sexy_erkek94 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bunu merak ediyorum ilrrde eşim isterse ona yaparım ama kendime yapılması konusu biraz geriyor sonuçta sizinki dıştan bizimki içten biraz ya adamın hoşuna gitmeyen şeyler olursa diye düşünüyorum hani benim için olmasa da olur tarzı bir şey
232 Yorumla- +1 yıl
Şunu bilmeni isterim ki erkekler her türlü oral yapilmasini ve yapmayı severler ancak en cok yapılması sen işini iyi yaparsan o zevkle erkekler kadindaki aksilikleri gormez !!!
Sana hic oral yapilmadi mi?
Cevap sahibi+1 yılBen daha önce ilişki yaşamadım kendimi eşime saklıyorum yapmam konusunda sıkıntı yok sonuçta ilişki iki kişilik orta yolu bularak ilerlememiz gerek katı kuralım yok eşim ne istese yaparım saçma canım şeyler hariç başka birini dahil etmek vs gibi sadece dediğim gibi hani sizinki dıştan yapılıyor bizimki baya derin hani idrar çıkış yeri vs tiksindirmez mi adamı gibi geliyor
- +1 yıl
Tiksinme olmuyor o sırada
Yas kac merak ettim
Cinsellik de cokta açık degilsin o zaman
Cevap sahibi+1 yılYaş 27 yok ben açığım aslında hani sınırım yok bahsettiğim durumlar haricinde sadece eşimle en güzel şekilde yaşamak istiyorum hani öyle soğuma vs olmadan ha ben ondan asla soğumam orası ayrı ama karşımdaki nasıl olur o konuda endişeliyim
- +1 yıl
Erkek sogumaz ki ya !!
27 yaşına kadar dayanabilmek zor nasil gecti bu yasa kadar cinsel hayatin?
Evlenecegin erkegin bakir olmasini ister misin
Cevap sahibi+1 yılTabiki isterim kendimi uzak tutmaya çalıştım bazı şeylerden doğru bildiğim yolda ilerlemeye çalıştım
- +1 yıl
Yanlış anlamazsan bir sey soracagim kapali bir bayan misin giyim olarak
Cevap sahibi+1 yılYok tesettürlü değilim ama her şey meydanda dolanan biri de değilim
- +1 yıl
Kiyafet olarak ayrım yapan biri degilim şunu cok gördüm ki sende bilirsin etrafında kapali olup cok farkli yaşayan acik giyinip cok dindar yaşayan yargilamiyorum ama bur an bana tesettürlu geldin
- +1 yıl
Sohbet sardı gitme bir yere ya
Cevap sahibi+1 yılEvet doğru düşünceniz bazen benimde böyle düşündüğüm ve hataya düştüğüm zamanlar olabiliyor günümüzde tesettür kavramını kılıf olarak kullandıkları için oluşuyor bu durum ben kapalılığın açıklığın insanın içinden olacağı düşüncesindeyim amaç nefis uyandırmamaksa bunu bir şekilde sağlarsın kafanı örtüp dapdar taytla gezmen kapalısın demek olmuyor
Cevap sahibi+1 yılSohbet mi hshsh bu bir sohbet mi 😄😄
- +1 yıl
Anlatmak istedigim tam olarak buydu kafa dengisin ya
- +1 yıl
Sohbet başlangıç olarak kabul edersek evet degil mi?
Cevap sahibi+1 yılSohbet değilde öyle fikir alışverişi diyelim herkes kafasındaki soruları hallettiğine göre iyi geceler😄
- +1 yıl
Konusabilirdik
- +1 yıl
Sen bilirsin peki
- +1 yıl
Bir sey sorabilir miyim aklima takilan?
Cevap sahibi+1 yılNedir
- +1 yıl
Senin bende ki on yargini yikmak icin cevaplaman lazim 😂
Tanga g string kiyafetleri bekarken ya da evli degilken diyeyim giyer misiniz
Cevap sahibi+1 yılSen kimsin de böyle bir gereklilik hissediyim ki? Ön yargını yıkmak için cevaplamam lazımmış ya da özellikle cevaplayayım diye böyle sordun
- +1 yıl
Fikir alis verisi yaptigin biri olarak , ayrica şu sözü unutma karincadan bile incinmem deme karinca bile den incinir
- +1 yıl
Ayrıca bir geçmişin oldugu kisiyle en azından fikir paylastigin birine kaba konusma isin duser veya hakka girersin altindan kalkamazsin
Cevap sahibi+1 yılBu kadar incinecek birisi olsan ince düşünceli biri olman gerekir ki sen genel bir soru sordun cevapladım özel şeylere geçmeye çalışıyorsun bu aslında niyetini ortaya koyuyor bence
Cevap sahibi+1 yılPeki o kişi bana kabaca sorular sorarsa?
- +1 yıl
Konular kisminda : cinsel yaşam dayiz ya hani? Neyse ya kusura bakma teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılKonu ve içerik ne olursa olsun samimiyet kurmadığımız kişilere özel sorular soramayız ha özelden konuşma teklifine evet deseydim sen gerçekten haklı olurdun sorduğun sorunun yanlışlığının sende farkındasın ve bu yüzden manipüle edip cevaplandırmamı istedin bendeki ön yargını kırmak diyerek başlayıp şiödi de vicdan yaptırmaya çalışıyorsun ama psikoloji bilimi öyle bir şeydir ki seni her yönden yakalattırır.
- +1 yıl
Hahahaha tamam freud tamam piagete tamam ericson en psikolog sensin
Ne vicdan sömürüsü nede manipüle ediyorum sadece basit sohbet ediyorduk ancak bu kadar sey bildiğini iddaa eden biriyle yanlış yaptigimi fark ediyorum bayan çok bilmiş 😂inan karşındakine on yargili gelme benim ne okuduğumu ve ne meslekteyim bilmiyorsun belki senin bildiklerini psikoloji biliminin dediklerini bilen biriyle konusuyorsundur ben kapali on yargisiyla senle bunu konusuyorum düşün buradan sonucunu
Cevap sahibi+1 yılBen bilgimin boyutunu dökmedim ortaya sizin yazdıklarınızdan fark ettiğim şeyleri yazdım sadece. İstediğimizi düşünmekte serbestiz sizde bende aynı ölçüde. Ha bir de "ben kapalı ön yargısıyla senle bunu konuşuyorum düşün buradan sonucunu" gibi cümle kuran birine kendimi kanıtlamak gibi bir gayem yok sadece sorduğunuz soru aşırıya kaçtı siz bunun farkında olup kabulleneceğinize hala devam ediyorsunuz umarım hayatta başarılı olursunuz bu şekilde
- +1 yıl
Sohbetimizin konusmamizi herhangi biri okusa veya baksa bu sordugum soruyu mantıklı bulur ancak şunu kabul ediyorum sorduguma pisman ettirdin ozur dilerim sohbet genelinde sorulabilecek soru senin onyargin ve tabulari la sorulmamasi gereken soruymus o yuzden özür dilerim soruya degil !!!
Cevap sahibi+1 yılSavunma Mekanizması :YANSITMA 😄😄 İyi geceler efendim
- +1 yıl
Seninkini de carpitma olarak teşhis koydum
Kızlar Ne Diyor
Olmazsa olmazı
21 Yorumla- +1 yıl
Yapmayi mi seversin yaptirmayi mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılçooook
210 Yorumla- +1 yıl
Yapmak mi yapilmasi mi
Cevap sahibi+1 yılyapılmasını daha çok seviyorum
- +1 yıl
Hic yaptirdin mi?
Cevap sahibi+1 yılevet çok yaptırdım
- +1 yıl
Waow yapmada nasılsın peki
Cevap sahibi+1 yılpek iyi değilim
- +1 yıl
Yas kac merak ettim?
Kac kisiyle beraber oldun ki begenen cok çıkmadı mi
Cevap sahibi+1 yılben beğenmiyorum yaşım 25
- +1 yıl
Dişlerin mi cok değiyor? Bogaz yapabiliyor musun?
Cinsellikte sınırın var mi - +1 yıl
Meslek ne?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar