Bir erkek cinsellikte yarıyolda bırakıldığında soğuması gerekmez mi?

Eski sevgilim bana tecavüz etti. İçime girdi ve sonra ben onu ittirdim kaktırdım ama yine de devam etti. Kurtulamadim. En sonunda çıkarttım içimden ve ona dedim ki sonuca ulasamayacaksin. Beni yarıda bırakamazsin dedi. Tekrar sokmaya çalıştı ama ben ne yaptım ettim buna engel oldum. Ben mi dedim çık tepeme, istemiyorum diyorum bitti diyorum hala zorluyorsun zorla yapıyorsun sen bunu hak ediyorsun dedim. Kıllık yapıyorsun bana dedi aynen dedim sür arabayı artık dedim. Yolu uzata uzata gitti konustu konustu durdu... Cinsellik olmasin birlikte eğlenelim felan diye konuştu. İstemediğimi söyledim. Aslinda onu seviyorum ama olmasi gereken bu. İnerken de sen adi bi insansin ama yine de seni seviyorum dedi. Bir de yol boyu gülüyor sinirlerim bozuldu ya. Normalde bunu yaptıktan sonra benden soğuması gerekmez miydi? Benden uzak dursun diye yapmadığım kalmadi. Hakeret ediyorum yok, bağırıyorum yok, istediğini vermiyorum yok, ona sevmiyorum gibi davranıyorum yok, sanki iğrenç birisiymiş gibi davranıyorum yok. Beni zorla arabaya bindiriyor. Aynı iş yerindeyiz. Binmiyicem arabaya diyorum kolumdan tutup sürükleye sürükleye bindiriyor. Eve o bırakıyor. Ben anlamadim. Neden bırakmıyor beni. Yani cinsellikte yarıda bıraktım onu boşalmadan ittirdim. 15-20 dk içimde durdu sonra bi sekilde içimden çıkartmayı başardım. Yine denedi ama izin vermedim ve sonra bosalmadan bitti. Ama hala yolları uzata uzata bana bir seyler anlata anlata gitmeye devam etti. Benimle her şey normalmiş gibi konusamazsin yolu da uzatma diyorum yok onu da dinlemiyor. Ve gülerek yani çok keyifli bi sekilde yapıyor bunu.

Bir erkek cinsellikte yarıyolda bırakıldığında soğuması gerekmez mi?