Cinsel Yaşam Libidonuz artınca kendinizi tutabiliyor musunuz? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Libidonuz artınca kendinizi tutabiliyor musunuz 🤔#CinselYaşam Libidonuz artınca kendinizi tutabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kontrolü ben de yerli yersiz bir şey olmaz. Kendine hakim olamayan da ne bileyim.. 2 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl 😄😄 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. E tabi. Ortam müsait olmalı, ruh halim buna hazır olmalı 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Tutmam gereken yerdeysem tutarım rahat olduğum yerdeyse gerek yok 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kendimi baskılamıyorm elbette Hormonlarımı dizginlemeye gerek yok Vucudun kendine göre bir akışı var 4 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. tutmam gerekiyorsa tutarım mesela yanımda birileri varsa 3 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Tutmak zorundayım. Kendini seven herkes tutmalı. 3 0 Yorumla
geniuspeare Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Olduğum yere ve zamana göre tutmak zorunda olabiliyorum. Ama diğer tüm zamanlar.. asla 1 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. tutma taraftari degilom ama kendimi rahatlatamayacagim bi yerdeysem odagimi değiştiririm 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Libido durdukyere artan bir şey mi ya.. zihnin boşsa odak orasi olur.. ne libido arkadaş bela gibi jsjsj 1 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Ben duvara yanaşıyorum, eğim oluştu artık 1 6 Yorumla FiqHShott +1 yıl Duvar mı hangi duvar 🙄 Yorumla Peynirciyim +1 yıl Düz duvar bildiğin Yorumla FiqHShott +1 yıl Sorun olmuyor mu nasıl temizliyorsun Yorumla Peynirciyim +1 yıl Duvara patlamıyorum babacan, eskitiyorum sadece Yorumla FiqHShott +1 yıl Oha nasıl bir çılgınsın 😄 Yorumla Peynirciyim +1 yıl Klasik abaza çılgını ahahsh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kontrolü ben de yerli yersiz bir şey olmaz. Kendine hakim olamayan da ne bileyim..
😄😄
E tabi. Ortam müsait olmalı, ruh halim buna hazır olmalı
Tutmam gereken yerdeysem tutarım rahat olduğum yerdeyse gerek yok
Kendimi baskılamıyorm elbette
Hormonlarımı dizginlemeye gerek yok
Vucudun kendine göre bir akışı var
tutmam gerekiyorsa tutarım mesela yanımda birileri varsa
Tutmak zorundayım. Kendini seven herkes tutmalı.
Olduğum yere ve zamana göre tutmak zorunda olabiliyorum. Ama diğer tüm zamanlar.. asla
tutma taraftari degilom ama kendimi rahatlatamayacagim bi yerdeysem odagimi değiştiririm
Libido durdukyere artan bir şey mi ya.. zihnin boşsa odak orasi olur.. ne libido arkadaş bela gibi jsjsj
Ben duvara yanaşıyorum, eğim oluştu artık
Duvar mı hangi duvar 🙄
Düz duvar bildiğin
Sorun olmuyor mu nasıl temizliyorsun
Duvara patlamıyorum babacan, eskitiyorum sadece
Oha nasıl bir çılgınsın 😄
Klasik abaza çılgını ahahsh