Cinsel Yaşam İlişkiye girmek sağlık için yararlı mıdır? Zeynepvcıı Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 İlişkiye girmek sağlık için yararlı mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Seks insanı Mentel ve fiziksel olarak rahatlatır gevşetir sinirini stresini alır. Daha mutlu daha pozitif daha olumlu bir insan yapar 0 0 Yorumla
Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle yararlıdır insanı rahatlatıyor stresten falan uzaklaştırıyor 3 1 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Kesinlikle Yorumla
CheraRafti Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Çok çok zararlı. Cinsel ilişkiye sadece çocuk yapmak için girmeliyiz. Diğer türlü tamponlar zarar görüyor, boşuna kurşun parası gidiyor. 0 0 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sabit ilişki evet ama sürekli farklı insan ile. olan hijyenik değil. ve hastalık bulaşır 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Yararlı, spor yapmaktan daha yararlı olduğunu söylemek mümkün. 0 0 Yorumla
SehzadeSelimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl aynen a m s ikmelere doyamiyorum hergun s ikisiyorum 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Mental olarak bana iyi geldiği kesin 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Azı yarar fazlası zarar 0 0 Yorumla
Miami-boy Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Sağlık ile ne alakası var 0 0 Yorumla
hocansenicokseviyor Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet. Çok yararlı. 0 0 Yorumla
Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. Bir kişi ile evet 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Seks insanı Mentel ve fiziksel olarak rahatlatır gevşetir sinirini stresini alır. Daha mutlu daha pozitif daha olumlu bir insan yapar
Kesinlikle yararlıdır insanı rahatlatıyor stresten falan uzaklaştırıyor
Kesinlikle
Çok çok zararlı. Cinsel ilişkiye sadece çocuk yapmak için girmeliyiz. Diğer türlü tamponlar zarar görüyor, boşuna kurşun parası gidiyor.
Sabit ilişki evet ama sürekli farklı insan ile. olan hijyenik değil. ve hastalık bulaşır
Yararlı, spor yapmaktan daha yararlı olduğunu söylemek mümkün.
aynen a m s ikmelere doyamiyorum hergun s ikisiyorum
Mental olarak bana iyi geldiği kesin
Azı yarar fazlası zarar
Zampara lar bu soruyu beğendi
Sağlık ile ne alakası var
Kesinlikle
Spor bir nevi
Evet
Evet. Çok yararlı.
Bir kişi ile evet
Sen ne siklikla giriyosun
Öyle diyorlar