Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. mastürbasyon yapabilirsin onun teknikleri var istersen anlatırız. Sexting dersen bir kişi bulup yazisarak yapıp rahatlarsın ya da istegi nasıl engellerim dersen istek gelince beyin mastürbasyon yap der elin ister oraya gitmek yerine plates sporu illada dışarı çıkıp yürüyüşle beyinin o isteğini özlersin aklına o istek geldikçe spor ya da kitap okuyarak, 5-10 bin adım atarak bastır. gece oluncada 1 parti mastürbasyon ya da sexting yap rahatla. En kolayı budur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir şey seks, doğum yapma, anne olma isteğini azaltamaz. Güvenilir birini bul nikah yapın istediğin kadar birlikte ol 👍 hem zina olmaz hemde istediğin zaman aynı eve geçersin 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Bence spor yap spor kendini engellemede etkili oluyor. Spordan sonra da bir hobi edin onunla uğraş, boş zamanın olursa yaparsın zamanını doldur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl 19 yaşında burada keşfettin asıl önemli olan bu gibi. İnsan bedenini hiç bikmez mi. Onun dışında yalnız kalma spor vs yap kafan ve bedenin dolu olsun. O sayede mastürbasyon azalır
13 Yorumla
Soran+1 yılCinselliğin ne olduğunu biliyordum tabiki. En son ilkokuldayken mastürbasyon yapmıştım, yaptığım şeyin ne olduğunu bu sitede öğrendim ve bedenimi keşfettim yani..
Soran+1 yılEvet haklısınız, sporla, kitap okumayla uğraşarak bunu yenebilirim..
- +1 yıl
Anladım. İlkokulda yapılan mastürbasyon sayılır mı pek sanmıyorum. Onun dışında keyfine bak ya öyle çok kötü bir şey değil bu da ama aşırı olursa senin hayatının önüne geçer sadece. Bu yüzden de meşgul olman iyidir. Unutma ki cinsellik de bir ihtiyaç
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSpor ev işi yorucu işler yapmaya çalış Kafanı fazla takma Kendini geliştirmeye odaklan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSallama ya nasıl 19 yaşında bu sitede keşfediyorsun cinselliği 19 yaşına kadar mağarada mı yaşıyordun?
35 Yorumla
Soran+1 yılHayır cinselliğin ne olduğunu tabiki de biliyordum fakat istekli değildim. Mastürbasyon yapmaya bu sitede başladım, en son ilkokuldayken yapmıştım çünkü. Mastın me olduğunu bu sitede öğrendim yani..
Cevap sahibi+1 yılHiç inandırıcı gelmiyor valla bacım 19 yaşına kadar nasıl mastürbasyon yapmazsın yahu hiç mi merak edip bu organ işemek dışında ne işe yarıyor diye elinle kurcalamadın 🤣 Saçma yani
Soran+1 yılİnansanız da inanmasanız da gerçek bu ne yazık ki.. Birde ben ailemdeki kadınlar tarafından, anneannem, annem, teyzem vs. hep cinsellikten korkutularak büyütüldüm. Sakın cinsel organına dokunma denilerek. Hatta ilk mastürbasyon yaptığımda anneme söylemiştim, çok korkmuştu bağırmıştı kızlığın bozulur diye. O günden sonra o organa bir daha dokunamadım
Cevap sahibi+1 yılNeyse yapacak bir şey yok ama artık o zevki aldın birkere yapmadan duramazsın 🤣
Soran+1 yılAynen😃😃Ben şu an anneme bunu söylesem istekliyim diye, çok kızar hatta ağlar bile niye cinsel isteğim var diye. O resmen benim aseksüel gibi bir şey olmamı istiyor..
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİstekli olmanız doğal da evlenmeden uzak durun.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet, evlenmeden yapmak istemiyorum zaten dinen de günah diye. Fakat şu an evlenmek de istemiyorum.😀Okumak istiyorum çünkü yks ye hazırlanıyorum. Hem de yaşımdan dolayı bir anlık şehvet ile yanlış bir evlilik yapmak istemiyorum. Geçer ya, bu yaşta normal bence de..
- +1 yıl
Bu yaşlarda normal fakat öyle sevgililik, sürtünme filan işlerine girerseniz namusunuzdan olursunuz belki de. Uzak durun bu işlerden ve kendinizi hazır hissettiğinizde evlenin.
Soran+1 yılGüncellemede de yazdım ya zaten..
En güzeli puzzle yapmak kitap okumak be yürüyüş yapmak libido artınca yürüyüşe çıkabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cinsel konulardan uzak dur o zaman
Bu siteden de :)00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbende oyleyim yapacak bir sey yok elinin altinda sonuçta boşalt ve rahatla
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBos kalma kitap vs oku
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet en iyi yorum seninkiydi😃
- +1 yıl
Kaliteli insan olmak :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl bu siteye geldikten sonra mı öğrendin mastürbasyon falan
03 Yorumla
Soran+1 yılEn son ilkokuldayken yapmıştım ne olduğunu bilmeden. Sonra bu sitede ne olduğunu öğrendim
Cevap sahibi+1 yılYani bir kere basladiysan o zevki alınca kendini ne kadar kısıtlayasan da sürekli aklına gelecek
Cevap sahibi+1 yılBu sitede takılmamak ile olacak mı 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSana destek olacak yaşam koçu gibi birini bulman gerekli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi bir partnere denk gelirsen bu muymuş demezsin emin ol
00 Yorumla
+1 yılsen uçurumdan atlamışsın nasıl dururum diyorsun. öyle bişey yok daha duramazsın boşa çırpınma zevk almaya bak :)
00 YorumlaBu siteden çıkarak kendini soyutla
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın, mastürbasyonu da azaltmayı düşünüyorum..
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siteyi terk et hahahaha
10 YorumlaAzaltamazsın libido tavan şu an sende ya oyuncak kullanıcaksın ya da birine vereceksin
00 Yorumla
+1 yılFarklı taktikler farklı cisimler deneyerek orgazmı yüksek seviyede yaşayp doymalsn
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlen seks yap rahatla başka çaren yok o sekss yapılacakk ancak öyle rahatlarsın mastürbasyonu bırakırsın...😂😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurayı sil
41 Yorumla
Soran+1 yılAynen, şu soruya gelecek cevapları bi okuyayım silicem hemen😃😃
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Üni sınavına girdin mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet, bu yıl ikinciye girdim ama yine iyi bir sonuç beklemiyorum. Bu sene tekrardan mezuna kalmayı düşünüyorum. Sorduğum soruyla ne alakası var anlayamadım😃
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
+1 yılBenim ise tam tersi bu site libidomu düşürüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah neden ki?
- +1 yıl
Bilmememiz gereken detayları yazıyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizi ve burayı terk et 🐈
10 YorumlaTavsiye verevilirim istersen
10 Yorumla
+1 yılArtık zor galiba birakman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Spor saloma git bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Bunu yaşın itibariyle normal karşıla
01 Yorumla
+1 yılBazilarinda ne yapsada azlamiyor
00 Yorumla
+1 yılBu yaşlarda böyle olur zamanla oturur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence sekstingle devam et
00 YorumlaBaşka seylere sar kendinj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılSiteden giderek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç kurtul 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani hangi seviye de bu istek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyüzeysel bazı şeyler yaşamadan aklından çıkmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılAzaltmamalisin
02 Yorumla
Soran+1 yılNiçin azaltmamalıyım peki, şu an seks yapma imkanım yok ve bu isteğin fazlalığı günlük hayatımı etkiliyor. Aklıma geliyor yani sürekli
- +1 yıl
Konustugun gorustugun guvendigin birisi varsa denemelisin, fazlasi zarar olmaz duygunu bastirdikca daha zor olur
+1 yılBurcun ne
02 Yorumla
Soran+1 yılBoğa burcuyum..
- +1 yıl
Belli oluyor akrebim bende
+1 yılboş durma bir uğraş bul
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım peki nasıl bir hobi bulmalıyım kendime?
+1 yılSakin ol kız
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılzevkini atmalisin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılantıdepreasn
00 Yorumla
+1 yılEmrindeyimmmm çıtır kadınnnn
03 Yorumla- +1 yıl
@YALNIZZPRENS sözlere bak burde dürüstlükden bahsediyorsun
- +1 yıl
Dürüstlük derken nerde bahsediyorum
- +1 yıl
Kimsin sen
Azaltamazsin
00 YorumlaBen de burada cok seyler yasadim
00 Yorumla
+1 yılŞöyle biri gelse evlensek😆
00 YorumlaSanal yap
00 Yorumla
+1 yılSanal seks yapabiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal seks neden yapamazsın çok zevkli 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni eklemeni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Azaltma
00 YorumlaMastürbasyon la
02 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum da haftada 2-3 defa. Yapınca da hemen geçiyor ne gerek vardı diye düşünüyorum
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer