Sayının ereksiyonla alakası yok. Ön sevişmede ve girecegi esnada bir yumuşaklık varsa sertlesmiyorsa veya bir kadın olarak yarım saatini harcıyorsan sertleşmesi için işte o zaman ereksiyon sorunu vardır
3/4 çok normal tabi bu sayıyı fazla bulan insanlar da olması çok olağan durum düzenli ilişki de güne yayında 6 çıkan olur ama iç dünyasında libodo istek arzu zevki taşıyan insanların 6 sayısına çıkacağına inanıyorum herkes çıkamaz bu rakamda ilişkiye
Erkekler Ne Diyor
Libidoya bağlı, hergun için demiyorum ama bir başlarsa 7 olabilir mi olabilir? Yaşadık gördük hahahahah
3 zor yapan birisinin ereksiyon sorunu varmıdır
Sayının ereksiyonla alakası yok. Ön sevişmede ve girecegi esnada bir yumuşaklık varsa sertlesmiyorsa veya bir kadın olarak yarım saatini harcıyorsan sertleşmesi için işte o zaman ereksiyon sorunu vardır
3 yetmedi galiba :')
Amaç yetme değil evlendiğim kişiden bu sebepten dolayı ayrılicaz ve benden saklıyor bu durumu bende sizlere sorarak öğrenmeye çalışıyorum
okkeydir evli oldugunu bilmiyordum. Dediğim gibi ereksiyon problemi o şekilde olur. 3 yapsa bile çabuk bitiyorsa erken boşalma sorunu vardır
2 3 idealdir fazlasi vücudu yorabilir. Ve sayisi arttıkça ilk yaptigin zevki vermez. Burdakiler simdi abartarak soylerler ama herseyin fazlası zaten zararlidir.
Teşekkür ederim
Rica ederim burada abartanlara cok inanma 😀
4 yapıp zorlanıyor ve kalbi hızlı hızlı atıyorsa hasta mı olmuş oluyor
Hasta olsa 3 tanesini hic yapamaz. Gayet normal bence birde vücudu hantalsa yani hareket yapmıyorsa bundan dolayı da vucut hemen yorulabiliyor
Günde 5 6 kez girerdim o yaşlarda her birinde 2 orgazm
3 ü zor yapan birisinin ereksiyon sorunu varmıdır
Vardır. Erken boşalıyor mu
Evet
Yeterli doyuma ulastiramaz seni
Boyutu kaç cm
10 ya da 12
Ciddi misin? 21.5 benimki
Ne attın be 🤣
Görende bişey görmedik sanicak
Teyitli video mevcut 😂
Sırf bunu diyenlere özel
Bkunu çıkarmamak gerek 2 yeterli yani her gün olsun kaliteli olsun amaç haz ve kalite doyum sayı değil
Bu erkeğe göre değişir benim 6 kez günde ilişkiye girdiğim oluyor du normal olarak 3/4 kez girebilir
Yani 3 4 zor yapıyorsa normalmidir her erkek çıkabilir mi 6 ya
3/4 çok normal tabi bu sayıyı fazla bulan insanlar da olması çok olağan durum düzenli ilişki de güne yayında 6 çıkan olur ama iç dünyasında libodo istek arzu zevki taşıyan insanların 6 sayısına çıkacağına inanıyorum herkes çıkamaz bu rakamda ilişkiye
26'yım, yani sigara molaları ve ufak dinlenmelerle 7-8 saat sürmüştü geçen günü.
Aynı gün içinde 4 farklı kadınla seks yapmıştım 🙄 ikişer kez hemde.
Kaç kez girsin isterdin
Bilmem 2 kez giriyorum
İsteğe bağlı. Max 3 defa iyi
En az iki eğer karşıda istekliyse daha fazla
En az iki normal mi
Normal ama sen karşılık verip daha çok istiyorsan 7. 8 bile olur dayana bilirsin
Yani o yaştaki sağlıklı bir erkek 7. 8 yapabilir diyosun dimi
Yapar rahatlıkla 35 yasında ben yapıyorsam ama sınırsız doyumsuz olması
Ne ballı anlattın erkek olasım geldi 🤣
Eminim olsan etrafında yapmadığın kız kadın kalmazdı😋 ama bir kadın daha fazla cinsellikten daha fazla zevk alır nefis olayı
Peki 4 ü zorla yapıyorsa kalbi cikicak gibi atıyorsa hasta mı olmuş oluyor
9-10 kere de olabilir
Partnere bağlı eğer tahrik eder azdirirsa 10 olur
Günde en az 2 olmalii