19 yaşındayım. Kendimi eşime saklamak onun ilkim ve sonum olmasını istiyorum. O da kendini korumuş olsun diye dua ediyorum. Ama arkadaşlarım bunu imkansız ve mantıksız buluyo. Mantıklı olan kim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Arkadaşlarının fikri önemsiz. Gelecek, senin geleceğin. Sen yaşayacaksın, onlar değil. Erkek avcıdır. Zayıfları (kendini koruyamayanları) avlar ve geçer. Yani kullanır ve atar. Güçlü olanlarla (kendini koruyabilmişlerle) ise yuva kurar.
Senin geçmişin nasıl ise öyle biri çıkar karşına. Çok iyi birini bulursan da, o kişinin seni kolayca kenara atabilecek potansiyelde biri olduğunu unutma.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılLise arkadaslarından beğendiğin varsa görüşmeye çalış bence ya da mahallede beğendiğin biri varsa acele et, okumak ya, da çalışmakla zaman kaybetme sonra da okursun zaten çocuk bakımı için aileler yardım ediyor. İşi olsun evleneceğin kişinin yeterli çok şey istemene gerek yok alt tarafı eşya, eşya mutluluk getirmez. Ayrıca dini konularda özenli insanlar da kaçınır bu sevgili olaylarından uzak durur.
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir şehirde üniversite okuyorum. Eski ortamımla ilişiği kalmadı
Mantıksız bir yönü yok imkansızda değil senin düşüncen doğru bir düşünce zevk almak için illa saçma sapan biriyle birlikte olacağına geç köşene yap mastını zevkini de al hayırlısı olur herşeyin sen doğru bildiğini oku
02 Yorumla
Soran+1 yılOlay bedensel birliktelik değil. Hayatına hiç kız girmemiş olsun
sen kendini sakla istemediğin bir şeyi başkalarının sözlerine göre hareket edersen pişman olan sadece sen olursun. İnsanın saygısı en başta kendinedir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
65Cevap
Arkadaşların malmış deneyimsiz olmanı sorun yapacak adamı s... ktr et kızım zigon sehpadan olur ondan olmaz bilmem anlatabildim mi? Arkadaşlarının düşüncelerini de takma hani. Belli bir yaşa gelmiş yetişkin sayılabilecek bir bireysin, sence bedeninin başka adamların bedenine değmesini değmemesine tercih edebilecek bi adamdan ne hayır gelir? Bunun nesini sorun ediyorsunuz arkadaş🤦🏻♀️ gitsinler esk.. ortlarla ya da bir paylaşım yapıp 50 tane adama bunu kiminle içsem diyen kadınlarla evlensinler sktr edin Allah Allah 😂 anlamıyorum sizi adam mı olur kızım böylelerinden
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşların o.. buuu olmuş sana da gel bize katıl diyor yorumlarda güzel konusanlar var sana yap diyenler de var 32 yasima geldim hala sevgilim olmadi bir kızın elini tutmadim bir kizla oturup çay kahve içmedim seks yapmayı geç sen kendini eşine saklarsan sen doğru olursan karşına da öyle kişi çıkar zaten sevgililik pisliklerin işidir onlar yapiyor yaptiklarini da normal gibi görüp normalmiş gibi göstermeye calisiyorlar o kizlarin sonu hic iyi olmuyor zaten sen doğru yoldasın orada git kimsenin aklıyla pazara inme sana kalk kendini şuradan at deseler atmazsın o zaman bunu da yapmayacaksin bunun deneyimi olmaz öyle bir sey yok
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılArkadaşların hasarlı oldukları için bunu normalleştirmeye çalışıyorlar ki bu hasarlıların sayisi artsın ve onların bu hasarlı olma durumu normal bir durum kabul edilsin. Bir ilişkin olacaksa ilk ve sonun o olmalı zaten aksi taktirde özellikle de siz kızlar duygusal baktığınız için birinden kopabilmeniz çok zor. Düşün yani evleniyorsun ileride ama kalbinin bir parçası eski sevgilinde. Aynı şey kocan için de geçerli olabilir. Doğru bildiğin yoldan şaşma bırak kimin altına yatiyorlarsa yatsınlar. Deneyim de neymiş zaten böyle bir deneyimi sevdiğinle yaşarsın birlikte öğrenirsiniz bu daha değerlidir. Kimsenin duygularıyla oynamanın anlamı yok zaten.
32 Yorumla
Soran+1 yılOlay tam olarak bu. Birini seversem kopamayacağımı bildiğim için tekte en doğrusunu bulmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılDoğru yoldasın bu yönünden taviz verme eminim hayırlısı kimse o çıkacaktır karşına bir gün
+1 yılboş ver onları. Nur suresi 26. Ayet şöyle diyor; "Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler de kötü kadınlara lâyıktır. Temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara yakışır. Onlar, iftiracıların kendileri hakkında söylediklerinden uzaktırlar; onlar için bir bağışlama, değerli bir nasip vardır." Yani sen onları dinleyip kötü yola girme sakın. Elbette bizim için uygun olan dengimiz insan vardır. Sabret sadece 😊
20 YorumlaKimse senin düşüncelerini desteklemek ve doğrulamak zorunda değil. Eğer sen bir karar verdiysen ve bu kararının doğru olduğunu düşünüyorsan diğerlerinin söylediklerini asla umursama.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok mantıksız düşünüyorsun. Eşinin kim olacağını nerden bilebilirsin? Birinden hoşlanırsın evlenebileceğini düşünürsün ama düşündüğün gibi ilerlemez ve ayrılabilirsiniz. Bu da sana tecrübe olur. Bu tecrübelerin de ilerdeki ilişkilerinin daha düzgün olmasını sağlayabilir yani ilerdeki eşinle tanıştığın zaman ilişkinizin düzgün ilerlemesi için belki de bu tecrübelere ihtiyacın vardır? Yoksa “ben kesin bununla evlenicem” diye bir ilişkiye başlayamazsın öyle bir dünya yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Keske her sey istedigin gibi olsa. Ata erkil toplumda dedigin gibi bir erkek neredeyse imkansız. Ama karar senin. İstemiyorsan sevgili falan yapmazsin. Ama inan aradığın erkeği bulmak çok çok zor. Şansın bol olsun.
110 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu imkansız hayatına hiç kız girmemiş olması 😞
Soran+1 yıl🚬
Soran+1 yıl19
- +1 yıl
@Nanana12t evet. O konuda haklısın.
- +1 yıl
@Nanana12t yani öyle biri şart ise, olur. Ama daha 19 yasin da. Okul falan varsa da kendi bilir.
+1 yılSevgili deneyimini geç. Hiç gerek yok. Sen bu arzudan asla ayrılma. Elbette kendisini korumuş bir karşı cinsi eş olarak niyaz etmen hakkındır. İnşallah dileğin kabul olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Ancak erkeklerle ilgili bi kaç şey daha söylenebilir. Yalnız bunu burada uluorta söylemek istemem. Salça olan çok. Çok çok önemli değil ama bilmekte fayda var diye.
+1 yılBugüne kadar hiç sevgilin olmadıysa seni orta bir kız olarak görüyorum çünkü arkadaşlarım da öyle ya boyu kısa ya kilolulardı. Kötülemek için demiyorum.
İyi erkekleri de kapıyorlar.02 Yorumla
Soran+1 yılAksine gayet güzel bulunan bir kızım. Bu sadece benim kendimi korumamla alakalı
- +1 yıl
Güzellik göreceli olduğu için bir şey diyemeyeceğim.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş çevresi çok önemli. Şakın kendini baskı altında hissetme. Farkında olmadan onlardan beter duruma gelirsin. Kendini korumaya devam et. İnci neden değerlidir? İstiridyenin içinde kendisini sağlayabildiği icin
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorum için çok teşekkür ederim🥲❣️
- +1 yıl
Rica ederim. Sormak istediklerin olursa hayat görüşlerimi paylaşılırım her zaman
Hiç bişey bilmeden eşine saklayacaksın o kaç kızla birlikte olacak belli değil , bi de onun dediklerine inanacaksım sadece yalanda olsa cinsellik açısından
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kendini korumuş olma ihtimali oldukça düşük çok şansa kamış bişi ama kendini o kişiye saklayarak yaşayabileceklerin var en azından öncesi için deneyimin olmuş olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarin neden kaşiniyor ki onu anlamadim.
Sevgilisi olmayan bir erkek bulursun ileride evlenirsin olur biter ortalik sap kayniyor zaten süpürge sapi gibi00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi olmamış bir erkek bulman imkansız denebilir, ama sevgilisiyle cinsellik yaşamamış ve kendini korumuş erkek bulabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılAga arkadaşların zaten yoldan çıkmış senide çıkartmak istiyorlar o kadar.
Ne zaman hazırsan o zaman yap keenks10 YorumlaHerkes bu konuda dilediği gibi düşünüp yaşayabilir. Başkalarının düşüncesinde mantık aramak, yargılamak kimsenin haddi de değil hakkı da degil..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarını dinlersen kötü yola da düşersin. Bildiğin gibi yap, asla namusundan şaşma.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmantıklı olan senin düşüncen, aklından kalbinden geçirdiğin, sana bi faydası olmayacak gereksiz insanların laflarına aldırma, kendin için en doğru olanı yapmaktan vazgeçme, temiz kalmak önemli bir meziyet bu devirde, hele ki gençlikte.
00 YorumlaEğer sen arkadaşlarına uyarsan ahirette zinanın cezasını çekecek olan sensin
Sonuçta akıl be buluğ çağa ermiş kadınsın00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılArkadaşların ergen herhâlde. Deneyim için sevgili yapmak nedir? Erkeklere de milli ol diyorlar. Çok saçma zihniyetler.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılSenin kendi hayatın. Kendi vizyonunu ve misyonunu bozma derim. Önemli olan senin düşüncelerin başkalarınınki değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde cidden zor ama imkansız değil bende bir şey yaşamadım yaşarsamda evleneceğim kişi olsun isterim
00 Yorumla Kararına saygı duyuyorum
Kararına saygı duymayanlara sen de saygı duyma bence10 YorumlaSevgili yapmakta bir şey yok sadece cinsellik yaşama
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tamami ile senin tercihin yanlız ben bekaretten çok sadakatten yanayım
00 YorumlaDozunu kaçırmadan olabilir (cinsellik olmadan, konuşmadan)
Başka nasıl tanıyacaksın ki yoksa00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı olan arkadaşların. Erkeğin kendini koruması çok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayal dünyasında yaşama iletişim çağındayız her yerden kızlarla tanışabilme şansı olan bir erkek hayatına hiç kız almayacak sevgili olmayacak seni mi bekleyecek? Bu hayalden öte değildir.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Nanana12t Erkek kadın ayırmıyorum zaten arkadaş erkek olarak sormuş onu cevapladım. Kadın erkek fark etmeksizin şu dönemde hayatına birisini almaması imkansız. şu an burada dahi neler yaşanıyor...
Cevap sahibi+1 yıl@Nanana12t Hayatına birini almayan insan yoktur illa buluşmasına gerek yok sanalda neler neler yapıyor insanlar. Ben ne kendini kocasına saklayan ama sanalda seksting den vaz geçemeyen kadınlar gördüm. Öyle erkek egemenliği üstünlüğünü savunan biri de değilim her haltı yiyip ben bakire kız istiyorum diyen karaktersizdir net.
Cevap sahibi+1 yıl@Nanana12t Sonunda anlaşmamıza sevindim :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok genç sin bence bunlara kafa yorma kendini korumuş erkek bulmakta imkansiz
00 Yorumla
+1 yılKardeş kafanda kuruntu yapma sen ne isen onun bulursun niyetin düzgün ise düzgün birini bulursun
00 Yorumlasevgili yapabilirsin ama cinsellik yaşamak zorunda değilsin
01 Yorumla25 yaşındayım hiç olmadı gençliğim tamamen boş geçti
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 879 cevap paylaştı.
+1 yılSen temiz kal nasibin seni bulur merak etme 💙
12 Yorumla
Soran+1 yıl🥲❣️
- +1 yıl
😇⚘️
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de senin gibi dusunuyordum 19 yasında sevgilim oldu 6 yıldır beraberiz o da benim gibi sen nasılsan oylesı cıkar karsına
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen seninle aynı yaştayım ve elime daha kız eli değmedi hiç bir kızla öpüşmedim emin ol bizim gibi insanlar nadirde olsa var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞöyle söyleyim teorik olarak bile olsa hiç fikrin yok mu?
08 Yorumla
Soran+1 yılYetişkin bir insanım tabiiki bu konularda fikrim var. Deneyimsizim diye canım gibide davranmam
Soran+1 yılcanım gibi*
Soran+1 yılAyy s*lak gibi
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yılKonuşsak olur mu biraz
Cevap sahibi+1 yılBence sen bunu çok farklı yorumluyor ve kendine bile zarar veriyorsun
Soran+1 yılGizlisin
Cevap sahibi+1 yılArtık değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel bi düşünce arkadaşlarına uyma yapma kararında sabit kal. Evlenecek eşim dururmu durmazmı bu başka konu sen kendine bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAferin böyle devam et. arkadaşlarını umursama. Benim hayatıma hiç kız girmedi ama yaştan kaybediyom
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynn evleneceğin adam şunan barda karıların memesini emiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılDefol git
Cevap sahibi+1 yıl😔 peki
Kuzenim senin gibi düşünmüyordu ama sevgili yapmak gibi bi gereksinimi hiç olmadı 27 yaşında ilk sevgilisi oldu onunla evlendi şu an bebişleri var. İmkansız diye bir şey yoktur ama zor yani açıkçası
10 YorumlaNeden imkansız olsun her sevgili olan yatacak kuralmı var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kendini ona sakla, elbet senin yapmadığın gibi birisi de karşına çıkar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisi eline sakla kendini başkasına dokundurma
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sbsbsbsbdkd
- +1 yıl
Sen bilirsin:)
+1 yılArkadaşların sana kötü örnek olmaya çalışıyor
00 YorumlaKimseye kulak asma sen nasıl düşünüyorsan öyle yap en doğrusu bu
00 Yorumla
+1 yılArkadaşların deneyimi seks yapman icinmi diyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır duygusal olarak
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de öyleydim ama ocun biriyle tanıştım hayatımı mahvetti ondan sonra sevgilim olmadı hiç : )
00 Yorumlasevgili yapınca sevilmek zorunda depilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılDeğilim zaten. Sorun o değil
+1 yılSen o arkadş çevresini değiştir bebeğem 😏
05 Yorumla
Soran+1 yılYa kötülüklerinden demiyolar kafa yapıları değişik. Deneyimim olmazsa asıl evleneceğim kişi ezer faydalanır diye düşünüyolar heralde
- +1 yıl
Kendi normallerini sana kabul ettirmeye çalışıyorlar. Onlara göre sevgilin olmalı vermelisin falan. Yani senin doğrularını yanlış kabul eden kezbanlar
Soran+1 yılYa vermek değil onlarda evlenmeden öyle şeylere karşı. Basit bi sevgililik ilişkisi. Ama yinede kendime yakıştıramıyorum.
- +1 yıl
Kendine yakıştırmadığın şeyi başkası istiyor diye yapma. Değerlerini hiçbirşeyr değişme
Soran+1 yılYok yapmam zaten bana ters
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden imkansız olsun? Ben 28 yaşındayım ve ilkimi yaşamadım.
04 Yorumla
Soran+1 yılSorun bedensel birliktelik değil sevgilisi olmamış olsun
Cevap sahibi+1 yılSevgilimiz tabiki oldu. O kadar da olmayan bulamazsın.
Soran+1 yılYa neden ama ben öyleyim erkek olunca ne değişiyo. Anlayamadım bu erkeklerin mantığını
Cevap sahibi+1 yılKadın oluncaya birsey değişmiyor. Sadece senin sevgilin yok ve bu senin seçimin.
+1 yılBunun için kesin bişey yok
10 YorumlaArkadaşlarına uyma sen,
00 Yorumla
+1 yılArkadaşların genelevde mi çalışıyor jsgg
00 YorumlaMantikli bende öyleyim ama sevgililerim oldu
00 YorumlaMis gibi temiz kalmişsin işte ne güzel
00 YorumlaSaçma sapan bırak o arkadaşlarını.
00 YorumlaKalbinjn sesini dinle
00 YorumlaBu zamanda samanlıkta iğne aramak gbi bu isteğin
00 YorumlaArkadaşların haklı bence
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi arkadaşların var harbiden 😄
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bugüne kadar hiç sevgilim olmadı, arkadaşlarım deneyim için sevgili yap diyor. Kendimi eşime saklamak istiyorum ama o da kendini korumuş olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat