Erkek arkadaşımla aparta gideceğiz onu nasıl baştan çıkarırım nasıl hareketler yapıyım kucağına filan mı oturmalıyım nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum öpüşme dışında bir şey olmadı olsun istiyorum bir kaç taktik verebilir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl- Bu, her zaman işe yarayan bir kelime söylemeden bir erkeği baştan çıkarmak için basit , etkili ve eski yaklaşımdır. Onunla dalga geç! sana dokunmasına izin verme. Karşısında mesela dondurma yiyebilir akan dondurmayı parmaklarınla yalarken ona hafif gülümseyerek bakabilirsin. Ama unutma dokunmasına izin yok!
- Buluşma öncesi ona erotik mesajlar at. Bu sana onun tepkilerini ölçme şansı da verir.
- Kokunun baştan çıkarma oyunlarında etkisi büyüktür. Kışkırtıcı ve sana yakışan bir kokun olsun
- MAsaj yap. Bu en güzel yöntemlerden bitidir. Yüz üstü yatır, bacaklarını iki yana açarak üzerine otur ve sırtına masaj yap.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Taktik maktik yok bam bam bam
Şöyle söyleyeyim o an yaşınla arzuların isteklerin sizi yönlendirmesi ile zaten tak diye gerek kalmayacak kendiliğinden olacak her şey yani bu böyle kağıda yazılıp da ezberlenip yapılacak bir şey değil duygularla hareket edilecek bir şey00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kesinlikle güzel giyinerek. Ve güzel seksi kokarak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Birlikte basit yiyecek birşeyler hazırlayıp belirlediğiniz romantik birazda cinsellik içeren film seyredin. Filmi sıkıca sarılıp ya da onun kucağına yatıp öyle seyredin. İç gıcıklayıcı sahnelerde gülümseyerek yüzüne bakın ve başınızı onun kasığında oynatacak şekilde hareket edin. Mutlaka ayarları bozulacaktır :)
00 Yorumla
+1 yılÖnce hiçbir şey yapma, en zevkli kısım bu çünkü. Bir erkeğin sen yükseltmeden yükselmesi.. Sonrasında sohbet ederken biraz biraz dudaklarını ısır, ellerini çenene koy, arada dudaklarını yala, kendi boynuna dokun kaşır gibi yap. Ellerini sevgilinin bacaklarına koy ve yavaş yavaş bacaklarının iç kısmına doğru ilerle. Bacaklarının iç kısmına geldiğinde sohbet esnasında tırnaklarınla daireler çiz yavaş yavaş hissettirerek. Buradan sonrası sende artık.
11 YorumlaKucağına otur öpüş birden. Daha çok baştan çıkacaktır.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba..
Partnerinin etkileneceği gözlerini şenlendireceği seksi kıyafetler giyebilirsin. Ayrıca partnerinin haz aldığı uç noktalarını bilmen gerek. Böylece o bölgelerle ilgilenerek uğraşarak onuda tahrik edebilirsin..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynı düşünce içerisindeydim bir şey yapmama gerek kalmadı gayet sakin bir şekilde bir şeyler içerken ellerini saçlarıma geçirip dudağıma yapıştı, ❤️❤️ Anı yaşayın
21 Yorumla
Soran+1 yılDaha fazla istekli olsun istiyorum nasıl davranmam gerek neler konuşmam nasıl ses cikarmam. vs
- Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılEtek giy içine bir şey giyme karşısında bacağını aç
07 Yorumla
Soran+1 yılUzun tişört giyip denerim
- +1 yıl
Kesinlikle üzerine atlar
- +1 yıl
Bende görmek isterdim öyle 😅
Soran+1 yılHiç gördün mü
- +1 yıl
Çok gördüm
Soran+1 yılNasıl bir his
- +1 yıl
Bence harika bir his ama burdan detay yazamam 😉
+1 yılA... q kendini becerteceksin bir şey bilmiyorsun hshshhs nasıl bir bilgisiz orpiiisinn sen
10 YorumlaAparta gidiyor olman zaten yeterli o gerekeni yapar😎
00 Yorumla
+1 yılHer ayın her günü 23 kere sorulan kız sorularından😛😀
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAniden s! kini tut sonra lorke lorke diye oyna halay çektir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey yapmana gerek yok ateşle barut yan yana durmaz. Aparta gidiyorsanız amaç belli zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer türlü silkecek zaten m. etme
72 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılAletine dokun o seni soyr zaten
00 Yorumla Sen seviş sürtün devamı gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 880 cevap paylaştı.
+1 yılKucağına oturup yakanı açsan yeter zaten 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcumadan gomecek saaa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSürt azıcık göster gerisi onda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. öpüşme ile başla gerisi gelir
00 Yorumla
+1 yılKülot giyme mesela
00 YorumlaOralla tabiki
00 Yorumla
+1 yılHalay çek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlla kendini...
00 YorumlaFrikik ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAradığın şeyler bende
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem