Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Yaani bu biraz duruma şiddete göre değişir açıkçası. Hayatımda bir kadın var ise ve ciddi şekilde beni tahrik ettiyse eve bir kaç saat erken gitmek için kesinlikle bir bahane uyduruyorum. Yalnızsam iş yerinde falan hiç uğraşamam yat lan aşağı uyu derim... 😅
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba bu anlarda kadınlar için geliştirilmiş özel vibratörler mevcut sürekli olarak üzerinde taşıyarak tek bir tuşla harekete geçip sizi kendinizden geçiriyor
00 Yorumla
+1 yılBaşka şeyler düşünüp, başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum diğer türlü nefesim daralıyor, yutkunmakta zorlanıyorum , ayağa kalkamıyorum falan. 😅
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Başa çıkamıyoruzki hep öyle oluyor en beklenmedik zamanlarda tepki veriyor
Uygun bir yere oturup sakinleşmeyi ortamın durulmasını bekliyorum devamlı çalıştığım için yoksa gereken hemen yapılır yani :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBekliyorum bu kadar basit ölmez kimse
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılOrtam müsait değilse ortamdan uzaklaşıyorum başa çıkmıyor imkan yaratıyorum.
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi yaş 29 bu yaşa kadar bilerek isteyerek yapmadım duygularımı baya tuttum biliyorum çoğunlukla Bir aşırı enerji geliyor vücudum sanki böyle taşa kesiliyor gibi adeta kendimi sanki soğutmaya alıyorum gibi ve bu durum olduğunda aşırı derecede sertleşme oluyor hafif ağrı olacak şekilde geçen hafta kafede iken oldu eve geldim hemen pantolon dan belli oluyor du kötü bir şey açıkçası bu durum
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu konu için doktora gittim ağrı olduğu için doktor 😂 rahipmisin dedi anladı şok oldum açıkçası
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecen gun hayatimin nadir anlarindan biriydi, isyerinde tuvalette mastürbasyon yaptim, bekar olsam bu kadar koymazdi.
104 Yorumla- +1 yıl
Neden o kadar yukseldin ki? Esinle alakalimiydi
- +1 yıl
Eşinle sorunların var galiba
İster istemez hakim oluyorum ama karşımda hoşlandığım ya da sevgilim varsa dudaklarına bakarım konuşurken yanımda oturuyorsa elimi bacağına koyarım temasta olurum sürekli
10 Yorumladurumumuzu gizlemeye çalışıyoruz malum belli olabiliyor :D ve başka şeylere odaklanıp kafamızı meşkul edebilecek birşeyle uğraşıyoruz genelde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHemen bir tane sigara yakıyorum sonra lavaboya gidip küçük abdest
10 Yorumla Sjsjs yapacak bir sey yok seve seve kendini dizginleyecen.
10 Yorumla
+1 yılZihnimi başka şeylere odaklıyorum çocuksu oluyorum zamanla geçiyor 😅
10 Yorumla
+1 yılOrtamı müsait yapar işi görürüm ya da çaktırmadan yaparız aga bizde heryol var
10 Yorumla
+1 yılÇömelerek duruyoruz belli olmasın inmesini bekliyoruz başka birşeyi düşünmeye çalışıyoruz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOrtamı müsait bir duruma getirebilirim tamamen bana isteğime bağlı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılOrtam müsait olunca bol yaptığım için ani yükselme olmuyor.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. koca koca wc ye giden KS yazarları anlık 😂😂
https://www.youtube.com/embed/Gs9-whPG2B000 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılhayvanlardan farkımız bu
dürtülerimizi erteleyebiliyor veya yönetebiliyoruz00 Yorumla İş yerinin tuvaletinde mecbur. Bir anda yuselirse kolay kolay düşmez
00 Yorumla
+1 yılBaşa çıkamıyorum ortam yaratır işimi görürüm
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDizginlemeye çalışıyoruz bir şekilde aam dışarıda wc de hatta dışarıda tenha yerde yapmıştım ya 🤭
00 YorumlaBeynini kim sınırlayabilir ki..
40 YorumlaOfıste sürekli basıma geliyo. Anlıyolardır
51 YorumlaGizlice okşarım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılHemen kafamı dağıtmaya çalışıyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşa çıkmıyorum tuvalete koşuyorum;)
10 Yorumla Kontrolsüz güç güç değildir
10 YorumlaKendimi dizginlemeye çalışıyorum
10 Yorumla
+1 yılİrade sahibiyiz neticede
10 Yorumla
+1 yılGizlemrye çalışıyorum
10 Yorumla
+1 yılAynı soru için senin cevabını merak ediyorum şahsen :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. çıkıyorum bir şekilde ya da boş odaya geçerim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafamı başka şeylerle meşgul ediyorum
10 Yorumla
+1 yılçişe gitsem ben
40 Yorumla
+1 yılBasıyorum tokatı 😛
00 Yorumlaen yakın tuvaleti arıyorum
00 Yorumla
+1 yılMüsait olmadığım yerde yükseltmemesini bilirim
00 YorumlaMüsait yer yaratıyorum
00 YorumlaKafamı başka şeylere yormaya çalışıyorum
00 Yorumla