Hayat işte... yani bazı şeyleri yaşamadan bilemezsin ya kıymak kıymamak değil konu yani O haddeye gelince her şey yaşıyorsun maalesef yani alkol kullanırsın aklıma gelmedi Bak şeyleri geçersin
İftira mı of ya en can sıkıcı şey bu olsa gerek insanın düzeninin bozulması kadar lanet bir şey yok ya sende evde boş kalınca böyle oluyor normal streslisin bunuda yapınca kendini iyi hissediyorsun oda hak verdim sana
Allah Allah o zaman nedir bu azginlik, yapsana seksini. Ya da al bir oyuncak ben gibi onunla halletsene isini..
Soran
+1 yıl
Partnerim yok ayrıldım
Cevap sahibi
+1 yıl
Valla o zaman knk ya normal mastürbasyon ya da ben gibi oyuncak alacan iste onunla idare edecen
Soran
+1 yıl
Sen gibi oyuncak nasıl oluyor
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben oyuncak aldim iste on ve arka deligi var silikon bir sey poposu oluyor iste, sende kizlara olan versiyonunu alacan ya da vibrator falan da olabilir o da bir oyuncaktir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Yani antidepresan da kullanabilirsin hadım edici ilaçlar var kullanabilirsin ki biz onları ben kullandım
Sen neden kullandın
Yalnizlik arkadas edinememe, intohar düşüncesi, kadınların bu kadar etinin kıymetli olması
Kıyamam sana ben
Hayat işte... yani bazı şeyleri yaşamadan bilemezsin ya kıymak kıymamak değil konu yani O haddeye gelince her şey yaşıyorsun maalesef yani alkol kullanırsın aklıma gelmedi Bak şeyleri geçersin
mastürbasyon eksiksiz ve doğru yaparak bedeninizi tanıyarak
Nasıl olacak
mastürbasyon direk klitoris odaklı yapmayarak
Aman boş ver önüne geçilmiyor bende bekarım her gün aşırı istekli uyanıyorum geçmiyor
Üzücü
Ya öyle de yapacak bişey yok başa çıkmauırym
Beni de ya oruç tutmak şehvetleri kontrol etmeni sağlar
Sanmıyorum ya
Bu bir gerçek ama. Peki nasıl azıyorsun ne sıklıkla ben de çok istekliyim
Yani her yalnız kaldigimda direkt uyarılıyorum
Vay Demek öyle yaşın kaç peki
Ben indiremedim hic mastta azaltmiy8r kismen zevkmaldiriyor yine devam ediyor
Ne kadar yoğun bir gün geçirirsen o kadar azalır. Meşgul olacağın bir aktivite bul kendine
Kanka ben de öyleyim ya. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Durduk yere kalkıyo. Millet yanlıl anlayacak aw
Nerede yaşıyosun?
Bakireysen ve aybaşı yaklastiysa normal uzak dur film izle kitap oku
Bakire değilim aybaşı olsun olmasın hep aynı
O zaman FB bukucan
O ne demek
F*uckbody duygusuz aşk olmadan o işi yapan s*ikici
Aşkla olmalı bu
Onu da ayrı bul
Boş durmaktan oluyordur. P. rno da izliyorsan kategorilerin arasında kaybolursun
İndiremezsin be abim nasıl olcak o
Bilmiyorum aşk
Şu sıralar herkeste var problem benim bile arttı son zamanlarda oysa ki benim stabil ilerliyordu baya
Bunu tetikleyen ne acaba
dünya simülasyonuna yeni güncelleme gelmiş galiba +%50 libido artışı
Çok boş zamanın mı var
Evet maalesef
Çok boş vakit olunca sende zamanı öyle harcıyorsun açıkcası ben hiç zaman bile bulamıyorum en son yüzünü ne zaman gördüm bilmiyorum
Bende eskiden çalışıyordum sonra iftiraya maruz kaldım şu an hayatım alt üst olmuş
İftira mı of ya en can sıkıcı şey bu olsa gerek insanın düzeninin bozulması kadar lanet bir şey yok ya sende evde boş kalınca böyle oluyor normal streslisin bunuda yapınca kendini iyi hissediyorsun oda hak verdim sana
Ancak böyle atlatıyorum bir de sakinleştirici kullanıyorum fakat bittikten sonra yine aklımda aynı şeyler
artık ikimizin de zamanı gelmiş ;)
İndirme yüksek kalsın
sapık zihniyetiniz midemi bulandırıyo 🤢🤮
iman ederek ve evlenerek kardesim
Bekarken ever zora sokabilir
Konuştuğun birileri var mi cinsellik hakkında
Bakiremisin knk
Hayır
Allah Allah o zaman nedir bu azginlik, yapsana seksini. Ya da al bir oyuncak ben gibi onunla halletsene isini..
Partnerim yok ayrıldım
Valla o zaman knk ya normal mastürbasyon ya da ben gibi oyuncak alacan iste onunla idare edecen
Sen gibi oyuncak nasıl oluyor
Ben oyuncak aldim iste on ve arka deligi var silikon bir sey poposu oluyor iste, sende kizlara olan versiyonunu alacan ya da vibrator falan da olabilir o da bir oyuncaktir.
Ya biri görürse
Yalniz yasiyom
Beni all
Neden🤣
Bende de öyle kendi kendine geçiyor
Duş başlığı ve deo şişesi
Seks yap
Kimle
Benimle
Bekar mısın
Evet
Çok zor ya kendin gibi birini bulmalısın ben öyle yapıyorum
Ben seni sakinleştiririm
Nasıl
Yaparız işte o işi sen ne zaman istersen
Niye aza indşresin
Sevgikin yok mu
tecrubesız mısın
sevişerek
Neden azaltmak istiyosunki
Çünkü artık ben biraz ateşlenmek istiyorum
Mümkün bu
Nasıl
Yazsan özelden mümkünmu
https://hizliresim.com/1d34dvq
evlenebilirisniz
Kız kıza dene. En güzeli bu
Yemeden geçmez
Evlen
Konuşsak bunu:)
Konuştuk senle boru döşedin
Gel yine döşerimm:)
Rahatlarsınnn
Kız istek atsana bekliyom;)
duvara kerkin kanka
Olmaz
ksde sexting yap
O da tat vermiyor artık
aynı sorun bende de var bu yaşa geldim çözemedim. psikoloğa gitsek napsak kankim
Yasin kac