oral seks herkesin kıyısından köşesinden de olsa bildiği tattığı belki de vazgeçilmesi, peki sizin cinsel hayatınızın ne kadar oral seks , ne kadar önemli?

oral seks herkesin kıyısından köşesinden de olsa bildiği tattığı belki de vazgeçilmesi, peki sizin cinsel hayatınızın ne kadar oral seks , ne kadar önemli?

Tahmin edilemeyecek kadar. çok önemli.
Eşler bunu birbirlerine itiraf edemezler. Ama her istisnalar hariç her eşin eşinden cinsel beklentileri den ilki oralsekstir
kesinlikle öyle ve bence bir erkek bir kadının oral seks yapıldığı esnada ne kadar şiddetli orgazm olabildiğini görse bundan vazgeçmek hiç istemezdi
Muhtemelen genel toplumda: seven olduğu kadar sevmeyende var... Lakin ben yapmasında yapılmasınıda çok seviyorum... hatta yapmasını çok daha fazla seviyorum; duygularımı tartmak gerekirse oralseks yapmadan yaşanan cinsellik eksik ve yarım kalır.. tabiki bu benim tercihim.
Cevap
1Cevap
Benim için oldukça önemli
Oral yapmadan ilişkiye giren bir mal vardı direkt engeli bastım o an çekip gidicektim aslında
anladım ahh bazı erkeklerin bu odunluğu bizim de adımızı karalıyor ahh
Herkes aynı değil
kesinlikle değil ben çok severim oral seks yapmayı uzun uzun parnerim zevk aldıkça o zevkle daha çok hırslanmaya bayılırım
Seks=oral seks ikisi etle tırnak gibi
kesinlikle öyle partnerleri ateşleyen ve tutkuyu arttıran
👅👍
yaladıkça ıslanan vajina ve kabaran dudakları ve onları ısıran dişlerimle arasında dolaşan dilim:) harika bir his
Yesss 💦
faşş faşş :)
Jfjfj
şimarık şey :)
Erkekler erken boşaldigi için kadına oral yapmalılar önemli