Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seks yaparken partnerinle etkileşimin olur ve sürprizlerle doludur o seks ve hiç skla hayale gelmeyen dokunul ve pozisyonlarla orgazmı doruklarda yaşayarak boşalır ve karşılıklı tatmin olursın. Onun boşalması, aldığı haz, çığlıkları, inişiydi sesi ve nefesi seni daha da kamçılar azgınca zevkle şehvetle boşalır defalarca boşalmaya öpüp koklamaya yalayıp emneye doyamazsın. Tekrar tekrar istersin, aksiyon heyecan ve coşku vardır. Yüksek dozlu arzuya dayalı maksimum zevk vardır. Sabahlara kadar sınırsızca sürer hiç bitmesin istersin.

🔥 Masturbasyonda ise tek düzenlik, monotonluk ve sıkıcılık vardır. Tekrarını istemezsin bile. Düşük dozlu zoraki bir zevk vardır. Boşaldığın an biter.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastürbasyon tek kişilik
Seks iki kişilik
😂😂85 Yorumla- +1 yıl
Grup ta 3 kişilik
Cevap sahibi+1 yılGrubu saymıyorum ben! O bana göre sapıklık. Haddinden fazla genişlik. Ben o kadar geniş değilim.
- +1 yıl
Mastürbasyon la seksi aynı tutan insanlar bile var mastürbasyon belli bir yaşatan sonra devamlı yapmak tamamen hastalıktır bence
- +1 yıl
Akilli kadin dedikleri sen olmalisin
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. seks iki karşın cinsin birbiriyle ilişki yaşaması. mastürbasyon ise tek başına ferdi yapılan iliski
00 Yorumla
+1 yılŞöyle söyleyeyim mastürbasyon bir anda büssürü kişiyi hayal edip yapmak var seks tek kişilik bir ilişki
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyonda sadece sen varsın, sekste ise sen dışında en az 1 kişi daha var.
00 YorumlaBirisinde elini yapıyorsun birisinde ele ihtiyaç olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMastürbasyon gariban işi seks lüks aga, seks için birini ikna etmek gerekiyor. Karşı tarafta isteyen biri olmalı mastürbasyon öyle değil aga daha kolay
00 Yorumla
+1 yılBirinde senin organini bsskasi oksuyo giriyo digerinde kendi kendine
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon zihinsel orgaz seks tensel zihinsei bedensen tatmim orgazm
00 YorumlaSekste bi kızı becerirsin masta becerdiğini hayal ederek elini becerirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSence belli değil mi sexs çift ile yapılan cinsel organların birleşimi sormak için sormuşsun gibime geldi
00 Yorumla
+1 yılYaşayın ca aradaki zevk ve kalite farkını anlarsın anltmak yeterli olmaz
00 Yorumla
+1 yılMerhaba içinize girdiğimiz zamanki sıcaklığı ve kayganlığı maalesef elimiz vermiyor bence iyi özetledim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılİki kişilik eğlence
10 Yorumla seks karşı cins ile yapılır mastürbasyon tek başına
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiri hayal biri gerçek
06 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten sevdiğiniz kızı hayal edip mi mastürbasyon yapıyorsunuz?
- +1 yıl
Arzuluyorsam onu evet ve ondan başka hiç bir kadını hayal etmem
Soran+1 yılPeki onu ne şekilde hayal ediyorsun?
- +1 yıl
Her şekilde beni etkilediği kıyafet gülüşü bakışı konuştuğumuz konular yaşanan öpüşmeler falan hepsi
Soran+1 yılBakışta mı yani?
- +1 yıl
Ben exin bakışını hayal edip onun beni arzuladığını hissediyordum o bakışını yatakta bana attığını hayal ediyordum o anlamda bakışı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunu anlatmak olmaz yaşaman lazım
00 Yorumla
+1 yılNastürbasyon bir seks simülasyonudur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Çok fark var hangisini sayalım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTam olarak hangi farki soruyon knk...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılMasterden sonra dırdır yok :)
00 Yorumla
+1 yılSeks zevkli
00 YorumlaSen hangisini yapiyosun bu ara onu de hele bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok fark var bence
00 YorumlaÇok fark var
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem