Cinsel Yaşam Erkek arkadaşımı nasıl baştan çıkarabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Uzun zamandır birlikteyiz dayanamıyorum artık Erkek arkadaşımı nasıl baştan çıkarabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
benolaff Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ya sen budalamisin sen niye onu baştan çıkarıyorsun bırak o seni baştan çıkarsın neden bu zahmete giriyorsun ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yapmiyo amaaaaaa Yorumla benolaff +1 yıl Yeteri kadar seksi misin peki Yorumla Soran +1 yıl Oyleyimdir herhalde yani inşallah Yorumla benolaff +1 yıl Bunu görmeden bir şey diyemem ama inşallah diyelim Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seni istiyorum beni s.. kk dee yapar elini pantolunun icine at çüküyle oyna 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Oha dayı yavas SonMohikan71 +1 yıl O zaman bekle dur o elini senin vajinana atmadikca bir sey olmaz Soran +1 yıl Dayı bak düzgün konus SonMohikan71 +1 yıl Sen ne istiyon hem istiyon hem istemiyon sen önce onu düşün SonMohikan71 +1 yıl Ayrica dayi senin babandir gel cebime gir istersen kazik kadar olmussun ben senin neerden dayin oluyom Soran +1 yıl Tamam dayı SonMohikan71 +1 yıl Sen de bakmaya devam et Soran +1 yıl Tamam bakam
etafile Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. kilodunun yanından vajinanın bir parçasını ona göster yeterli 0 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Otururken kucağına çık, kalçanı sürt ve öpüşmeye başla 0 0 Yorumla
Istekli0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı. Artık dayanıyorum dik beni lütfen de 😂💦💦 0 0 Yorumla
SevgilimKaynanam Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Sevgilim beni taytı ile delirtiyor deniyebilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tayt mı Yorumla SevgilimKaynanam +1 yıl Evet Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı. Uzun zamandan kastınız nedir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 6 ay kadar Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Hım yaşlar kaç duurm ne falan bilmek lazım tabi. ama ufak ufak...😄 Yorumla Soran +1 yıl Tabi tabi Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Gizliden çıkarsan bir şey sorcam Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cinsel isteği mi çok zayıf 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Direkt konuya dal dünden razi olur zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızlar kudurmuş devrem 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerin böyle durumlari yok tabi Cevap sahibi +1 yıl Erkeklerin hepsi kudurduğu için kızlar gözükmüyor zaten o yüzden egoistler Soran +1 yıl Olabilir belki ama hem cinsime laf ettirmemmmm Cevap sahibi +1 yıl Peki sen bilirsin ya bana bakan yok zaten bilmiyorum o duyguyu Soran +1 yıl Ahbe amcam sana da düser biri bakam bekle Cevap sahibi +1 yıl Amca mı hsjdjf 23 yaşındayım ya gencim Cevap sahibi +1 yıl Bana amca diyorsan 15 yaşındasın herhalde Soran +1 yıl Gençsin gençsin Cevap sahibi +1 yıl İyi ya jdjfjf Cevap sahibi +1 yıl Ben ruhen çökmezsem genciö Soran +1 yıl Hadi inşallah Cevap sahibi +1 yıl İnş diyelim dikkat et kendine iyi akşamlar Soran +1 yıl İyi aksamlarrr
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çıplak sürtünürsen dayanamaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İlk onun hareket etmesi lazım ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen pantolonunun düğmesini aç indir oda seninkini çıkarır zaten Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bunu senin soruyor olman üzücü 0 8 Yorumla Soran +1 yıl E biraz oyle Yorumla Kadirk34 +1 yıl Sana fırsat vermemesi gerekiyordu Yorumla Soran +1 yıl Yapcak bişey yok iş yine kızlara kaldı Yorumla Kadirk34 +1 yıl O zaman kadınlığını kullan Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani Yorumla Kadirk34 +1 yıl Bilmiyorum ortamınızı belki baş başa kaldığında tahrik etmek gibi Yorumla Soran +1 yıl Tamm Yorumla Kadirk34 +1 yıl Aklıma takılan bir şey olduğunda her zaman yazabilirsin Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Açık açık söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Utanıyorum Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl Bunun utanması olmaz Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Anasına sov 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yakismaz Yorumla
therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nude at 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabiki Yorumla
Fafof07 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl neye dayanamıyorsun 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Sorumu bu Yorumla Fafof07 +1 yıl erkek arkadaşın anlamıyor mu Yorumla Soran +1 yıl Farkettirmiyorum Yorumla Fafof07 +1 yıl Niye ki? ne zamandır böyle isteklendin Yorumla Soran +1 yıl Yakın zamanda Yorumla Fafof07 +1 yıl ee söyle bişey yok ki Yorumla Soran +1 yıl Utaniyom Yorumla Soran +1 yıl Utaniyom knk Yorumla Fafof07 +1 yıl tamam akıl verelim işte Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Dişiliğini kullan 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kolay aslında 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tık yok mu senle iken 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yani çok var diyemem Cevap sahibi +1 yıl Taktik ister misin denemek için Soran +1 yıl İstemesem soruyu buraya yazarmiyim kardesim Soran +1 yıl Özelsin Soran +1 yıl Hesap gizli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ya sen budalamisin sen niye onu baştan çıkarıyorsun bırak o seni baştan çıkarsın neden bu zahmete giriyorsun ki
Yapmiyo amaaaaaa
Yeteri kadar seksi misin peki
Oyleyimdir herhalde yani inşallah
Bunu görmeden bir şey diyemem ama inşallah diyelim
Seni istiyorum beni s.. kk dee yapar elini pantolunun icine at çüküyle oyna
Oha dayı yavas
O zaman bekle dur o elini senin vajinana atmadikca bir sey olmaz
Dayı bak düzgün konus
Sen ne istiyon hem istiyon hem istemiyon sen önce onu düşün
Ayrica dayi senin babandir gel cebime gir istersen kazik kadar olmussun ben senin neerden dayin oluyom
Tamam dayı
Sen de bakmaya devam et
Tamam bakam
kilodunun yanından vajinanın bir parçasını ona göster yeterli
Otururken kucağına çık, kalçanı sürt ve öpüşmeye başla
Artık dayanıyorum dik beni lütfen de
😂💦💦
Sevgilim beni taytı ile delirtiyor deniyebilirsin
Tayt mı
Evet
Mini etek siyah çorap dekolte bluz giy yanına git kucağına otur
Uzun zamandan kastınız nedir