Kadın ve erkek için olup olmaması çok bir şey ifade eder mi
önemli
önemsiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bunu algıyı müslüman ülkelerde daha çok görüyoruz ama en çok yanlışları da müslüman ülkelerde görüyoruz gay ilişkiler ya da farklı hareketler yani birde bizim insanımız heleki bir mahalle ortamında olduysa erkek kendini ispat etmek için şöyle... tim böyle ettim o yollu kşar bilmem ne diyerek adını çıkarırlar herkes yaşadığı zevki içinde tutsa belki böyle bişey olmıcak mesela bende bir sevgilimin kızlığını aldım fakat onu yapmasaydım beni erkek olarak görmicekti bunu biliyordum uzun zaman birlikte olduk ama bir kere sormadı evlencekmiyiz diye bu algı bir yerde doğru bir yerde yanlış
Hem önemli hem değil, herkesin kendi yaşantısı saygım var. Benimkisi duygusal bir şey, hayatında hiç bir kızı yanağından dahi öpmemiş bir erkegin yani ben, ilk tecrubemi benim gibi bu hissi ilk kez yasayacak biriyle birlikte denemek isterdim. Öyle biri olmazsa yine de sorun etmem.
Cevap
13Cevap
Benim için önemli bu zarla alakalı değil bedende bakire olmalı
Hayır benim için önemsiz.
Her gecen zMan onemini yitiriyor. Onemli kalmasi dogru olandi ama gunumuzde pek anlami kalmadi. Cunku kimse masum degil artik. Bekaret kizlik zarindan ibaret degil.
2023 Türkiyesin'de bu sorunların hala devam ediyor olması enteresan tabi.
neden?
Sanırım sadece bizim ülkemiz için geçerli bir problem diye düşünmekteyim. Kaldı ki, biz kimsenin bekaretinden sorumlu değiliz. Alan razı veren razı olduğu sürece, bizi enterese eden bir durum yoktur. Bu konuların çoktan geçilmiş olması gerekliydi. Hala bunu tartışıyor olmamız cidden gülünç. Başkasının hayatı bizi ilgilendirmiyor. Ön yargılarımızı ve tabularımızı kırabilmiş bir millete sahip değiliz. Herkesin hayatına karışmaya ve yargılama alışmış bir millete sahibiz. Neden bu kadar insanları ilgilendiriyor çözebilmiş değilim..
böyle bir soru gülünç falan değil toplum kendini eski adetlere dayattığı için bazı kızlar koruyor kendilerini aslında bunu da dini açıdan dayatıyorlar
ve önyargılı bey soruya cevap yazarken başkalarından bahsetmiyorum fikir amaçlı soruyorum kimin ne düşündüğünü bilmeden ön yargılı yorumunuzu toplumumuzdan uzak tutunuz.
Önemsiz tabiki önemli olan vicdan sadakat dürüstlük
Kişiden kişiye değişir bu durumlar
hayati bir konu
Önemsiz bir zar parçası
Sadık olması yeterli öncesi beni ilgilendirmez
şu devirde hayır
önemsiz
Evet
Önemsiz bir şey
Kafam uyduktan sonra hiçbir önemi yok
Önrmsiz
Önemsiz