Seks yapmadığım için sevgilime eziyet mi ediyorum?

Herkese merhaba 9 aylık bir ilişki ve onu seviyorum. O 26 yaşında bende 25. Daha önce seks hayatım, en ufak yakınlaşma bile olmadı. Bu ilişkimde güvendiğim ve ten uyumu olduğu için bazı şeyleri yine sınırlarım doğrultusunda yaşıyorum. Seks yapmıyoruz. Onu seviyorum beni arzuladığını seks yapmak istediğini de biliyorum. İlişkinin başında seks olayını evleneceğim insanla bir ciddiyet olduğu dönem yapmak istediğimi söyledim. O da saygı duyup 9 aydır illa seks olacak diye sıkıştırmadı. O daha önce birliktelik yaşamış. Ben hem yetiştirilme tarzımdan ötürü hem toplumsal baskı hem de sonrasında yaşayacağım psikolojik bunalımdan ötürü yapamam. Onu istiyorum ama sonrasında pişman olacağımı da biliyorum. Sizce eziyet mi ediyorum? O işini gücünü eline aldı gayet saygın bir mesleği var. Benim de gayet iyi ama sınava hazırlanıyorum. şu an evlilik söz konusu değil gibi. Bahsini de açmıyor açıkçası ve bende kendi işimi oturtmadan evlenemem. Ne yapacağım? 3 ay sonra da farklı şehirlerde yaşıyor olacağız. Ona eziyet mi ediyorum? Nasıl olacak bu iş nasıl yürür?
Seks yapmadığım için sevgilime eziyet mi ediyorum?