Bu saatte cinsel yasam kisminda yapan bir erkek bulman zor fakat ben yapiyorum Şu an libidom baya yuksek ama mastürbasyon yapmak istemiyorum haftada en fazla 1 kez yaparim o da bosalmak ihtiyacim yani
Ya tam olarak sayilmaz tabi :D fakat bazi erkekler var gunde 20 kere mastürbasyon yapiyorlar bu yuzden bu durum yine bana gore iyi bir sey ve bir kez denemistim hic yapmamayi 4. Haftanin basinda yaptim :D
Cinselliği p*rno öğrenmek ilişkilerde sorun yaratabiliyor. Fiziken cinsellik yaşamamış birinin cinsel fantezileri ve tercihleri oluyor. Bu da epey saçma zaten
öyle olsaydı olanı söyledim anonimim sonuçta. gerçekleri reddeden biri değilim. normal bir soru sordum diye hemen çıkarımlar yapıyorsun aklınca. yok 3 gün dayanamıyorsun yok 2 saat önce yaptın falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bu saatte cinsel yasam kisminda yapan bir erkek bulman zor fakat ben yapiyorum Şu an libidom baya yuksek ama mastürbasyon yapmak istemiyorum haftada en fazla 1 kez yaparim o da bosalmak ihtiyacim yani
bu sayılmaz ama bence yani :D
Ya tam olarak sayilmaz tabi :D fakat bazi erkekler var gunde 20 kere mastürbasyon yapiyorlar bu yuzden bu durum yine bana gore iyi bir sey ve bir kez denemistim hic yapmamayi 4. Haftanin basinda yaptim :D
hiç yapmamaktansa sıklığı azaltmak daha mantıklı olabilir bence
Cinselliği p*rno öğrenmek ilişkilerde sorun yaratabiliyor. Fiziken cinsellik yaşamamış birinin cinsel fantezileri ve tercihleri oluyor. Bu da epey saçma zaten
P. rnı bağımlısıyfım kurtuldum çok şükür uuzn zamandır izlemiyorum inşallah bir daha hiç açmam. Mastürbasyon yapıyorum ama
Bir kadın olarak aylarca yapmadan başarabildiğim tek bir an oldu. Şimdi tekrar başarmaya çalışıyorum.
İnsanın kendini tatmin etmesi doğal süreç. İnsanlardan uzak durması ise mantıklı..
Bir ara denedm bir daha denersem 5 ze*ci s*ksin beni
jdjs ne kadar sürdü ki
24 gün
Türkiyenin geneline gereken bir şey nofab acilen bu abazalık son bulmalı
Senin yapamadığın belli de derdin ne 😂
öf ne alaka ya dmkds twitterda birkaç kere gördüm merak ettiğimden sordum
Randomdan anlamlarım 3 gün bile dayanamadığıni 😂
off sen de 🤡 bi git
Yakalayınca nasıl kaçıyorsun ama
ne yakalaması beni sinir etmeye çalışıyorsun
Alakası yok mesela sen daha bu soruyu sormadan önce yaptın yaklaşık 2 saat oliyor
yok canım abartma sen de. senin yorumunu okurken yapıyorum şu an
allahım ya
Abartacak bir şey yok ki olanı söyledim ve normalde bir şey bu niye sinir yaptın
sinir yapmadım komiksin
Gerçekçiyim
öyle olsaydı olanı söyledim anonimim sonuçta. gerçekleri reddeden biri değilim. normal bir soru sordum diye hemen çıkarımlar yapıyorsun aklınca. yok 3 gün dayanamıyorsun yok 2 saat önce yaptın falan
Tamma o zaman en fazla ne kadar dayandın ve en son ne zaman yaptın?
2 gün önce yaptım. ne kadar dayanırım diye kendimi test etmeye çalışmadım hiç. 3-4 hafta olmuştur
O zaman bu soruda ki görüşler bitince sessizlik olunca denersin bence 😂
sen yine tahmin yürütmeceye devam :D hayır hiç yapasım yok şu an
Libidon bu belli mi olur sağı solu 😂
tamam otuzbirci
Ahhaha yine kızdı kendi kendine 😂
yo kızmadım biraz da ben takılayım dedim ne var😌
Yorumdan mi devam edelim takılmaya ama sinir krizi geçirdiğini görür herkes 😂
😘
Böyle kaçacak delik ararsın işte parmakların gibi 😂
ay apt*lsın gerçekten
parmaklarım sana girsin
rahatlarsın belki
Hızını alamadın bence devamı gelecek bu sinirin 😂
Neden sadece biz? Seks yapıyoruz diye mi?
seks yapıyoruz diye mi derken :D erkekler kendi kendilerine mi seks yapıyor :D erkeklerin ortaya çıkardığı bir akım olduğu için öyle söyledim
Evet ben de o açıdan sormuştum kendi kendimize yapmıyoruz sonuçta :) Ayrıca bu akım da sıkıcı:))
kadınlarda erkeklerdeki gibi bir bağımlılık veya zarar görme durumu yok demek ki
Evet, fazlası bizde erken bosalma yapabiliyor
Sen her gün yapion mu fjfjf
yoo
merak ettiğim için sordum
Ben de öyle sordum işte 😄
Ayrıca no fap yapan kadınlar da var ama erkekler daha çok oluyoe ve kasımda olur o 😄
ne fark ediyor hangi ay olduğu
Muhabbeti öyle sevgililer günü de 14 Şubat mesela 14 Kasım değil
ndnsdn peki. pek bir bilgim yok zaten
Bence no fap falan gereksiz o yüzden hangi ay olsugu önemsiz çünkü saçma🤷♂️🤷♂️
bence de o kadar kasmaya gerek yok
Bu biyolojik bir ihtiyac. Gerçeği yoksa olanla idare edecez. Anlam yüklemektr aşırı saçma
Bir ara yapıyordum faydasını görmedim.
Ben izlemiyorum.
Gerçeği varken 31 niye aq.
gerçeğini bulamayanlara soruyorum zaten
O arkadaşlara da tavsiyem iradeye sahip çıkmak hırs yapmak spor yapıp yazı beklemek ve ilk tanıştığı kişide düşman sever gibi 😉🤣
tamam türkücü
Severim arabesk yazları seks
nxkskzd
Ben yapıyorum
Ne kadar süredir
Şu anda ikinci haftadayim
16. Gün
nasıl hissediyorsun :D
Daha enerjik bir de agresif. Haricinde pek de bir sey yok gibi
Yapılır sigara icim
Yapıyorum.
Yapmıyorum ben