gaz maskesiyle gül mü koklanır. 😂
Sağlık için condomlu ama onsuz pakolojikmen daha zevkli gibi
Tercih kondomsuz tabi ki ama genel şartlar da önemli tabi
et ete değmezse zevk olmaz bu kadar basit beybi
Tabiki kondomsuz isteriz ama önlem almakta şart eski usul son anda çekilirim diyip gol yapan çok kişi var
Senin tercihin nedir peki
Kondomsuz en uzun süre devam edip son 1 dakika da oondom takıp sonlandirma yapıyorum
Kesinlikle kondomlu. Hatta OK olursa daha iyi olur.