Cinsel Yaşam Seks yapmak istiyorum, ne olacak böyle? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Ama yok ya olmaz bir süre daha biliyorum Seks yapmak istiyorum, ne olacak böyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herkes ister onu da değerlerine sahip çıkanlar bekler evliliği 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz duygum olmalı yapmam için bunu benim ya Yorumla
gecceciyimmm Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl mastürbasyon le idare et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl mastürbasyon yapmıyorum pek çok nadir yapıyorum çünkü daha da isteklendiriyor Yorumla gecceciyimmm +1 yıl İllaki birinin altına mı ytacaksın Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Baştan yapamazsın ki 0 0 Yorumla
hazarayva Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kanka güvendiğin biriyle yapıcaksın manita yoksa 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye olmaz diye düşünüyorsun 0 0 Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ya yapacan ya yapmayacanBaşka açıklaması yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende çok istiyorum ama mastürbasyon yapıyorum ama dayanacak gücüm kalmadı 🤪 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne zaman istersen yap 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yaş kaç? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla Soran +1 yıl 22 değil 21 Yorumla
muarttt Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 48% +1 yıl evlen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok evlenemem Yorumla muarttt +1 yıl niye ki sıkıntı nedir Yorumla Soran +1 yıl Yaşım genç daha üniversiteye gidemedim okuyacağım inşallah Yorumla muarttt +1 yıl seks isteğini baskılamalısın. erkekler kullanır. kendini birine sakla. Yorumla Soran +1 yıl Kendimi birine saklasam en güzel yaşlar heba olacak Yorumla muarttt +1 yıl yaşın kaç. ya biriyle bir şey yaşasan adın çıkar. dikkatli olmalısın. en azından üni. de yap bunu. biriyle yaparken de oral yap. bekaretini verme. erkekler biraz takar bunu. sonra pişman olma Yorumla
therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yap bul birini 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya duygusal bir insanım öyle yapamam Yorumla therapeutic +1 yıl Sevgili bul Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Neden olmaz bir süre 0 0 Yorumla
Birzamanlardagibi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Kac yaşndasn 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 21 Yorumla Birzamanlardagibi +1 yıl mastürbasyon yapiyomusun Yorumla Soran +1 yıl Nadir Yorumla Birzamanlardagibi +1 yıl Peki bisey sorcam Yorumla Soran +1 yıl Soracaksan buradan sor sormayacaksan sorma Yorumla
efe09çakıcı Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Uygun birini bul yap 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden olmaz peki 0 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önce yaptın mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır yapmadık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapmana engel ne peki Yorumla Soran +1 yıl Emin değilim duygusal olarak da dini olarak da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçini rahatlatmami ister misin arkadaşım Yorumla Soran +1 yıl Buyrun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan degil Yorumla Soran +1 yıl Tamam gerek yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Herkes ister onu da değerlerine sahip çıkanlar bekler evliliği
Biraz duygum olmalı yapmam için bunu benim ya
mastürbasyon le idare et
mastürbasyon yapmıyorum pek çok nadir yapıyorum çünkü daha da isteklendiriyor
İllaki birinin altına mı ytacaksın
Ne bok etcem bende bilmiyorum
Baştan yapamazsın ki
Kanka güvendiğin biriyle yapıcaksın manita yoksa
Niye olmaz diye düşünüyorsun
Ya yapacan ya yapmayacan
Başka açıklaması yok
Bende çok istiyorum ama mastürbasyon yapıyorum ama dayanacak gücüm kalmadı 🤪
Alıştır kendini burdan
Libidon ne kadar yüksek?
Niye yapmaktan korkuyosun
Ne zaman istersen yap
Yaş kaç?
22
22 değil 21
evlen
Yok evlenemem
niye ki sıkıntı nedir
Yaşım genç daha üniversiteye gidemedim okuyacağım inşallah
seks isteğini baskılamalısın. erkekler kullanır. kendini birine sakla.
Kendimi birine saklasam en güzel yaşlar heba olacak
yaşın kaç. ya biriyle bir şey yaşasan adın çıkar. dikkatli olmalısın. en azından üni. de yap bunu. biriyle yaparken de oral yap. bekaretini verme. erkekler biraz takar bunu. sonra pişman olma
Yap bul birini
Ya duygusal bir insanım öyle yapamam
Sevgili bul
Neden olmaz bir süre
neden olmaz?
Neden istiyorsun
Okşamaya devam
Yaşın kaç ki olmaz
Evlen
Kac yaşndasn
21
mastürbasyon yapiyomusun