Cidden cinsellik de oral seks ne kadar onemli? Sevgiliniz size oral seks çekmese ayrilir misiniz?
Bana çok iğrenç geliyor sizce
Cidden cinsellik de oral seks ne kadar onemli? Sevgiliniz size oral seks çekmese ayrilir misiniz?
Bana çok iğrenç geliyor sizce
Oral güzel bir şey önceden ben de çok önyargılıydım iğrenç gelirdi, biz birbirimizin ilkiyiz 4 yıl olacak zamanla alıştım hatta şimdi çok seviyor kendimi geliştirdiğimi söylüyor bence hijyen çok önemli o bölgenin kıllı olmaması falan
Ikili iliskilerde ozellikle sekste karsilikli uyum onemli tabi ki istenmeyen seyler yapilmamali
Bencede
Cevap
30Cevap
Bana iğrenç gelen bir şey. Ben yapmam ama eski sevgililerim yapıyordu bana. Tercihe bırakılmalı
Bencede
Bence önemli gayet. Ayrıca iğrençliğin önüne ilişki öncesi güzel bir duşla geçebilirsin, aromalı duş jelleri ve kremler kullanılabilir.
Iyyy
ne ıyyy öpüşmeye de ıyy dersin sen şimdi
Hayır degil
Bence de gayet önemli bir durum oral yani bunu yapmayan kız da ne bileyim yani 🤣 hatta bu 69 da olabilir hiç denemedim ama
Sıralamaya göre on sevişmeden sonra oral geliyor islanmadan birleşme olmaz ondan onemli
İgrenc
Sen yapmak istemiyorsan kayganlastirici kullanımı gerek her halükarda ıslak olması gerek iki organın da özellikle vajina kaygan olacak ki içine penisi daha rahat alsın daha acısız bir seks olsun
Hmmm
Evet
Oral iğrenç geliyosa sen cinselliği bilmiyosun ve böyle biriyle işim olmaz
Olmazsa olmazlardandir yapanda yaptiranda keyif almak gerekur
aşırı önemli karşılıklı muhakkak olmalı hatta 69 pozisyonunda harika olur
Kadına yapılan oral, bazen çılgınca olur... uzun süreli olunca👅👅👅👅👅
Cinsellik birlikteliği sağlar ilişkiyi ayakta tutar
yapmasını bilenle kesinlikle zewkten bulutların üzerine çıkılır bu kadar net söylüyorum
O kadar
Partnerime yapmadan daha az tahrik oluyorum. O yapmasa da olur.
bence sana iğrenç gelmiyor, tam tersi seviyosun. özellikle finalini.. külahıma anlat sen onu.
Benden tiksinmesi hoşuma gitmez
Senden degil o organindan
Olsun o bana ait değil mi? Mesela ben oral yapmayı isterim ama kararmış felansa yapasim gelmez ben onun organından tiksiniyorum anlamına geliyor mesela
Çok önemli benim için kadına oral olmazsa olmaz
Niye ya igrenc
Neden iğrenç olsun
Sonuçta idrarını yaptigin organ
İdrar küçük bir kanaldan çıkıyor, vajinanın yüzde biri bile değil yani
Olsun sonucta o organ
Hayatın başlangıcı olan bir organ
Eşimle en büyük sorunumuz
Size yapmıyor mu?
En sevdiğim bayıla bayıla yaptığım şey
Olmalı bence. Zamanla olur ama alışman lazım
Bence çok önemli değil ama tinere arada bir olmalı
Yapmaya bilir omun seçimi ama yaptırmalı
Niyeki
Bunu yaşamak isterim çünkü kadını tatmin etmek zordur en etkili yöntemlerden biri oraldır birde tek düze bir cinsellik olur oralsız
Olsun
Tek düze ilişki bir süre sonra isteksizlik yapabilir bunu renklendirmenin ilk adımdır belkde
Yalanmak hoşuna gitmez mi zevk almaz mısın?
Almam
Denemediysen bilemezsin tabi
Yok kalsin
erkkler çok sever
Yooo
Kadına özel olduğunu hissettirmenin en kolay yolu ona oral yapmaktır
Olmazsa olmaz bir şey
Oraldan iğrenenle işim olmaz
Oldukça önemli bi detay
Olmazsa olmazımdır
Karşılıklı yapılmalı
Niye