bakir bakire olan var mı kendimi eşime saklıyorum diyen?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar tabiki. Ben 33 yasindayim ve daha bakirim. Simdik diyeceksiniz, hastamisin diye. Hayir gayet saglikliyim ve üniversite mezunuyum. Evlenmeden cinsel iliski yasamak istemiyorum. Inancli birisyim. Evlenmek istedigim kizda bakire olmasini isterim. Ve maalesef bakire olanla tanisma firsatim olmadi. Kendimi isime verdim. Tabiki zaman ilerledikce bu durum kolay degil. Cinsel istek var ama yinede nefsime yenilmiyorum. Fazla istek oldugunda mastürbasyon yaparak kendimi rahatlatiyorum. Zina yapmaktan iyidir. Bu bir tercihtir ve herkes kendi hayatindan sorumludur.
Bence bir insan bakire veya bakir degil ise bunu karsi tarafa söylemesi gerekir. Yalan üzere mutlu bir yuva kurulmaz. Sunada karsiyim. Bir erkek istedigini yapacak, cesitli kadinlarla beraber olacak sonrada bakire bir kizla evlenmek istiyecek. Ve kiz bakire degil ise baska gözle bakacak. Bu kesinlikle cok yanlis. Erkektede namus vardir, kadindada. Kizlarin kizlik zari var diye hep kizlara yanlis gözle bakilir. Ben bakir isem bakire bir esim olmasini isterim ve hakkimdir diye düsünüyorum. Kenidimi bu yasima kadar koruduysam kizlarda kendilerini koruyabilir. Bence erkek icin daha zordur cinsel istegini kontrol etmek.
Bu benim fikrim, herkes kendi fikrini söylemkte özgürdür.91 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılVarda, çok iyi saklıyoruz kendimizi.. yakında biri bizi bulsun diye ya help diye bağırıcaz veya önce haber kanallarına haber verip akabinde polisi arayıp bizi bulmalarını sağlıyacaz :) veya, esra erola çıkıp kendimizi ele vericez :) yoksam, her bu vb. yoklamada burada deyip en arka sırada pinekliyecez..
10 Yorumla
+1 yılBen bakireyim tabiki eşime sakliuorım böyle olması gerekmiyomu annem hep beni buşekilde eğiterek büyüttü sakın falan diye ve bence öyle olmalı kızlar kendini kocasına saklmalaı
00 Yorumla
Benim düşüncem ve inancım bu yönde. İlklerimi ve inşallah sonum olur eşimle yaşamak...
52 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı inşallah :)
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
64Cevap
ben saklıyorum saklamayada devam edicem bir anlık zevkler için ebedi dünyadan mahrum kalmak istemem... evleneceğim insanda böyle olur inşallah rabbim kaderimze kimi yazdysa yaşamk zorundayz...
23 Yorumla
Soran+1 yılAmin hakkımızda hayırlısı olsn..
Soran+1 yılAmin inşallah
Hic bir kiza elimi surmedim hatta opmedim bile 19 yasindayim 1 kiz sevdim hala seviyorum ben ona ihanet edemem ve hic kimsenin hayati ile oynayamam ne olursa olsun
33 Yorumla
Soran+1 yılne güzel söyledin
Soran+1 yılbizde öyle :)
Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Her türlü ters ilişkiyi yaşayıpta kendimi eşime saklıyorum diyen çok kız olacaktır :)
neyse bize de gülmek düşüyo :))68 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
Soran+1 yılGenel konuşursanız bu iftiraya girer beyfendi.. Benim asabımı bozmayın hiçbir kızın namusu hakkında yorum yapma sahibi değilsiniz. Haddinizi bilin
Soran+1 yılgerizekalılıkmı var? üstüme alındığım yok uyarıyorum seni ne anlarsn sen genel konşman iftiraya giriyor diyorum sen o yazıdan ortaya yazdm üstne alnan alınır diyorsun neyse ne eyvllah.
Soran+1 yılbir gün bulursan belanı aklına gelmem dileği ile o zaman anlarsn kim gerizekalıymış hadi yoluna şimdi.
Soran+1 yılhaha tamam. D :D
Bakirim eşimi bekliyorum. Şimdi bazı mallar çıkar bakirlere beceriksiz der
15 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var.
Soran+1 yılZinanın ne kadar günah olduğunu onlara hatırlatın.
Soran+1 yılben +ladım :D
Ben saklıyorum. Ben ne isem o da o olsun. O işleri yapmaktan kolay bir şey yok ama doğru değil. Bence böyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Bakir değilim ancak, sadece eşimle yapmak istediğim ve kendimce sakladığım düşüncelerim var. Gitmek istediğim yerler, yaşamak istediklerim gibi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBen saklıyorum evet elimde biçok imkan var ama saklıyorum kendimi düşüncem bu yönde
11 Yorumla
Soran+1 yılboşuna günaha girmeye gerek yok
+1 yılevet ben. 22 yasındayım. elime çok fırsat geçti canım da çok istiyor ama yapmıyorum çünkü yaparsam evleneceğim kişi bana helal olmayacak o yüzden..
02 Yorumla
Soran+1 yılçok çok haklısın
- +1 yıl
Elime gerçekten fırsat geçti o an a ramak kalmıştı ama durdum doğrusu buydu
esıme saklıyorum enerjımı :D neden? cunku oyle bırısını arıyorum, nasılsan oyle bulursun oyle bı krıter ısteyosam kendımde yapmamalıyım.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyi ilkim ve sonum diyeceğim kişi yani eşim olacak insanla yaşamak istiyorum kısmetse gerçi temiz kalmış bayan bulmak zor.
26 Yorumla
Soran+1 yılerkek kaldıysa bayanda vardır :)
- +1 yıl
Kim bilir belki.
Soran+1 yılbelki mi?
- +1 yıl
Evet buradaki bayanlardan belli. -_-
Soran+1 yılBurdaki bayanlardanmı seçip evlenmeyi düşünüyorsunuz? belki bayan değil belki sadce meraktan saçma sapan şeyler uydurup soruyorlar bilemeyiz değil mi
- +1 yıl
Kim bilir belki hayat.
Gizli Üye(36-45)+1 yılvardı. evlendim mutluyum :D buradan kızlara söyleyecek bir çift lafım var nefsinizin kurbanı olmayın. sonra çok pişman olursunuz.
02 Yorumla- +1 yıl
ama bırlıkte olup evlenende var
Cevap sahibi+1 yılolabilir o istisna, şanslı çift diyelim.
+1 yılvajinal seks hariç hepsini yaptım ama hala bakirim kendimi eşime saklıyorum
00 Yorumlaevlenmeden ilişki yasamayanlara imreniyorum.
Geçmişimden dolayı pişmanim20 Yorumlaben diyorum bir kaç sorudada benım dedım kımse ınanmadı nedense ya nickte sorun var ya resmımde
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah biliyor ya boşversene.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varim. Umarim evlenecegim kisi de sakliyordur kendini.
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım
Gizli Üye(36-45)+1 yılEskiden o kafadaydim 24 yasima kadar ama en son ya yeter arkadas dedim işte yaklaşık 15 ay geçmiştir üstünden
Sonra üstüne 2 kişi ile de yaptim
En son anladim ki kendini beklemek saçmalık ya o kadar00 Yorumlayasi buyuk olan mallari gorelim seklindede sorulabilirdi bu soru ahhahah
00 YorumlaVar TAbi SAklıyom inşallah İyi bişey çıkar da boşa gitmez :P
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet hiç cinsel birlikteliğim olmadı.
1tane lisede sevgilim oldu.
22 yaşındayım ve kendimi. saklıyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun..
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakireyim ön tarafımı eşime saklıyorum, ama arkadan ilişkiye giriyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben saklamadım. önüme gelene çaktım. 33 yaşındayım liseden sonra bu güne kadar 50 den fazla sevgilim olmuştur ve bunun 35 civarı ile cinsel ilişki yaşadım.
04 Yorumla
Soran+1 yıloha evlimisin?
Cevap sahibi+1 yılevet bu arada 1 yıl evli kaldım ayrıldım :D
Soran+1 yılçapkın
Cevap sahibi+1 yılhih :D
+1 yılseni kendime sakladım :) hepsini ben hesapladım :) aaaaaa aaaa aaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhala bir iliişki yaşamadm sağ elimden başka ama olurmu olmazmıda bilmiyom yani bir bakmışsın birine ifşekledim gitti
00 Yorumla26 yasindayim daha hic sevgilim olmadi ancak esim olabilir sevecegim kiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında saklamak istemiyorum ama bari saklıyorum diyim daha fırsat olmadı çünkü kız yok ki verecek arkadaş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben saklayamadım 12 13kızla bırlıkte oldum yas 27 bekarım henuz
00 YorumlaParmak kaldırıyorum, bennnn
24 Yorumla
Soran+1 yılyaşınız? :)
+1 yılBen kendimi eşime sakladım.
28 Yorumla
Soran+1 yılne kdar güzel mutlumusunuz eşinizde sizin gibimi yapmş?
- +1 yıl
Evet çooook mutluyuz :)) Hayır maalesef eşim yurtdışında doğup büyüdügü için bu degerlere önem birisi değildi.
Soran+1 yılanladım Allah mesut etsin
- +1 yıl
Ya aslında erkeğin yapmaması daha güzel çünkü tecrübeli oluyo bayanlar narindir en ufak bişeyde cinsellikten soguyabilir. Bu yüzden erkeğin kadına tam anlamıyla hakim olması gerekir herşeyini anlaması. Bu kolay olmayan ve özenli bir calısma gerektiren konudur. Yani erkek bilmeli yaşamalı.
- +1 yıl
Kardeş sana kalmış
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen.. Canım istiyor ilşki ama dur demesini biliyorm...
00 YorumlaBedenim olmayabilir ama ruhum bakire :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D:D esıme ne saklıcam allah askına bu kız mılletı ıyıce kafayı yedı.
01 Yorumla
Soran+1 yılAçta bir kuran oku kafir misin kız milletimi uyduruyor bunun olması gerektiğini
+1 yılBende evlilik öncesi birliktelige karsiyim
30 YorumlaBakir değilim bakire de istemiyorum!
20 Yorumla
+1 yılbakir im hiçte geneleve gitmeyi düşünmüyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılyaşın?
- +1 yıl
Yaşla ne alakası var :)
Soran+1 yılmerak ettim sadece
- +1 yıl
Senin yaş kaç
Soran+1 yıl18..
- +1 yıl
Reşitsin yani :)
Soran+1 yılevet
+1 yılben eşimi bekliyorum 20 senedir :P
21 Yorumla
Soran+1 yıltebrkler o zaman
Hic bir ilişki yaşamadım sevgilim hiç olmadı.
10 Yorumla
+1 yılEşimi kendime saklıyorum..
00 YorumlaBennn. Daha olmadi insaallahta olmaz
10 Yorumla
+1 yılVar tabiki olmaz mı :))
00 YorumlaErkek bakir mumla arasan bulaman
11 Yorumla
Soran+1 yıl:///
ben kendimi turşu bidonuna saklıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılturşunumu kurucaklar
Yok
Bni isteyen hatun tepe tepe kullanabilir20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir olmak isterdim, fahişenin tekine verdik ^^
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle kendimi eşime saklıyorum
00 YorumlaMumyaladım kendimi :)
10 Yorumla
+1 yıleşimi kendime kendimi eşime saklıyorum
10 YorumlaBütün kızlar eşine saklıyormus :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbütün kızlarmı? birdaha düşün sen
Bakir değilim. Ama keske yapmasaydim. Diyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılaynen empati yeteneğin gelişmiş
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakladıkta ne oldu... :/
02 Yorumla
Soran+1 yılne olduu
Cevap sahibi+1 yılhiçbişey olmadı. reddedildim bir kez değil üstelik... sonunda gittim bir kadına işimi gördüm
+1 yılBen bakireyim. Zarımla tavla attırmam 😲
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben eşime saklıyorum..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı mevzular olsada bakirim yani :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiyen çok saklayan yok
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru olablr Allah bilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirim sakliyorum kendimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşime saklıyorum evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada bir tane daha var, esimi bekleyecegim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım kendimi eşime saklıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakirim bekliyorda beklemiyorda olabilirim
00 Yorumla
+1 yılvar benim
13 Yorumla
Soran+1 yıltebrikler helal olsn
- +1 yıl
eğer öyleysen sanada helal olsun
Soran+1 yılteşekkürler çok şükür..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeyninizi saklayin bence