Bakire değilim evet ama artık seks de yapmak istemiyorum sevgilim yapmak istediğinde hayır dersem hem bakire değilsin hem de benimle neden yapmıyorsun der mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka yaaa bu bir tercih meselesi ona hesap mı vereceksin bir de. Ay şaka gibi bir soru gerçekten oldu olacak bakire değilsin diye isteyen herkese ver. olur mu hiç öyle şey düşüncen bile ahlaksızca geçmişte ne yapıp yapmadigin beni ilgilendirmez ama bu soru aşırı m. a. l. c. a
03 Yorumla- +1 yıl
Bakireliği. Konuşulması bile kabalık degilmi zaten.. o raddeye gelmemisler ki daha
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle öyle ahlaksızlık iyice kol geziyor resmen... tamam birisiyle yaptın diye başkalarıyla yapıp yapmayacağına başkası karar vermez veremez kan benim damar benim yani başkaları ne karışıyor
Cevap sahibi+1 yılCinsellik bir sakız değil ya ona verdin ban da ver ne. Böyle bir şey olabilir mi şaka mı yapıyorsunuz
En İyi Cevaplar
+1 yılDeğilsin. Zorlarsa pişmanım de. Aynı hataya iki defa düşmek istemiyorum de. Bu kadını obje olarak görmenin zirvesindeki olaylardan biri. Hani çkolata paketini açmaya kimse kıyamaz ama açılınca herkes bir parça ister. Sorun sen çikolata değilsin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de değilsin her bakire olmayan mutlaka konuştu her kişiyle yatıp kalkacak diye bir şey yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılZorunda değilsin tabi ki
00 Yorumla
+1 yılKim ne derse desin bakire olmayan kizlar biz erkeklere gore eger evli degilse eskortmus ya da hayat kadiniymis nasil olsa kaybedecegi bir sey kalmamis neden bizle yasamasin gibi dusuncelere neden oluyor acikca soyleyeyim bir de eski sevgilileriyle yasamis ama bizle yasamiyorsa demek onceden digerlerine daha cok deger vermis bu ozel seyi yasayacak kadar benim onlardan ne eksigim var beni sevmiyor o zaman diye de dusunmemize sebep olup bi nevi kiskanclik veya cekemezlik deger gorememe sevgiyi artik her ne bksa onu sorgulamamiza neden olur cogu erkek soylemez bunu tabiki de yasamak zorunda degilsin ama erkek bunu biliyorsa aklimdan bu dusunceler gecer sana garanti veriyorum erkegin bakir olup olmamasi farketmeden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılZorunda değilsin tabii, ama bakire değilken sevgilinle seks yapmaktan kaçınıyorsan onu arzulamıyorsun demektir, en azından ben böyle düşünürdüm. Yani daha önce birini arzulayıp yaptığı şeyi benimle yapmak istemiyorsa bir sorunumuz var demektir. Seks yaptığın biriyle evlenmek zorunda değilsin, onunla seks yaptığında seninle ilgili düşüncesinin değiştiğini görürsen de ayrılırsın, sana, sen olduğun için değil, vajinan için değer vermiş demek olur, ve seni zaten haketmiyordur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilerin evlilik hayatlarında yaşayıp gidecekleri bir süreç seks hayatı. 20-22 yaşlara kadar da seks hayatı olmasa ne olur nedir bu azgınlık sabret ama olur mu? Sende istek yokmuş denir su üstüne çıkılır abazanlar tarafınca. Size değer veren size ve düşüncelerinize saygı duyuyorsa gününü beklesin, ya da hayatınızdan naş..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDer bende olsam derim yapmaya gelince baskasiyla yapmissin bana gelince yok direk aklima demek ki o onceki oglanda kaldin ona sadece vermek istiyorsun diye dusunurum ve ayrilirim
10 Yorumla Benden sana erkek tavsiyesi uyarısı
Bakire değilsen bi erkek bunu bilerek senle sevgili oldu ise yüzde 99 seks için seni istemiştir.
Ben bakire olmayan biriyle evlenmem, sevgili de olmam.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılZorundalık diye bir şey yok ama ilişki bunu istiyor yaniii
30 Yorumla
+1 yılZaten sevgili niye olur bir erkek kızla s. mek için olur.
20 YorumlaDerse yolun açık olsun de. Zorunda değilsin. Sevgililerinizin her istediğini yapmak zorunda değilsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Arada yapmak istememen normal ama artık hiç yapmak istemiyorsan zaten ilişkiniz bitmeye başlamıştır..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeni onun ladar sevmiyorsun/arzulamıyorsun der. Ben olsam bende derim.
Sen kendince sebeplerinde haklı olabilirsin ama onun bunu anlaması imkansız gibi00 Yorumla yapmak zorunda değilsin ve eğer sevgilin yapmanı zorunlu görüyorsa bu düşünceni saçma buluyorsa ilişkini gözden geçirmelisin
00 YorumlaDer tabi ki başkasına vermişssin ona vermiyosun a*taldık bizde ben olsam anında str ederim seni seninle mi uğrasacam gider başka kız bulurum :D :D
00 Yorumla
+1 yılCinsellik her iki tarafın isteğiyle yaşanacak bir olgudur. Diğer türlü tecavüz olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Bakire olsanda olmasanda istemediğin sürece yapmak zorunda değilsin
10 YorumlaEgerki sen onun kokusuna bile kuduruyorsan altına gitmek için sen kendine çekersin onu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakire değilsin diye yapmak zorunda değilsin. Ne saçma bir algı ya insanın seks yapmak istememesinin bekaretle ilgisi ne
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Zaten sana bunu demesi bile cok ayıp anında konuşmayı kesmelisin
00 Yorumla
+1 yılDiyorsa sqtirsin gitsin zaten tabiki zorunda degilsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşın sanırım sana s.. x objesi gibi davranmış , tabiki de istemiyorsan yapma
00 Yorumla
+1 yılErkeğin beyni s*kinde olduğu için her an her şeyi söyleyebilir.
00 YorumlaDiyemez, onay inşası bu. İstemediğin, rıza vermediği halde birini cinsel ilişkiye zorlamak tecavüz.
00 Yorumla
+1 yılBunu diyenle sevgili kalma daha iyi işte uzatmadan tanımış kurtulmuş olursun
00 YorumlaMecbur degissinki... ama bevasin ya.. o yüzden istiyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu demesi hoş olmaz. Yani niyeti öyle olmasa bile "Zaten önceden vermişin şimdi niye istemiyon?" gibi bi anlam içeriyor o cümle.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimde aynı sorunum var her bulustugumuzda yapmicam artık diyorum bı bakıyorum altında buluyorum kendimi
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl19 yas
- +1 yıl
Yapmak zorunda değilsin.
Zorla yapıyorsa da iliskine dikkat et
Cevap sahibi+1 yılYok zorla değil vücudum vücuduna alıştığı için aniden opusuyoruz dudaklarını ısıriyorum ah ah diye inliyorum sonra üzerime çekiyorum onu soyunuyrum seks yapıyoruz dayanamıyorum ona
- +1 yıl
O zaman sen yapmayacağım düşüncesiyle gitmiyorsun yahu
Olacağını bile bile gidiyorsun.
Sen öyle deyince, psikolojik olarak bir zorlama var sandim.
Cevap sahibi+1 yılYapmicam diyorum zaten ama o an onun kokusu delirtiyor beni üzerine cikiyorum işte aniden
- +1 yıl
Eee evine gitme sende yahu yapmak istemiyorsan
Cevap sahibi+1 yılEvde degilki arabada buluştum
- +1 yıl
Çok farklıymış 😅 aynı olay farklı mekan
Siz kafede takılın 👍 - +1 yıl
oralda yaptır
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. yapmak istememenin bir anlamı var mı? istek mi yok?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıla seksüellik var bende de sevgilin yapamam derse ayrılırsınız ama.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse için görüşlerini değiştirmek zorunda değilsin. Senin tercihin ve yapmak zorunda değilsin :) Yönetilme bunu hep kullanmak isterler.
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDefolsun gitsin o zaman! Benim düşüncelerime saygı duymuyorsa.
Cevap sahibi+1 yılBu kadar karekter yoksunu olmayın ! Siz onunla cinsellik için mi birlikte oluyorsunuz!
Cevap sahibi+1 yılSende uslu duracaksan ne ala 😂 kalkıp kızı bozmazsan güzel 👍 sen hiç de tekin biri değilsin gibi ! Saygısız düşüncesiz birisin!
Cevap sahibi+1 yılBir kız bozuldu diye her sevgilisine verecek diye bir kaide okumadım bir yerde bu saçmalığı nasıl dile getiriyorsun acaba !
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar hata yapar bir kere yapar iki kere yapar hatasından dönmek ister bazıları ama sizin gibi gereksiz ve amipler bunu fırsata çevirmeye çalışır!
Cevap sahibi+1 yılKadınları hor görüyorsun ama seni de dünyaya getiren bir kadın! Dengesizlik yapma
Cevap sahibi+1 yılSen hastasın
Cevap sahibi+1 yılÇünkü cahille sohbet bu kadar olur !
- +1 yıl
Ya bi dur ya sen saçmalıyorsun esas hata ne demek ya bilerek isteyerek işlenen hata mi olur yazım yanlışı mi bu? seks yapmayı istemiş yapmış iste önceki erkek çok cekiciymis kendine engel olamamış üstelik bekaretini vermiş geleceğini etkileyecek bir iş yapmış. Ama iki ay sevgili olduğu birini reddediyorsa demek ki cinsel çekim duymuyordur. Bu kadar basit duyuyorsa da reddetmeye hakki yok terkedilir terkeden de haklidir. Aynisi kadin icin de gecerli. Bir kadın sevgilisinden cinsel birliktelik istese bakir olmadığı halde o da reddetse bu sefer de kadın haklıdır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHakkı yok bunu demeye hayat senin hayatın kendi kararlarını kendin ver kimseye göre değil kendine göre yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğilsin bu karar senin olmalı yaparsan hep ister. O zaman bu sevgi olmaz f. Body ilişki olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılböyle bie şart yok :D bir insanın evlenmeden seks yapmasına fdaima karşı oldum olacağım dsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kızı işte şerefsizin altına yatar sonra kendine yarabandı arar onada öpücük bile vermez
111 Yorumla- +1 yıl
Hak ettiğiniz bu çünkü "türk erkekleri"
Cevap sahibi+1 yıl@SeductiveDusky hakettiğimiz mi? düzgüz efendi ciddi erkeklerin mi hakettiği bu? erkeklerden şikayet edip yakınan daha çok sizsiniz :D
- +1 yıl
Yobaz zihniyetlere acimiyorum. Musait bir yerde geberebilirler
Cevap sahibi+1 yıl@SeductiveDusky işte sizin anlayamadığınız işinize gelmeyen şey bu. her düzgün erkeği yobaz sanıyorsunuz. size şerefsizlik yapmadı diye. hayır madem öyle düşünüyorsun bu soran yobaz kız niye işine gelince yobazlık yapıyor? neden sevgilisiyle birlikte olmuyor?
- +1 yıl
Bence senin işine gelmiyor. Neden ilişki için diretiyorsun? Biz kadınlar sırf bakire değiliz diye her önümüze gelenle olmak zorunda değiliz çoğunuz ataerkil zihniyetli cahil insanlarsiniz ben senin içindeki niyeti nerden bileceğim? Nasıl bir karaktere sahip olduğunu 2 ayda nasıl öğreneceğim? Belki de ikiyüzlü pustun birisin. Ha konu şerefsizlik ise şerefsiz olan çok yobaz da gördüm merak etme her haltı yiyip namuslu geçinen, namusu sadece kadının bacak arasına indirgeyen çok yobaz var biraz geniş açıdan bak fazla sigsin 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@SeductiveDusky he canım ilk seks yaptığı erkeğin şerefsiz olduğunu öğrenemedi niyetini bariz belli ettiği halde öğrenemedi. yattı onla normal erkeğe gelince karakterini öğrenemedi değil mi. asıl iki yüzlülük burada :D adamı sevmiyorsa ayrılsın o zaman.
- +1 yıl
Çeneye bak
Cevap sahibi+1 yıl@SeductiveDusky gerçekler güzelim. yobaz değilse sevgilisiyle yatsın. yobaz ise kimseyle yatmasın biz burada seks karşıtlığı yapmıyoruzki :D sadece iki yüzlülüğü sevmiyorum :)
- +1 yıl
Verdiklerinde de yollu ve basit diyorsunuz hem alıp hem de yediğin kaba tükürmek ne peki? İkiyüzlülüğün âlâsi değil mi
Cevap sahibi+1 yıl@SeductiveDusky işte diyorum ya asıl probleminiz size bunu diyenlerle sevişmeniz. ben seks hayatımı hiçbir arkadaşıma ne anlatırım ne bahsederim nede sorulanlara cevap veririm
- +1 yıl
@SeductiveDusky yok yaa keriz mi saniyon sen milleti ke va şe lafa bak la kullandiğini terketmeyecegini nerden bileyimmiş skik kizin bekaretini alan adamin terkedecegi zaten belli degil miydi? Ortada söz yok Nisan yok belli degil mi ne olacagi? Zaten evlenecek adam evlenmeden kiza dokunmaz gerekirse ne acelesi var. Terkedilecegini biliyordu ama o erkek cazibeliydi afti ilk iliskisiydi cok istiyordu heyecanliydi ama ikinci erkek evlenmeyi isterse belki olur evlenmeyi istemezse olmaz elalem sizin keriziniz mi seks yaşasan o çocukla çocuk zaten zamanla seni sever
+1 yılBöyle bi zorunluluk yok.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Diyecek tabi sen yap yaşa bana gelince yok
10 YorumlaYapmak istememe sebebin ne
10 YorumlaDiyebilir ama sanane dersin
10 Yorumla
+1 yılDerse
Tövbe ettim de00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDer tabi de niye yapmiyorsan
00 Yorumla
+1 yılİstemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılzorunluluk olmamalı ne olursa olsun
00 Yorumla
+1 yılOna sorman lazım bunu
00 YorumlaDemez senin tercihin bu ona ne
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiye girmedende olmuyor tabi
34 Yorumla- +1 yıl
Yani neden sagirmesinki zaten.. birine güveniyorsan seviyorsan neyin çabası bu
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 onun tadına varmış birisinin cinsel isteğini nasıl dizginleyeceksin? mastürbasyon ile bir yere kadar sonuçta.
Cevap sahibi+1 yılVarmamış dahi olsa bu içgüdüsel bişey bi yere kadar..
- +1 yıl
Çare şap atmak 😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılihtiyacını gider yoksa yol al..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmak zorunda değilsin ki
01 Yorumla- +1 yıl
Elbette zorunda değil ama illa kasmanain ne alemi var? İki insan güveniyor ve seviyorsa
+1 yılSenin bedenin, zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılBu çok aptalca bi davranış olur
00 Yorumla
+1 yılder tabi haklı
20 Yorumla
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın
00 YorumlaZorunluluğun yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Sorar tabiki
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılNeden yapmayasin sebeb ne
00 YorumlaYap sende bir şey olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılDer.
00 Yorumla Der.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğilsin
00 YorumlaDıyebılır kanks
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi