Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Bu senin toplumdan bağımsız kendi kararın ise sıkıntı yok. Benim erdemli ve güzel bir davranış. Önemli olan nedeni. Dini sebebler mı. Korku mu. Yoksa miller ne der endişesi mı
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendi tercihim
Soran+1 yılEndişelerimi çevrem ve arkadaşlarım oluşturdu. Herkes tarafından öyle bir baskı var ki. Özellikle arkadaşlarım örneğin onların cinsel hayatları çok canlıdır, hatta durmadan flört değiştirirler vs. Bana da sürekli baskı yapıyorlar ee hadi, işte mağaradan mı çıktın sen bir şeyler yaşasana, gel takılalım falan falan diye. Bunlar beni bu düşünceye soktu maalesef
Soran+1 yılÇok samimi olmamaya çalışıyorum ama yaşadığım ilde insanların geneli böyle zaten. Ya tek başına kalırsın ya da bu tarz insanlarla kahve içmeye falan gidip biraz sosyalleşirsin bu kadar. Ayrıca ben tesettürlü falan değilim yani sadece kendi tercihlerime göre yaşamaya çalışıyorum, arkadaşlarımı da yaptıklarıyla yargılamam asla.
Soran+1 yılBen de izmirdeyim bu arada :) ama konu-soru biraz amacından saptı sanırım. Önemli olan arkadaşlarım değil ki bu noktada? Onların yaptıkları beni veya bir başkasını ilgilendirmez. Ben sadece dışarıdan nasıl durduğumu anlamak istedim. Tanımadığım insanlardan objektif bir yorum almaktı maksadım.
Soran+1 yılNe gibi anlayamadım, açık söyler misiniz
- +1 yıl
Arkadaşlar ben de İzmir'de yaşıyorum. Bu şehirde tek tip insan yok. Her bakış açısından insan bulabilirsiniz.
- +1 yıl
@Nightwalk35 aynen katılıyorum. Muhafazakarı da var liberali de demokrat olanı da. Sadece eğlenip gününü gün edeni de var.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için oldukça iyi bir özellik bende bakirim kendim gibi birini bulmak istiyorum ben seni görsem daha çok isteyebilirdim diğer bakire olmayan kızlarla kıyasla
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılSen doğru olanı yapıyorsun. Asıl mağaradan çıkan sen değil o kendini bilmez arkadaşların. Daha ne istediğini bile bilmeyen, hangi gün kiminle olduğu bile belli olmayan arkadaşlarının sözlerine bu kadar takılma. Hatta zerre takılma. Senin bir vizyonun var. Bu senin kararın. Onlar seni bunlara teşvik etmeye çalışacaklarına önce karşılarındaki insana saygı duymayı öğrensinler
12 Yorumla- +1 yıl
Ben de İzmir'de yaşıyorum. Bu tipleri çok iyi bilirim. O kişiler bulundukları hali ve başkalarının gözündeki konumlarını da çok iyi bilirler. Kendileri yapıyor diye herkes öyle olsun isterler. Yeme bunları
- +1 yıl
Arkadaş seçimine de dikkat et derim. Herkes onlar gibi değil. Kendi kafa yapında insan da bulabilirsin rahatlıkla
+1 yılHer erkek kimsenin koynuna girmemiş temiz bir kadın ister. Tabiki amacı ciddi bir ilişki ve evlilik olaranların. Sen kaşar arkadaşlarına bakma onlar kendine ortak arıyor. Ben şahsen eşimin tecrübeli olmasını istemem. Düşünsene kaç adama oral yapmış altına yatmış bir kadın çocuğumun annesi olacak ve koynuma girecek. Mide bulandırıcı emin ol çoğu erkek bu kadar geniş değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılBence kötü niye diceksin karşındaki adam her haltı yemiş sen hiç bir şey yapmamışsın eşitsizlik gibi geliyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu konuda düşünürsek çok haklısın ama içimden gelmiyor evlenmeden önce bir şeyler yaşamak nedense.. belki kendim gibi birini bulurum %1 ihtimal de olsa..
- +1 yıl
Umarım bulursun çünkü böyle insanları o basit e erkekler hak etmiyor umarım evlenirken mantıklı davranırsın.
- +1 yıl
@Peri111 bu seni ilgilendirir mi? Ne konuşuyorsun sen ne haddine benim namusumu konuşmak
Bende hiç bir şey yaşamadım kötü mü oluyor ben kendim için yaptım bir erkek için yapmadım bu erkekleri dinleme olduğun gibi kal
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni alıp evlenmek vardı ama yaşin küçük böyle kal sen çok degerlisin
02 Yorumla
Soran+1 yılMaksadım değerli olmak değildi ama gerçekten böyle düşündüyseniz çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Tabiki de değerlisin sen kendini koruyorsun uzak duruyorsun bu iyi güzel bir şey
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır kötü değil itici de değil herşeyin ilkini kocanla yaşamalısın en doğrusu bu
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDinleme sen o bacım
Cevap sahibi+1 yılO rus bu ları
Soran+1 yılTeşekkür ederim yanıtınız için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl🤗 harikasıninşallah istediğin gobi nir evlilik hayatın olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim için çok daha cezbedicisin. Her şeyi ben öğretirim sana...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu karşındaki adam evlenmeden her haltı yemiş olacak diyenlere inanma sen bu ülkede erkekler sekse o kadar kolay ulaşamıyor yapmamış çok erkek var sen bildiğin gibi devam et
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım benim de karşıma hiç deneyimi olmamış ya da en azından fazla deneyimi olmamış birisi çıkar. İsteğim bu yönde elbette. Teşekkür ederim..
Neden kötü olsun gayet güzel bir durum milleti boş ver sen
00 Yorumla
+1 yılBence çoğu bakire istiyor kötü demezler
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen bir kadın olarak bu konu hakkında ne düşünürsün. Arkadaşın hiç birliktelik yaşamadığını söylese, sana tuhaf gelir mi veya dalga geçer misin?
- +1 yıl
Hayır neden dalga geçeyim. Cinsellik doğal bi durum ama herkes yaşamak istemeyebilir kendi özel hayatı kimsenin cinselliği hakkında yorum yapmam
+1 yılDaha iyi ama libidonuz düşük oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılLibido ile alakalı değil ki, bundan kaçmadım sadece böyle olmasını tercih ettim.
- +1 yıl
İyi yapmışsın cano
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşarsan dışlanırsin erkekler bakire kız ister
04 Yorumla
Soran+1 yılİnanın bu devirde tam tersi. Hele bizim jenerasyonumuzun erkekleri ciddi anlamda dalga geçip ti ye alıyorlar maalesef. İster inanın ister inanmayın ama durum böyle..
- +1 yıl
O erkekler seni manipüle edip ilişki yaşamaya çalışıyor. Görünüşe göre başarılı da olmuşlar. Kendinizi suçlu hissediyorsunuz. İnsanlar sizi burada ve başka mecralarda biraz daha yargılasa yapacaksınız. Bir de sizin çevreniz önemli. Benim etrafımda herkes bekarete önem veriyor
- +1 yıl
Hiç sevgiliniz oldu mu peki
Soran+1 yılFlört olarak hayatıma dahil ettiğim insanlar oldu elbette zaman zaöan
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇokta önemli bir şey değil
04 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamda?
- +1 yıl
İnsan hayatında bazı dönemler doğru olduğunu düşündüğü şeyler yaşar yapar
Sonra zaman geçer doğru olmadığını düşünmeye başlar buna takılma
Her yaşın kendince doğruları yanlışları vardır
Soran+1 yılO halde net ve öz soruyorum; evlenene kadar bekareti korumak doğru mu yanlış mı sizce?
- +1 yıl
Yanlış
+1 yılNe güzel abazalara bakma sen
00 Yorumla
+1 yılEğlenilecek değil evlenilecek kızsın değerlisin
00 YorumlaPeki mastürbasyon falan?
00 Yorumlahayır bence çok güzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Kendi bildiğinden şaşma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanıyor olmalısın şu an soruyu beğensem
00 Yorumla
+1 yılDeneyimsizlik çok iyi değil açıkçası
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunluk bu şekilde düşünüyor sanırım, anlıyorum..
gel öğreteyim sana herşeyi :)
10 YorumlaSaçmalama bu durum bence çok güzel
00 Yorumla
+1 yılHayir değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır hoş bişey
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğal bişey insanaın illaki istek olur kemdin yaparsın geçersin
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer