+1 yılAynılarını yaşadım 4 aylık evliyim 2 aydır seks yapabiliyoruz doktora gittim vajinusmus değilsin dedi kendini kasma eşin eliyle birparmak ikiparmak şeklinde denesin dedi tamamen psikolojik. Zihnini rahatlat ve eşin sabırlı olmalı benim eşim sabırlı idi ve bana çok yardımcı oldu o konuda uzun uzun sevişiyorduk başlarda beni çok ıslatıyordu öyle deniyordu yine de olmuordu ben acıyor diyordum bırakıyordu denemeyi 2 ay boyunca sürtündük her gün vajinayı tanıdı ben penisi birbirimize alıştık sonrası kolay oldu artık sınırsız yapıyoruz her gün
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılacele etmeyin. illaki her yakınlaşmada sokması gerekmiyor. bir kaç gün alışın birbirinize. çıplak sevişin. öncelikle ona güven duymalısın. öpüşün , okşayın birbirinizi. özel bölgeni yalat ona. zamanla güvenip hazır olacaksın
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel terapistler var galiba. Eşinizle birlikte gidin. Eşinize anlatsın uzun uzun bir kadına nasıl davranılacağını ve nasıl olacağını , hiç bir şey bilmiyor çünkü eşiniz..👍🏻
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Alkol alıyorsanız biraz alkol alın. Ön sevişmeyin uzatın. Yeterince islanma olmaz sa krem kullanın. Yine de birleşme olmaz ise bir uzmana gidin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Durum daha çok eşinden kaynaklanıyor. Maalesef kendisi bilgisiz ve anlayışsız bir erkek.
İlk cinsel ilişki için en önemli şeylerden biri ön sevişmedir. Sevişme olmadan ilişkiye girmesi çok zor vajinanın yeteri kadar ıslanması gerekiyor.
Aynı zamanda eşinin seni psikolojik olarak da rahatlatması lazım bunu ona biri anlatsa iyi olacak. Öneri olarak başka, cinsel ilişkiyi kolaylaştıran ürünler kullanabilirsiniz. Zaten ilk cinsel ilişkide penisin vajinaya girişi zor olur. Bunu her kadın yaşayabiliyor. Bu durumu daha kolay hale getirmek için vajinanın ıslanmasını sağlayan kayganlaştırıcı jellerden yardım alabilirsiniz. Ama yinede kendini kasarsan çok fazla ağrın olur gevşemeye çalış. 🌸10 Yorumlaöncelikle müstakbel eşiniz olmayı planlayan hödüğe bir çüş çekmek istiyorum. azıcık insan olmalı her şeyden önce. zaten sabretmesi gereken bir konuda yetmemiş evliliğinin ilk sevişmesinde ön sevişme olmadan bir zevk olmadan horozun tavuğun üstüne binmesi gibi direk girmeye çalışmış. doğal olarak da siz de kendinizi kasmışsınız. bu gayet doğal bir şey. ilk defa cinsel birliktelik yaşayan kadınlarda hem utangaçlığa hem de ağrıya bağlı birliktelik sırasında kendini kasma bacaklarını kapatma gibi durumlar olabilir. vajinismus değil bu durum. vajinismus düşündüğünüzden daha şiddetli bir olay. bunun için sabrı taşacaksa s.. olup gidebilir. her şeyden önce ömür boyu eşi olacağınızı aklından çıkartmasın.
10 YorumlaÇok özür dileyerek bir öküzle evlendiğiniz için sizin adınıza çok üzüldüm. Bu tamamen psikolojik bir durum ve tedavi edilmesi gerekir. Maalesef en kolay ve kısa çözümü beraber ufak ufak alkol almanız. kullanmıyor olabilirsiniz ama madem böyle bir durumu kurtarmak istiyorsunuz hafif bir çakır keyiflik ile idare edebilirsiniz diye düşünüyorum. Ama ilk başta söylediğim cümlenin arkasındayım ve sizin için çok üzgünüm.
21 Yorumla
Soran+1 yılBende üzgünüm sonra bidaha yapmadi
+1 yılTabakhaneye b*k yetiştiriyo galiba ne bu acele bir girip çıkıcaktık abi der gibi.
Ön sevişmeyi uzun tutun dicem de siz sevişmemişsiniz bile böyle öküzleri çok arıyo musunuz acaba
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen psikolojik bişey bu yani parmak bile soksan girmez oraya önce uzunca bir sevşme olmalı tensel temas eşliğinde zaten kaçmıyor elinin altında önce kadını rahatlatıp sonra her şeyin kolay olmasını sağlaması gerekir aslına bakarsan eğlenceli bir durum oluşur böyle birleşmede Kısacası ıslanmasın veya seni zirveye çıkarmadan olmaz o iş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen zevk almadığın sürece giremez. Seni tatmin etmeden kendi olamaz. Sana da kızmaya hakkı Yok. O seni destekleyip sakinleştireceği yerde korkutmuş. böyle yaparsa hiç olmaz.
30 YorumlaEşin bunun için sana kızdı mı? Bu nasıl sevgi anlamıyorum. İyice ıslanmalısın olmuyorsa da bir doktora gitmende fayda var.
10 Yorumla
+1 yılEşinin sinirlenmesi sorun bence sabırlı olması gerekiyor
30 Yorumla
+1 yılEşin durumun senin kabahatin olmadığını anlayacak kapasitede değil mi yani? Ne demek sinirlenmek. Allah sana sabır versin:/
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılabanmasın biraz tadını çıakrsın neyin abanması bu kayganlaştırıcı falan kullanın geçmezsse doktora git
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun. Sabırsızlık ilk ilişkide iyi bir şey değil. Hatta sonrakilerde de iyi değil. Tadını çıkararak yapmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle merhaba genelde yaşanan olaylar bunun için ön sevisme gerekir ayrıca alışma hareketleri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. vajinan kesinlikle genişler. kayganlaştırıcı kullanın ve öncelikle sevişin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcozulen bir sey bu sorun etme. tek sorun senin okuz kocan biraz bodoslama dalmis. sende tedirgin olunca kasildin. rahatladiginda yaparsiniz
00 Yorumla
+1 yıltedaviye başladınız mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır şartmi anlamadım ne yapmam lazim
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk önce sulandır, güzelce bir dillesin ıslansın sonra yavaşca girsin
00 Yorumla
+1 yılkro biriyle ewlilik yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılCinsel terapi
10 YorumlaÇok sakat bır durum ama aşılır buna şahit oldum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ilk girişte mi kasıyorsun kendini
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO seni rahatlatmalı
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş kaç birleşme Oldumu
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılJel sürün bolcaa