Cinsel Yaşam Hangi prezervatif kalite açısından daha iyidir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Daha önce hiç deneyimim yok. Soru ile alakalı cevap verecek kişiler yorum yapsın sadece. Hangi prezervatif kalite açısından daha iyidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Farketmez genelde hepsi de iyi yani boşuna gidip en pahalısıni alma BİM deki de aynı işi görüyor sonuçta 🤣🤣 1 0 Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Okey zirve tırtıklı böyleOrgazm üstüne orgazm yaşa 0 0 Yorumla
Melek_Mavi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Durex ve Ok baya iyi. Rötar, Nirvana kullanabilirsiniz. 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Durex iyidir. 1 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tırtıllı daha iyi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Durex kötü, Okey iyi 3 1 Yorumla yasinbastug +1 yıl Çok deneyimlisin Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Durex ve ok çok iyi 1 0 Yorumla
burakant00 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. hiç kullanmadım bilmiyorum 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ok al geç 0 0 Yorumla
eypcan1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Ne istediğine bağlı 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla eypcan1 +1 yıl Sağlamlık, zevk, gecikme Yorumla Soran +1 yıl Ben sadece hamile kalmak istemiyorum ama onun da zevk almasını istiyorum Yorumla eypcan1 +1 yıl Ok klasik o zaman Yorumla Soran +1 yıl Aslında içime boşalmaz sadece önlem amaçlı istiyorum ben Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla eypcan1 +1 yıl Öyle düşünme garantiye al Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Farketmez genelde hepsi de iyi yani boşuna gidip en pahalısıni alma BİM deki de aynı işi görüyor sonuçta 🤣🤣
Okey zirve tırtıklı böyle
Orgazm üstüne orgazm yaşa
Durex ve Ok baya iyi. Rötar, Nirvana kullanabilirsiniz.
Hepsini de denedim rötar iyi
Durex iyidir.
Umarım bir
gün
OK Klasik iyidir.
okey iyidir
Tırtıllı daha iyi
Kullanma bence zevk almayı engeller
Durex kötü, Okey iyi
Çok deneyimlisin
Okey
Okey