Cinsel Yaşam Seks yapmak istemiyorum ne yapacağım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Zorla seks yapıyorum bıktım artık napıcam Seks yapmak istemiyorum ne yapacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aklını kullanarak bir koruma kalkanı kullanmayı dene... Bir sürü senaryo yazabilirim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla Sundaddy 1 yıl Sana farkındalık yaratmak hoşuma gider ya da yol göstermek... Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Verme o zaman ne söyleniyon... İstediğinde yaparsın... 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Vermeymiş kocam kalıplı nası karşı koyayım kollarımı sıkıyor Yorumla Savvron 1 yıl Hmmm sık yapıyorsa onunla konuşmalısın. En azından istekleneceğin zamanı beklese seks aslında onun için de daha zevkli olur, sen de istekli olduğundan. Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. E yapma 1 2 Yorumla Soran 1 yıl resmen tcvze ugruyorum yapma diyosunuz elimde değil HeartofFire 1 yıl kes ver ağzına elemanın uyurken
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlimisin ze zorla yapiyon 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Yapmak istemediğini söyleyin çekinmeye gerek yok 0 0 Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Bir süre ara vermen seni de mental olarak toparlar 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yapmak zorunda değilsin 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Arzuladığı in kişiyle yap o zamam 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zorla güzellik olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Evliysen sıkıntı Sonu boşanma olur. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evliyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Psikiyatri uzmanına danışın bence sorunu aşmak için Birde acaba gerçek sorun kimde oda var Yorumla
kirlisohbetler Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Evli misin? Eşin mi zorluyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kocam kim olcak Yorumla kirlisohbetler 1 yıl Başım ağrıyor dersin 😊 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Neden zorla 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Beton dök 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden zorla 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Nasıl zorla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Aklını kullanarak bir koruma kalkanı kullanmayı dene... Bir sürü senaryo yazabilirim
Olur
Sana farkındalık yaratmak hoşuma gider ya da yol göstermek...
Verme o zaman ne söyleniyon... İstediğinde yaparsın...
Vermeymiş kocam kalıplı nası karşı koyayım kollarımı sıkıyor
Hmmm sık yapıyorsa onunla konuşmalısın. En azından istekleneceğin zamanı beklese seks aslında onun için de daha zevkli olur, sen de istekli olduğundan.
E yapma
resmen tcvze ugruyorum yapma diyosunuz elimde değil
kes ver ağzına elemanın uyurken
Evlimisin ze zorla yapiyon
Yapmak istemediğini söyleyin çekinmeye gerek yok
Bir süre ara vermen seni de mental olarak toparlar
Yapmak zorunda değilsin
Zorla? TEcavüz?
Arzuladığı in kişiyle yap o zamam
Nasıl yani zorla derken
Mesela nasıl zorla?
Yapma niye zorla yapıyosun ki
Zorla güzellik olmaz
Evliysen sıkıntı Sonu boşanma olur.
Evliyim
Psikiyatri uzmanına danışın bence sorunu aşmak için Birde acaba gerçek sorun kimde oda var
Evli misin? Eşin mi zorluyor
Kocam kim olcak
Başım ağrıyor dersin 😊
Kimle yapıyorsun?
Kimle yapıyorsun ki
Neden zorla
Neden zorla
Beton dök
Tamam abi
Neden zorla
Nasıl zorla
E yapma sende