Vucudum (bacaklarim sırt bolgem ve gogus bolgemde sivilceler akneler var) yuzumde tüylerim var. bacaklarimda selulit ve catlaklar var. Tuylerimi surekli alsam da hep cikiyor. Lazer icin maddi gucum yok vucudumun kusurlu oldugunu dusunuyorum. Ustelik burnum da cok uzun. Fizigime gelirsek kalçalarim var belim cok ince degil ve goguslerim kucuk. Kisacasi birisiyle evlenecek ozguvenim yok. Libidomun cok yuksek olmasina ragmen ozguvensizligimden dolayi ne sevgili yapabildim ne de biriyle yattim. Ne yapmaliyim tek ben mi boyle kusurluyum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende zayıfım kilo alamıyorum kıl tüy sorunu aynı maalesef benimde libidom çok yüksek ama özgüvensizlikten değil doğru kişiyi beklediğim için hiç kimseyle bişey yaşamadım ama evlenmeye engel değil bence maddi sorunlar zamanla çözülür kilo alınır fizik sporla düzeltilir toparlanır bence sende kafana çok takıp üzme kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sen erkeksin kıl tuy sorunu o kadar problem olmaz jiletle alsan yeter
Cevap sahibi+1 yılOlsun yine çok çıkıyor sonuçta. Yorumlara bak bu kendini beğenmediğin halinle bile seni isteyen var ama kızlar beni istemez mesela
En İyi Cevaplar
+1 yılSpor yaparsın fiziğin düzelir. Sivilce yediğin içtiğin ile alakalı ve zamanla yok olacaktır.
Tüy'ü ise evlendikten sonra, maddi gücüne bağlı olarak lazer ile temizletirsin.
Gereksiz bir yakınma.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olabilir senin gibide erkek çok herkesin kendine göre alıcısı var sen oylegorsen bile seni fıstık gibi gören vardır kendini bırakma kuruyemiş yeme sivilce cikmasin
02 Yorumla
Soran+1 yılAyy cok kaju yerim
çok saçma bir düşünce. aynı durumlar bire bir bende de var ve özgüvenliyim. tüylerini ağdayla alabilirsin düzenli olarak. bakım yap vs. özgüvenin yerine gelir. kendin için yap ama.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Oyle bir bakim yapiyorlar ki sende inanamazsin kendine. Bakim yapmayi dene
03 Yorumla
Soran+1 yılBakim rutini ne
Soran+1 yılNe yapabilirim
Herkesin bir taliplisi vardır sen merak çıkar hatta şimdi buradan 😁
01 Yorumla
+1 yılDediğin gibi ise harbiden kötüymüş fiziğin komple bi periyodik bakıma sokmak lazım seni saniyede
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl100 kilo yuzunde hala sıvılce olan bir erkek dusunebılıyorda senın sorunun bu mu cıldıyeye gıt serum onerısı ıste gunes kremını eksık etme duzelır
00 YorumlaBiri seni gerçekten severse onlara bakmaz daha özenli bakımlı olmaya çalışırsın yeter zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılSivilce için tedavisi var
00 Yorumla Bence okadar değildir ya fotosu var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin vardır bi kususru illaki
00 Yorumla
+1 yılBen mevlana gibiyim. Ne olursan ol yine gel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yatarım seninle
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevap yok mu
Cevap sahibi+1 yılKilolu musun küçük gögüs ve vücutta çatlak seviyorum
Soran+1 yılDegilim kilom orta. Popom bir erkegin isteyebilecegi gibi. Ama goguslerim kucuk
Cevap sahibi+1 yılKokun güzeldir ama önemli olan kokun
Cevap sahibi+1 yılHerkes büyük meme sevmez ben küçük seviyorum.
Soran+1 yılOmzum dar ust bacaklarim kalin dizden asagi ince bacaklarim uzun belim ince olmadigi icin o kadar seksi durmuyorum
Cevap sahibi+1 yılBakmam lazım
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim seni
Cevap sahibi+1 yılKaç kilosun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kıl köklerimden ve vücudumdaki sivilcelerden dolayı evlenmeyi düşünmüyorum. Haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat