Sanal ya da reel cinsellik sonrası nasıl davranırsa erkeğin cinsellik için sevgili olup olmadığı kullanıp kullanmadığı anlaşılır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer buluşmanın sonu mutlaka onun istemesi senin de o istiyor diye yapman sonucu cinsellikle bitiyorsa bunun için görüşüyordur. Sen anya derken o konya diyor, senin anlattıklarını dinlemiyor lafı cinselliğe getiriyorsa bu yüzden görüşüyordur. Yani kısacası sana zaman ayırmıyor ayırdığı zamanlarda da mevzu hep cinsellik oluyorsa, seninle konuşmak gezmek tozmak daha az ama seks daha fazlayda amaç budur.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef gezmek tozmaktan çok cinsellik ve gerekçede çalışıyoruz yoğunuz birlikte stres atamayacaksak niye konuşalım
- +1 yıl
ooooo steresını gıt paralılarla at deseydın sende sen stres topumusun senınde gezıp eylenmek hakkın sonunda olucaksa ısteyerek zevkle zaten yaparsın...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni tatmin etmez ve tatmin olman umurunda olmaz. Ön sevişmeyi aceleye getirir bir an önce girmek ister. Sadece kendi istediğinde birlikte olur, senin istemen umurunda olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılHah bak bu önemliydi işte beni tatmin etmedi emek için uğraşıyor ya baya
Cevap sahibi+1 yılO zaman sadece cinsellik için kullanıyor seni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Sohbetler hep malum konulara kayiyorsa, normal sohbetlerden sıkılıyorsa, ilişkiye girdikten sonra ilgisiz davraniyorsa vs vs
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet benzer şeyler oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Zor ya kimi baştan belli ediyor kimi güven verip sakladığı yüzünü çıkarıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir süre bu konuda hiçbir şey yapmazsın, konuşmazsın sonrasında çok rahat anlarsın seninle ne için birlikte olduğunu
10 Yorumla
+1 yılıs bıtınce hemen kacması sonrası gunlerde konusmayıp sadee seks amaclı gelıp o ıs ıcın konusması
12 Yorumla
Soran+1 yılHemen kaçması derken seks sonrası sohbet etmemesi telefonu hemen kapatması gibimi
- +1 yıl
aynen ve sonrasıda var ertesı gunlerde aramama yazmama gıbı
- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler benim için cinsel obje başka bir. İse yaramazlar başka duyguları yoktur kullanmam da
01 Yorumla
Soran+1 yılAaa biz onları bununla suçlarken sen ne yaptın yahu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni tanimaya calismiyor seni hayatina katmiyor surekli muhabbeti cinsllge getiriyorsa o erkekten olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılYapı olarak çok konuşmayan biri o yüzden bunu da anlayamıyorum pek
Cevap sahibi+1 yılNe hissediyorsan dogru odur
Bittikten sonraki hal ve hareketlerini soyle biz soyleriz sana
10 Yorumla
+1 yılBekareti soruyor ve umursuyorsa öyledir.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Soruyor bekareti tabi
- +1 yıl
Bir kadında daha önemli şeyler var. Bence bekaret bu kadar akıyorsa biri sıkıntıdır.
Neden öyle bireyle anlasmaya çalışıyorsun kı
12 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum :(
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSupheleniyosan oyledir
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet galiba
Gizli Üye(18-24)+1 yılKullandıktan sonra mı anliycan fndnsn
00 Yorumla
+1 yılonu senden baska kimse bilemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonrası için çok geç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 lu yaşlardaysan öyle görüyordur zaten
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında