23 yaşındayım ve 28 yaşındaki bir Avrupalı çocukla flört ediyorum. Galiba sevgili aşamasına geçeceğiz. Ben şimdiye kadar seks yapmadım. Zaten biliyorsunuz Avrupa'da erken yaşta seks yapmak normal herneyse ben seks yapmadığım için çocuk benle dalga geçer mi? Yoksa umursamaz mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılBen 30 yaşına girdim ben de yapmadım. Bizim ülkede kolay değil yapmak. Aman ahlaksız olmayayım aman doğru insanı bekleyeyim aman ailemin zoruna gitmesin aman aileme yalan söylemek zorunda kalmayayım aman işim gücüm olsun kendi ayaklarım üzerinde durayım da sevgilim kişisiyle yemeğe oraya buraya gidince masrafımı ona çektirmeyeyim aman ayrı evim falan olsun da kendi evimde sevişeyim diye diye 30 yaşına kadar bekledik. Git gide her şey daha da imkansızlaştı. Sırf mesleğim olsun kendi ayaklarım üzerinde durabileyim bir maaşım olsun kredi çekip maaşımla bir araba alayım sonra bir ev alayım. Sevgilimle kız arkadaşlarımla gezeyim tozayım eğleneyim diye üniversite okudum. Şimdi de işim yok. Atanamıyorum. Allah. B. elanı versin akp ve Türk halkı.
11 Yorumla- +1 yıl
Bizim ömrümüzü vererek sahip olduğumuz yaşantıya onlar zaten sahipler. Biz kadar çabalamaları gerekmiyor. Aslında mesele seks yapmak yapamamak meselesi değil. Bu konu bu kadar sığ bir konu değil mesele bireyselleşememek birey olamamak. Kendi hayatını kendin kuramamak ve karar alamamak. Mesele bu. Atanıp iş güç sahibi olunca her gelene de verecek değilim. Ama insanlara çevreme hatta sevgilime/kocama/aileme ben öyle istedim diyebilmek. Bu şekilde uygun gördüm diyebilmek ve bu her şey için geçerli. Mesele birey olabilmek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
23Cevap
Bunu normalleştirmeye çalışan bir sürü inek var namusunuzu koruyun boşverin ayrıl ondanda sokak suzmesinden
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAvrupalılar Türklerin hassasiyetini biliyor aslında. Yetişkin birisinin dalga geçeceğini sanmıyorum. Ergen olsa dalga geçerdi.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl32 yasindayim ben de hala yapmadim onlarda da var yapmayanlar hepsi yapiyor diye bir sey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAma Avrupa'da herkes yapıyor normal onlar için. Böyle diyorlar. Ayrıca çocuk Türk değil
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani dalga geçmez bence ilk yapacagin için onunla hatta hoşuna bile gider
02 Yorumla
Soran+1 yılÇunkü avrupada herkes seks yapar diye duydum o yüzden acaba bana güler mi
- +1 yıl
Yok ya gülmez hoşuna gider kesin sende istekli istekli biriysen zaten zevk fazlaca alır
28 yaşında bir birey bu konuda dalga geçiyor ise 28 yaşında bir ergenle konuşuyorsun demektir. fyi
02 Yorumla
Soran+1 yılNebileyim onların kültürü farklı her yaşta seks yaparlar diye duydum 😅
+1 yılMuhafazakarlar her dinde her coğrafyada bulunur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun dalga geçilecek bir konu olduğunu nerden çıkarttın? boş ver ilişkini yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüslüman tanidiklari varsa cok garip bulmaz yoksa sasirir sadece niye dalga gecsin
00 Yorumla
+1 yılDalga geçmez hoşuna gider ama hemen yakınlaşmayın seks yapma yani önerim olacak gizlisin nasıl yapalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 31 yaşındayım halen bakirim hiç olmadı daha önce bsey doğru zamanda doğru insanla olsun istedim için erteledim hep
04 Yorumla
Soran+1 yılAma çocuk Türk değil. Onların kültürü farklı. Güler mi acaba bana
Soran+1 yılAnliyorum seni ben de dogru insanla yapmayı bekledim hep
Cevap sahibi+1 yılYooo sanmam sünnetli mi oğlan 😀
Cevap sahibi+1 yılAylar oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak
Avrupalıyla oluyorsan senin taaaa..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin Türk olduğunu biliyor. Buna hazırlıklıdır.
00 Yorumla Alay edilecek sebep yok
00 Yorumla
+1 yılOnu ilgilendirmiyor hanfendi
02 Yorumla- +1 yıl
Morofotlo korbogo
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Umurunda olmasın geçemez
00 Yorumlaİstersen yapalım tecrübe amaçlı 🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılUmursayacağını pek sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılElin yabancısıyla mı 😒
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Doğru insanı bekledim dersin alay etmez
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılniye geçsin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılseni s1ker o
00 Yorumla
+1 yılGeçmez
00 Yorumla
+1 yılEtmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl- Sen onla yaparmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHallederiz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin utanmana gönlümüz eazı olmaz
+1 yılHoşuna gider