Yurtdışına taşındım 2 yıl önce. 7 senelik ilişkim vardı nişanlandık felan sonra biz ayrıldık. O yüzden başka ülkeye gitmiştim. Hayatımda hiç kimse olmadı ilk 1 sene sonra bir alman ile tanıştım. O kadar güzeldi ki her anımız dedim tamam ya aşk bu. Ayrıca benden 5 yaş büyük ve olgundu bana hep bir şeyler katıyordu. Neyse depremden 2 gün önce memlekete gittim oda Almanya’ya gitti bir kaç günlüğüne. Türkiye’de olduğum gün bana mesaj geldi instagramdan. Sen evli olduğunu bilmiyormusun onun sen o… musun 2.5 yaşında bir çocuğu var 7 yıllık evli diye. Ve Türkçe. Aradılar beni meğersem evliymiş Türk bi kadınla. Boşanma aşamasındaymış işlemler şu bu. Neyse ayrıldım 2 gün sonra deprem oldu baya rezil haldeydik ailece gidecek yer yok elimdeki parayla ailemi oradan oraya görüyorum olmuyor. O arada aradı akıl verdi ailemi getir evin var evinde kalsınlar şu bu dedi ben yaşadığım ülkeye ailemi aldım gittim oda sağolsun yardım etti işlemlerde şunda bunda. Neyse gittik konuştu benimle olabilir ayrılabilir bende 7 sene nişanlımla her haltı ettim dedim biraz kabullendim. Zaten ayrıldılar felan. Bana dedi biz Almanya’ya gitmeyeceğiz. Dedim iyi çocuğu karısı göz önünde değil hayatımıza etkisi olmaz. Evlendik bi çocuğumuz var şuna 1 aylık. Ve lanet olası almanyadayız. Eski eşiyle yaşadığı evi yeniden yaptık eşya aldık felan düzüyoruz. Derken çocuğunu haftada bir kadının evinden alıp benimle beraber aktivite yaptırıyor. Çocuğu alıştırmaya çalışıyor. Ben çok rahatsız oluyorum çocuğu her o kadıbıb evinden aldığında görüyor konuşuyor ister istemez. Bu beni çok sinirlendiriyor hep kavga ediyorum. Bu evde yaşamak istemiyorum onların anısı var. seks bile yapmak istemiyorum evde rahat değilim midem bulanıyor artık düşünmekten. Sürekli belge şu bu var ikisinin adına geçmişten kalan evi temizlerken onlar çıkıyor. Deliriyorum. Bana ne söz vermişti şimdi neredeyiz. Şaka gibi. Ben takıntılı biriyim ve bunları hazmedemiyorum. 1 ayda doğumdan sonra 13 kilo kaybettim. Stresten. Adam bunu umursamıyor bile. Yalan söylüyor sürekli. Bi takım elbise buldum kuru temizlemeden gelmiş tarih yazıyor düğününden bir ay sonra verilmiş. Bilerek soruyorum bu elbise bu mu diye diyor yok 2 sene sonra aldım bunu diyor. Gözümle gördüğümü inkar ediyor sen hastasın kendi kafandan kuruyorsun diyor. Kabullenmemem çok normal değil mi şu an? Ben sevdiğim adamı paylaşamıyorum ve bunlar bana ağır geliyor. Açıkçası pişman gibiyim de bu şartlar ile evlendiğim için. Ne yapacağım bilmiyorum ama artık mutlu değilim değiliz her an çekip gidesim var.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın senden önce bir hayatı vardı ve o hayatından kurtulamayacağı izleride var. Evlenmeden önce bunları biliyordun ve evlendikten sonra bir şeylerin değişmesini istiyorsun ancak öyle bir dünya yok. Ya kabulleneceksin ya da bırakıp gideceksin. Bu şekilde sıkboğaz ederek hem adamın hem kendi hayatını mahvediyorsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki normal değil, ve çok takıntılısın. Yaşadıkların çok normal ve olağan durumlar. Bir psikologla gorusmeni önemle tavsiye ediyorum , yoksa maalesef diyorum. Bunlar seni anlamadığım anlamına gelmiyor. Özellikle hassas bir dönemden geçtiğin bir zaman dilimi içindesin. Biraz sabret anlayışlı. olmaya çalış imkanın varsa bir psikologtan destek al
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama sen kendin kaşındın baştan söyleyecektin eski eşinle yaşadığın bu evde yaşamak istemiyorum diyecektin kabul etmişsin anladığım kadarıyla kimlik pasaport için şimdi oturum alınca zoruna gidiyor. Otur oturduğun yerde evine çocuğuna bak.
09 Yorumla
Soran+1 yılKimlik pasaporta ihtiyacım yok herhangi bir oturuma da ondan önce de benim Dubai’de oturumum vardı zaten işim vardı. Başvuru yaptığımızda Dubai’den 1 günde geliyor pasaportlarımız evimize onaylanmış şekilde. Ben ayrıca şu an Almanya da turist olarak kalıyorum aile birleşimine bile başvurmadım.
Soran+1 yılBabası kanser hastalıpına yakalandığı için geldik 77 yaşında ve yanında oğlu olması gerek diye. Benim hiç burada yaşama planım olmadı
- +1 yıl
Hepsine tamam belli seviyorsun adamı ama çocuğunu kabullenmemen çok tuhaf çocuk sonuçta bilerek evlendin adamla her neyse çocuğun bile olmuş ondan daha neyi kurcalıyorsun ki bak evine çocuğuna
Soran+1 yılHaklısın işte öyle kolay olmuyor pat diye kabullenmek. Bugün bi psikoloğa yazdım terapi alıcam başka çaresi yok gibş
- +1 yıl
Boşluğa düşme al karşına onu konuş bu şekilde kabullenmişsin arada çocuk var baktın değişmiyor saygılı olmuyor sana bırak hem Almanya’da yaşamayıp nerede yaşamak istiyordun söylemedin mi en başta?
Soran+1 yılSöyledim ikimizde Dubai’de yaşayacaktık öyle istiyorduk doğumdan sonra babası da böyle olunca Almanya planı başladı
- +1 yıl
Olan olmuş sen yuvana sahip çık eski eşinden çocuğu gelir kötü davranma çocuktur çocuk için illaki görüşecekler, aynı durumum Almanya’da oldu kız bir çocuk sahibiydi evlenecektik baktım hep eski eşiyle çocuk için konuşuyorlar yapamadım Almanya’yı bana terk ettirdi.
Soran+1 yılYok çocukla aram iyi daha 3 yaşında ve melek sonuçta o çocuk ne günahı var. Sadece işte senin durum gibi görmesi onu her hafta beni rahatsız ediyor o kadar. Deneyeceğim bir kaç yıl. Ama bazen gençliğimin her dakikasını bunu düşünerek geçirmek beni üzüyor. Hiç tanımadığım bilmediğim insanlar hayatımın içine ediyor. Bu benim başıma gelmemeliydi
- +1 yıl
Her şey toz pembe geldi evlenirken görmedin bunları böyle yaşayamazsın böyle evinde huzur olmaz, fransadayım bende biriyle tanıştım tam evlilik amaçlı konuştuk aradan 2 ay geçti ben seni sevemiyorum diyor bitirdi 20 gündür şimdi yazmış nasılsın merak ettim eski halim olsaydı seviyor derdim ama beni cepte tutmaya çalışıyor farkındayım, ve bir daha yazmaması için rica ettim ufacık aklınla beni cepte tutacağını sanıyorsun dedim korkuyorum sana evet demeye diyor ben daha güvenmiyorum bitti. Mantığını kullan sende önce kendine değer ver hasta olma düşüne düşüne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Almanla olman bile yanlış bir Türk olarak. Ne kadar Avrupa meraklısısınız
01 Yorumla
Soran+1 yılAvrupa’da değil Asya’da tanıştık bende trde yaşamıyorum. Avrupa hayalim hiç olmadı annesi babası Almanya’da doğup büyüyen birisi olarak. Biri aracılığı ile hiçbir hakka sahip olmak gibi derdim de yok. İnsan insandır. Türk alman Rus Arap farketmez.
+1 yılSen sağlıklı dusunememissin. O da bundan faydalanmis.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım gençliğimde yaptığım en büyük hata oldu…
- +1 yıl
O çakallık yapmış. Bir de sana yardım eli uzatınca "işte bu " dedin o şanslı ama. Evlenmiş boşanmış olmasına rağmen eski karsindan daha genç daha güzel birini buldu.
Bu tiyatro bitene kadar da rol yapmış. Belkide Almanya turkiyeye uzak diye senin birsey yapamayacağını düşünüyor.
Hayatım adam evli imiş ve bir geçmişi var artık bunu kabul et. Yapacak bişeyin yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnormal değil bu şekilde kendini yorarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTakıntılısın.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler