Cinsel Yaşam İlk cinsel ilişkiniz ne zaman oldu? Zevkli miydi? _Camer_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ne zaman oldu? Güncellemeler+1 yıl Guncel İlk cinsel ilişkiniz ne zaman oldu? Zevkli miydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaş 18di biraz kıza karşı utanç duydum ama güzeldi yine de benim açımdan 1 5 Yorumla _Camer_ +1 yıl Kiz kacti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaçmadı ya Yorumla _Camer_ +1 yıl Yaşı kaçtı demek istedim 🫣😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haaa 🤣🤣 o da 18di. Lisede karşı sınıfımdaydı Yorumla _Camer_ +1 yıl Ha okey:) Yorumla
Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. Değildi kadın boşaltmak için elinden geleni yapmıştı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 20ydi. eşimdi. Bilgisizdik. Benim için berbat bi deneyimdi. 8 sene oldu 1 senedir baya iyi. Ancak atlatabildim travmaları 1 4 Yorumla _Camer_ +1 yıl Peki eşin evlenmeden çokça seks tecrübesi olsaydı daha iyi olur muydu? Yoksa yine bakir olsun benim olsun kafasında misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bakirdim ama çok fazla bilgiliydim. Bence çok iyi araştırıp sabırlı olsaydı yeterliydi. Sevişmiş olsaydı olabilirdi. Ama seks yapmış olmasını istemezdim açıkçası. Yorumla _Camer_ +1 yıl Anladım. Bilgisizce yüklenmis olan sana olmuş:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz öyle oldu 😄 Yorumla
doanylmz Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Kadınların ne güzel deneyimleri olmuş böyle bir arkadaşın ki biraz sancılı olmuş üzdü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 17 yasimda 5 13 Yorumla _Camer_ +1 yıl Merak ettim kimleydi acaba yaşı kaçtı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl erkek arkadasmla, 20ydi Yorumla _Camer_ +1 yıl Bakire misin hala? Anal mi oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bakire değilim, anal yapmadm hic Yorumla _Camer_ +1 yıl Anlıyorum. Zevkli miydi? Partnerin iyi miydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet iyiydi bayagı Yorumla _Camer_ +1 yıl Güzel. Hala devam mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl arada, ben isteyince yazıyorum Yorumla _Camer_ +1 yıl Sevgili değiliz anlaşılan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok değiliz fb gibi bir sey sanirim Yorumla _Camer_ +1 yıl Tek erkek o mu hayatinda? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cinsellik olarak evet Yorumla _Camer_ +1 yıl Pekala Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Geçen sene 8 eylülde olduGüzeldi 4 9 Yorumla _Camer_ +1 yıl Acı hissettin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anal seks yaptık o yüzden acıdı biraz evet Yorumla _Camer_ +1 yıl Önden hiç olmadı sanırım hangisi iyi diye soracaktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok şu anlık yapmadık da bir dahakine düşünüyorum ortama bağlı biraz Yorumla _Camer_ +1 yıl Bırakıp giderse senin için sıkıntı olur mu? Bu kafada olan kızlar da çok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek arkadaşım değil ki zatenSıkıntı yok Yorumla _Camer_ +1 yıl Okey:) Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl Allah affetsin anal haram büyük günah Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl helal pozisyonlar şart Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2-3 sene önce. güzel değildi zevk almadım. 2 7 Yorumla _Camer_ +1 yıl Partnerin mi kötüydü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet. iğrenç bir tipti zaten benden kısa boylu kilolu iğrençti nasıl sevdim hayret ediyorum. keşke başkasına verseydim ilk seksimi. Yorumla _Camer_ +1 yıl Ufaklik da küçüktür büyük ihtimalle. Kötü olmuş ama başka erkeklere şans verebilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen küçüktü ama kişilik olarak ve tip görünüş olarak da iğrenç çirkin biriydi. 40 yaşındaki adamla olsam hiç pişman olmazdım bu kadar 😄 Yorumla _Camer_ +1 yıl Lisede yaşandı sanırım bu:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evett😂 Yorumla _Camer_ +1 yıl Hızlı ve istekli 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl geçen sene 1 7 Yorumla _Camer_ +1 yıl 26 yıldır bekledin mi reis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl keşke yapmasaydım dedim sonra :) Yorumla _Camer_ +1 yıl Niye be reis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi değildi Yorumla _Camer_ +1 yıl Anlaşıldı olay eskorttu sanırım 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl detay yok Yorumla _Camer_ +1 yıl Okey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaş 18di biraz kıza karşı utanç duydum ama güzeldi yine de benim açımdan
Kiz kacti
Kaçmadı ya
Yaşı kaçtı demek istedim 🫣😂
Haaa 🤣🤣 o da 18di. Lisede karşı sınıfımdaydı
Ha okey:)
Değildi kadın boşaltmak için elinden geleni yapmıştı
20ydi. eşimdi. Bilgisizdik. Benim için berbat bi deneyimdi. 8 sene oldu 1 senedir baya iyi. Ancak atlatabildim travmaları
Peki eşin evlenmeden çokça seks tecrübesi olsaydı daha iyi olur muydu? Yoksa yine bakir olsun benim olsun kafasında misin?
Ben bakirdim ama çok fazla bilgiliydim. Bence çok iyi araştırıp sabırlı olsaydı yeterliydi. Sevişmiş olsaydı olabilirdi. Ama seks yapmış olmasını istemezdim açıkçası.
Anladım. Bilgisizce yüklenmis olan sana olmuş:)
Biraz öyle oldu 😄
Kadınların ne güzel deneyimleri olmuş böyle bir arkadaşın ki biraz sancılı olmuş üzdü
17 yasimda
Merak ettim kimleydi acaba yaşı kaçtı
erkek arkadasmla, 20ydi
Bakire misin hala? Anal mi oldu
bakire değilim, anal yapmadm hic
Anlıyorum. Zevkli miydi? Partnerin iyi miydi
evet iyiydi bayagı
Güzel. Hala devam mı
arada, ben isteyince yazıyorum
Sevgili değiliz anlaşılan
yok değiliz fb gibi bir sey sanirim
Tek erkek o mu hayatinda?
cinsellik olarak evet
Pekala
Geçen sene 8 eylülde oldu
Güzeldi
Acı hissettin mi
Anal seks yaptık o yüzden acıdı biraz evet
Önden hiç olmadı sanırım hangisi iyi diye soracaktım
Yok şu anlık yapmadık da bir dahakine düşünüyorum ortama bağlı biraz
Bırakıp giderse senin için sıkıntı olur mu? Bu kafada olan kızlar da çok
Erkek arkadaşım değil ki zaten
Sıkıntı yok
Okey:)
Allah affetsin anal haram büyük günah
helal pozisyonlar şart
2-3 sene önce. güzel değildi zevk almadım.
Partnerin mi kötüydü
evet. iğrenç bir tipti zaten benden kısa boylu kilolu iğrençti nasıl sevdim hayret ediyorum. keşke başkasına verseydim ilk seksimi.
Ufaklik da küçüktür büyük ihtimalle. Kötü olmuş ama başka erkeklere şans verebilirsin
aynen küçüktü ama kişilik olarak ve tip görünüş olarak da iğrenç çirkin biriydi. 40 yaşındaki adamla olsam hiç pişman olmazdım bu kadar 😄
Lisede yaşandı sanırım bu:)
evett😂
Hızlı ve istekli 😂
geçen sene
26 yıldır bekledin mi reis
keşke yapmasaydım dedim sonra :)
Niye be reis
iyi değildi
Anlaşıldı olay eskorttu sanırım 😂
detay yok
Okey
zevk acı heyecan